sen quaresmacı değilsin yani ?
Kesinlikle Değilim Abi
Quaresma yı seven Gelmesini isteyen ve Faydalı olacağını düşünen Buyuk Beşiktaş Taraftarıyım

Ben Quaresmayı eleştrenlere karlı asla bu kadar sert değildim , Ne zamanki Eleştiriler HAKARETE dönüştü işte ozaman benimde uslubum Serleşti ve Aşırı derecede Savunmaya başladım...
Gerekirse Yedek kalsın Hıcaya twoki gosteririsem Allah Belamı versin , Adam gibi oynayacaksa Formayı giysşn bütün temennim bu !
Eğer Formayı haketmeyip çalışmazsa oynamasın ben Şenol hocaya asla sovmem ve suçlamam
Benim Savunmamdaki amaç Düzeldiğini düşünmem zira Hiçbir disiplinsiz futbolcu Porto Gibi bir takımda Bir sezonda Tam 43 Maça çıkamaz

Yine Bazı maçlarını takip ettim degişim var Bizdeki gibi Bencil değil bazen kendisini kaybedip Bencillik yapıyor ama çok az Takımına bayağı katkısı olmuş gayette takıma faydalı oynamış pas verip alıyor hareketleniyor....
Bu yüzden gelmesini istedim yoksa Duzuyzsak da gelse farketmez Aslolan Beşiktaştır
Dedigim gibi Bu kadar sert değildim Eleştiriler HAKARETE donuşunce benimde uslubum sertleşti Abi
@bleartomcat