2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12906137 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı musacn1903

Quaresma veya bir başkası kim gelirse gelsin beşiktaş forması giydikten sonra sonuna kadar destekleriz ama şuan da gelmemiş bir oyuncu için lütfen birbirinizin kalbini kırmayın

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

genelde böyle yapıyorlar aslında. biraz da buna güvenerek konuşulan isimler gelmeyecek diye kendimi avutuyorum (q7, doye)

Hatta başkan da cumartesi günü yaptığı açıklamada bu konuda biraz enteresan konuştu bizim işimiz transferi saklamak sizin ki bulmak dedi, biraz kurnaz veya umutlu bir hali vardı sanki sakladığı başka isimleri getirecekmiş gibi bir izlenim bıraktı bende.

Çevrimdışı Abdullah

valla transfer yapmazsak eger millet de yazmayı kesecek
3000 i bile görmeyiz bakarsın  :evillol:
:kop: sanmıyorum buranın boş kalacağını ama olur ya millet sıkıntıdan birbirini keserse bilemem tabii  :evillol:

Çevrimdışı aspireless

Çünkü oyuncu gelmek istedi+kulübü hiçbir zorluk çıkarmadan ucuza bıraktı. Yoksa min 1 ay.
Bunun birde tam tetsi var q7 oyuncu gelmek istiyor kulübü hemen birakiyor   hatta taraftarin bir kismi istiyor ama olmadi. Neden. ( insallah olmaz)

Çevrimdışı Ersoy

Hatta başkan da cumartesi günü yaptığı açıklamada bu konuda biraz enteresan konuştu bizim işimiz transferi saklamak sizin ki bulmak dedi, biraz kurnaz veya umutlu bir hali vardı sanki sakladığı başka isimleri getirecekmiş gibi bir izlenim bıraktı bende.

Basına yansımayanlar da var dedi.Danny İstanbul'a getirildi felan.Sessiz sedasız işler yapmayı seviyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

hadi inş
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

twitterda birkaç kişi rhodolfonun numarasını bulmuş adama whatsapptan yazıyormuş :) gremio zorluk çıkarmıştı ama ne aşamada acaba bu transfer?

Çevrimdışı Deniz

Var mi gelisme arkadaslar?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Logins1903

Bunun birde tam tetsi var q7 oyuncu gelmek istiyor kulübü hemen birakiyor   hatta taraftarin bir kismi istiyor ama olmadi. Neden. ( insallah olmaz)

boyle duaya amin denir

Çevrimdışı aHmEt-eReN

bence transfer için bayram sonrasını bekliyorlar. şu an hala pazarlık yapılıyordur. forvet için yönetimin alacağı tek yıldız remy dir. başkada yıldız alacak maddi güce ve uluslar arası bağlantı gücüne sahip bir yöneticimiz bulunmuyor. ingiltereye rusyaya Ukrayna ya giderek elimizden geleni yaptık ama bjk menfaatleri gereği her istenileni veremeyiz. beşiktaşın sokağa atılacak 1 kuruşu yoktur diyerek her zamanki beyanatlarını vereceklerdir ama transfer için ülke ülke 5 yıldızlı otellerde konaklamak ve özel uçaklarla yolculuk yapmak la 1 kuruş sokağa atılmıyor. gerektiğinde çok abartmadan pazarlığını yap, kabul ediliyorsa uzatmadan yap sözleşmeyi yoksa bu kadar uzatarak milleti germenin hiç bir faydası yok aksine beceriksizlik olarak görülüyor.
İKİ BÜYÜK DEĞİL TEK BÜYÜK...

Çevrimdışı Fr1xsivE

asla itiraz etmem :ok:
hocaya saygım sonsuz ve kendisini çok severim vardır bir bildigi derim :busted_cop:
şenol hocanın gelmesini en çok isteyenlerden biri benim butun forumda bilir bunu........

Gerci Senol hoca quaresmayı pek iyi anılarla hatırlamıyor ama hayırlısı bakalım  :money:

https://youtu.be/vdVKUkPTMhI?t=51
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Fatih_

Fenere 4-2 yenildiğimiz maçta Dos Santosu ve Niang ı şöhret yapan adam Q7 hatırlayanlar hatırlar.
Delik deşik ettiler bizim sağ kanadı sağolsun Q7 nin kanadıydı o maç çok güzel izlemişti uzakdan uzakdan.

Fenere 4-2 yenildiğimiz maçta Dos Santosu ve Niang ı şöhret yapan adam Q7 hatırlayanlar hatırlar.
Delik deşik ettiler bizim sağ kanadı sağolsun Q7 nin kanadıydı o maç çok güzel izlemişti uzakdan uzakdan.

O maç ferrariye yazıldı hocam çok da kinci olmayın.

Çevrimdışı TALAT

O maç ferrariye yazıldı hocam çok da kinci olmayın.

ferrarinin kırmızı kart gördüğü maçsa quaresma var mıydı o sezon ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sen quaresmacı değilsin yani ?
Kesinlikle Değilim Abi
Quaresma yı seven Gelmesini isteyen ve Faydalı olacağını düşünen Buyuk Beşiktaş Taraftarıyım :ok:
Ben Quaresmayı eleştrenlere karlı asla bu kadar sert değildim , Ne zamanki Eleştiriler HAKARETE dönüştü işte ozaman benimde uslubum Serleşti ve Aşırı derecede Savunmaya başladım...
Gerekirse Yedek kalsın Hıcaya twoki gosteririsem Allah Belamı versin , Adam gibi oynayacaksa Formayı giysşn bütün temennim bu !
Eğer Formayı haketmeyip çalışmazsa oynamasın ben Şenol hocaya asla sovmem ve suçlamam
Benim Savunmamdaki amaç Düzeldiğini düşünmem zira Hiçbir disiplinsiz futbolcu Porto Gibi bir takımda Bir sezonda Tam 43 Maça çıkamaz :busted_cop:
Yine Bazı maçlarını takip ettim degişim var Bizdeki gibi Bencil değil bazen kendisini kaybedip Bencillik yapıyor ama çok az Takımına bayağı katkısı olmuş gayette takıma faydalı oynamış pas verip alıyor hareketleniyor....
Bu yüzden gelmesini istedim yoksa Duzuyzsak da gelse farketmez Aslolan Beşiktaştır
Dedigim gibi Bu kadar sert değildim Eleştiriler HAKARETE donuşunce benimde uslubum sertleşti Abi @bleartomcat
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aspireless

Burda kimse q7 nin yeteneğine birsey demedi. Elestirenler ilk geldigindeki performans ini elestiriyor. Bende elestiriyorum tsl de ikisezon bir sezon 3 gol 5 asist digerinde 5 gol 5 asist =2 sezonda 8 gol 10 asist = olcayin yarisi . Ha herkes q7 olcayla kiyaslanamayak kadar cok yeyenekli diyebilir bende diyorum. Am kimse olcaydan daha cok katki saglamistir diyemez yani soyleki gelirsede bu performansı ile olcayi kesemez

Çevrimdışı Fatih_

Vardı abi bizim sağ tarafı delik deşik etmişlerdi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Olcay'a teklif var diyen arkadaslar vardi. Varsa hazir Quaresma da gelmisken Olcay'i yollayalim. Quaresma/Kerim/Tore/Motta/Sosa kanatlara yeter. Gelen parayi da forvete yatiralim.

Çevrimdışı TALAT

Vardı abi bizim sağ tarafı delik deşik etmişlerdi

ok ben yanlış hatırlamışım o zman

evet ilk sezonuydu, ekrem dağ hayatının golü atmıştı üstelik sol ayakla tam çatala  :alala:
ferrari lugano ile çekişip attırdı kendini, 2-1 öndeyken 4-2 yenildik. Guti almeida simao hepsi vardı.

Çevrimdışı mert_

selam kara kartallar var mı transfer? :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi beklemeyince daha güzel 0 beklenti gelirse sürpriz olsun :)

Çevrimdışı Abdullah

Her zamanki gibi abi Douglas ve Rhodolfo yu bir kez daha transfer ettik  :evillol: ha bu arada soytarıya da bonservis ödeyecekmişiz  :D

Çevrimdışı talha

Şimdi diyorlar ya haketmiyorsa formayı almasın sezon içinde de Quaresma dururken olcay oynatıyor diyecekler :D ben tüm olacakları baştan aşağı görüyorum

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.