2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903066 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih Berker

Yav beyler ikisi birlikte gelirse neden Töre gitsin ya Olcayı gönderelim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kim alır onu :D
şenol hoca orta sahada deniyormuş onu solkanat alınacak diye anlaşılan bu senede banko oynayacak :s20: :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Olacaklar gün gibi ortadayken nasıl böyle bir hata yaparız anlamıyorum :alala:
Tabi yazılıp çizilenler doğru mu bilmiyoruz ama dedikleri gibi balazs mı quaresma mı diye düşünüyorlarsa tam bir akıl tutulması!
Bir de bonservis diyorlar ya...Hey Allahım sen sabır ver

Çevrimdışı Ersoy

İkisi de sol oynuyor ama biri sağ oynayabiliyor.Birisi yedek dursa kıyamet kopar zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Tore'nin yerine 15-20 milyon Euro'dan ucuza adam bulamazsin onun ayarinda. Gitmesin tabii.

Olcay'i gondersek de olur fakat iyi bonservis verip alani cikmaz. Sansliysan Trabzon'a ya da Araplar'a cakabilirsin en fazla. O yuzden yedekte tutacaksin mecbur.

Çevrimdışı FedericoGiunti

Macar gelmezse küserim bir dahada oynamam hihihi

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı TALAT

şenol hoca orta sahada deniyormuş onu solkanat alınacak diye anlaşılan bu senede banko oynayacak :s20: :s20: :s20:

zaten esas bölgesi orta saha hatta forvet arkası diye biliyorum. ilk geldiği zaman hazırlık maçlarında da öyle oynamıştı ama sonra sola devşirildi
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Fatih Berker

İkisi de sol oynuyor ama biri sağ oynayabiliyor.Birisi yedek dursa kıyamet kopar zaten.
Taraftar şimdiden bölündü zaten Cucakspor-Quaresmaspor diye  :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Taraftar şimdiden bölündü zaten Cucakspor-Quaresmaspor diye  :evillol:

Damarımı kesseniz kanım Zudzak saçının rengi akar. :lol:
Bundan sonra her sene!

Senol Hoca Olcay'i banko oynatmaz. Zaten o yetenekleriyle kanat olamayacagini gordugu icin muhtemelen forvet arkasinda deniyor fakat Olcay orada da oynayamaz. Ben Olcay'in artik banko olacagini dusunmuyorum, ozellikle Quaresma da dahil herhangi bir kanat oyuncusu transfer edilirse (hatta bu olmasa bile Senol Hoca'nin ilk tercihi Kerim olacaktir).

Çevrimdışı Fatih Berker

İleri 4'lüyü Cucak-Sosa-Töre-Remy diye kuracaktık işte nerden çıktı ulan bu Q7 ve Ndoye ya.

zaten esas bölgesi orta saha hatta forvet arkası diye biliyorum. ilk geldiği zaman hazırlık maçlarında da öyle oynamıştı ama sonra sola devşirildi
bende forvet arkasında iyi iş çıkaracagını duşunuyorum çumku solda adam eksiltemiyor orta açamıyor ve surekli içeri kaçıyor
ne zaman gorsem ceza sahasında oyuzdende bizim sol kanat işlemiyor
olcayın poziyon bilgisi ve sezgileri iyi nerede duracını iyi biliyor bu nedenle çok gol atıyor zaten
bu nedenle forvet arkası oynaması daha mantıklı ama sosa ve ozi varken orada şans bulabilirmi orası soru işareti işte :alala: :alala:

Çevrimdışı Fatih Berker

bende forvet arkasında iyi iş çıkaracagını duşunuyorum çumku solda adam eksiltemiyor orta açamıyor ve surekli içeri kaçıyor
olcayın poziyon bilgisi ve sezgileri iyi nerede duracını iyi biliyor bu nedenle çok gol atıyor zaten
bu nedenle forvet arkası oynaması daha mantıklı ama sosa ve ozi varken orada şans bulabilirmi orası soru işareti işte :alala: :alala:
Olcay'ı koyacaksın savaşçı orta saha rolüne top kapsın koşsun falan.

Çevrimdışı Jukebox

Belkide quaresma gelmez.
Yönetim cucak'ı almak için yapıyordur.
Sonuçta 6 ay sonra sözleşmesi bitecek adama çok para vermek istemiyorlardır.
Sen gelmezsen quaresma var diye fiyatını düşürüyorlar belki ?
Belki quaresma bu yaz devre arasıda cucak gelicek .

Çevrimdışı Volkan Başaran

Belkide quaresma gelmez.

Bu seferde Galatasaray alır Quaresmayı

Bu tartışma hiç bitmez  :D :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Belkide quaresma gelmez.
Dzsudzsak'a bonservis parası vermezsen 6 ay sonra aynı oranlarda imza parası verirsin. Bu arada 6 ay oyuncudan yararlanamazsın. O yüzden işi çingene pazarına çevirmeden bu oyuncuyu almak lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Jukebox

Bu seferde Galatasaray alır Quaresmayı

Bu tartışma hiç bitmez  :D :D
İsterlerse alsınlar abi.
Ben quaresmanın bana yaşattığı hayal kırıklıkları nedeniyle geri gelmesini istemiyorum.
 :D

Forvet arkasi oynayan adamda cok iyi teknik, top kontrolu, sut ve oyunu okuma kabiliyeti olmasi lazim. Olcay'in butun yaptigi forvetle kanattan verkac yapip iceriye girmek, kanatlardan bunu yapmak daha kolay cunku yalnizca beke karsi oynuyorsun genelde. Forvet arkasinda ise hem rakip orta sahalar yakininda hem de karsinda iki stoper var. Yani forvetin indirecegi toplari:

a) Direk sut olarak kullanabilecegin pozisyon olur (Olcay'in sutlari en fazla vasat),
b) Kontrol et stoper/stoperleri tekniginle gec sut/pas cikar (top kontrolu, dripling, teknik),
c) Kontrol et, bindirme yapan adamlara ya da forvete ara pasi cikar (top kontrolu, oyunu okuma, fizik).

Olcay'da bunlarin hic birisi ust duzey degil. Sosa ve Oguzhan bunlari yapabilecek iyi kotu yapabilen iki oyuncu su an. Gokhan daha sogukkanli, oyunu okuyabilen yapida olsa orada oynar ama su an oyle degil. Oguzhan kendisini gelistirebilse ve siki calissa orada formayi kimseye vermez ama tembel/disiplinsiz. Olcay kadar profesyonel olsa Gokhan Tore'den daha iyi olacak mevkisinde ama degil.

Çevrimdışı talha

aynen senin dediğin gibi fikret orman pilot klüp yazdım google'dan arattım. ve gördüğüm avrupa, türkiye ve güney amerikadan birer kulüp satın almak istiyoruz diye haberler çıktı. yarın da bunlardan birinin ilk adımını atacaklarını söylüyorlar.

fesh edilmiş bir şey de yok bugüne kadar. o zaman nasıl bu kadar emin olabiliyorsun. yarın öbürgün söylenildiği gibi kulübün %51i satın alınırsa utanacak mısın

bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım.
:)  inanmak güzel birşey tabi ama bu konuda direk ilgilendiğim için olayların içyüzünü bilmesem de yüzeysel olarak neler olduğunu görüyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı safa burak

Belki ndoye yi alip cenkle cift forvet oynatirlar. Herkes demba ba cenk oynasin istiyordu ama ikisi de ayni tip oyuncu ilerde dinamizm olmuyordu. Ndoye demba ba ya gore daha aktif ve hava toplarinda daha etkili. Ndoye nin indirecegi toplari cenk degerlendirebilir.

Biz hep ceza sahasinda cogalamadigmizdan sikayet ediyorduk ama bunda en buyuk etki demba ba nin top indirememesi bence. Ceza sahasinda top yok millet niye ceza sahasina gitsin :)

Bu arada ersin kurnaz abimiz baskan cimrilik yapmazsa cucak bizde diye tweet atti. Normalde hic transfer haberi yazmaz bunu yazidigina gore sona yakiniz demektir

Olcay'ı koyacaksın savaşçı orta saha rolüne top kapsın koşsun falan.
evet buyuk ihtimalle veli nin yerinde oynatabilir çunku forvet arkası degil gobekte deniyormuş sanırım :alala:
bence olcay forvet arkası da oynayabilir liberoda oynayabilir hatta 2.ci forvet olarak bile oynayabilir ama kanat oynayamaz :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Haldun

q7 nin son hali için 1 ay önceki maç.  izleyin de saç baş yolun. ne diyeyim transfer doğruysa bu sezon bjk maçlarını çok sıkı takip etmeyeceğim gibi duruyor. stadı takibe devam..

insallah gelmez bu nedir arkadas q7 bitmis tukenmis alsinlar su macari

evet buyuk ihtimalle veli nin yerinde oynatabilir çunku forvet arkası degil gobekte deniyormuş sanırım :alala:
bence olcay forvet arkası da oynayabilir liberoda oynayabilir hatta 2.ci forvet olarak bile oynayabilir ama kanat oynayamaz :biggrinking: :biggrinking:

Olcay'in ikili mucadeleye girip top alabilecegi bir orta saha sadece Alex vardi o da emekli oldu. Gucsuz adamdan orta saha olmaz.

Çevrimdışı talha

Ahaha dediğim olay bu işte şimdiden Quaresma nın Olcay dan formayı alacağınıza eminsiniz. Şenol hoca sezon içinde tersi bir yönde karar verirse ne olacak diyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı brkntcnr

ÇOK MU ŞEY İSTİYORUZ BE?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi