Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğmamış çocuğa don biçiyoruz gibi ama hakikatten Quaresma nın Olcay tarafından kesilemeceğini düşünüyorsunuz bakın ince nokta burası işte D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
asmir begoviç 8 m € ya Chelsea ye ,bir kaleci daha gitti.
Bir kardeşimiz Q7 nin de oynadığı Portekiz - İtalya maçının özet görüntülerini göndermiş ve bazı kardeşlerde Q7 bitmiş gibi yorumlar yapmış. Birimiz futboldan yeterince anlamıyor orası açık Sen İtalya'ya karşı böyle top oyna, asist yap öper başıma koyarım seni. Bu renkliler afedersiniz lavuğun önde gidenidir. Daum bizde iken demediklerini bırakmadılar ama sonra fb aldı takımın başına getirdi. Nouma için yine aynı şekilde laflar ettiler. Bize ikinci gelişinden önce gs bi taraflarını yırttı adamı almak için. Şu an bu fiyata bu duygular içinde olan Q7 yi gözüm kapalı alırım. Ama Dzsudzsak'ın da alınması şartıyla. Bu arada Talha kardeşim Q7 gelirse sen forma falan alma ama bize maçları kazandırdığında o almadığın formanın yanına git ayrıca bir forma daha al. Ne dersin
Abi aynı videoyu mu izledik acaba asist dışında doğru düzgün olumlu hareketi yok aldığı topların büyük çoğunluğunu ezmiş defalarca kez top kaybetmiş. Ekstra olarak kaç kez duran top kullanmış hiç biri faydalı olmamış. Adam sayısız pozisyon harcamış birini de asist yapsın zahmet olmazsa.
Q7 nin üzerine kurulu bir video olmuş gerçi ama koca maçta bir adam sayabilirmisin bana şu iyi oynadı diye. Karşında İtalya defansı var ve bence kaliteli bir oyun olmuş . Bir hazırlık maçında da bu kadar olur. Bu video bile bizde iyi iş çıkaracağını gösteriyor.
8m€'ysa o hiç olmamıştır ki bizim için
Artık o İtalyan diye defans kalmadı Bu arada bu kadar kaliteli idi beyefendi dünya kupasında neredeydi D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
€ değil sterlinmiş ama Kaleci ve santrafor bonservisine acıma @bleartomcat
quaresma gelirse olcay mı formayı alır quaresma mı bilmem ama bazı oyuncular vardır ki taraftar ne kadar beğenmese de, üstüne kimi getirsen de td'ler bir şekilde taraftarın beğenmediği oyuncuyu oynatırlar. olcay da bence bu oyunculardan. ins arkadaşlar dediği gibi sadece macar gelir, beklenen performansı gösterir de hem kulüp ikiye bölünmez hem de sol kanat performansımızı arttırmış oluruz.
tek birşey sorucam Beşiktaşın bedavaya yolladığı adamı 1.2 milyon gibi bir bonservis bedeliyle almasına rağzımısnız??
Bir hazırlık maçında bu oyunu oynuyorsa yeterlidir benim için. Dünya kupasında oynasaydı zaten bu fiyata bize gelmezdi. Sergen'e de koşmuyorsun dediler, koşuyor olsaydım şimdi Bayern'deydim dedi
Gerçekten ama gerçekten olcayin oynayacagini düşünüyorum bize bunu dusunduren olay la q7 nin performansi. Bence bu sorunun cevabi quaresmada. Muhtemalende cevap.:ben yetenekliyim ama tembelim takim oyunu bilmiyorum besiktasta bir sezonda 3 bir sezonda 5 gol attim takimim sayemde 5.oldu maliyetim 2yil icin 7.5 bonservis primler falan yillik 4 milyondan 15.5 milyondu . Oysa olcayin maliyeti 1 kusurdu ve onun ortalamasi 9 gol 9 asist gercekten sorun bende bizi karsilastiranlar cok hakli demesi lazim q7nin.
Razı değilim şahsen. rağzı
O adam Olcay değil ama D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi