2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905398 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sana bir soru o zaman Şenol hoca getirmeyin dese ve alınmasa Şenol hocaya karşı tutumun ne olacak

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
asla itiraz etmem :ok:
hocaya saygım sonsuz ve kendisini çok severim vardır bir bildigi derim :busted_cop:
şenol hocanın gelmesini en çok isteyenlerden biri benim butun forumda bilir bunu........
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı canU

İyi veya kötü KAP istiyoruz KAP.

Aynen artık sıkıldım olacak iş değil. tamam sabır sabır da çatladım artık bitirin açıklayın artık kabak tadı verdi

Çevrimdışı Renton

@Renton

Quaresma sorusuna takıma uyumu önemli yönetim kabul ediyorsa bakarız benim için oyuncu değil takım uyumunu nasıl etkileyeceği önemli dedi.Konuyu da attı üstünden yönetime.Hoca bu işte. :evillol:

N'doye konusunda fazla bir şey söylemedi isim verince yarın öbür gün ne olacağı belli olmuyor zaten van Persie'nin ismi çıkınca kim gelse beğenilmesi zor dedi.

Douglas Silva konusunda da isim vermedi o veya başka birisi olacak dedi.

"Sosa ve Töre satılacak mı ?" sorusuna ben kalmalarını isterim herkesin kalmasını isterim şuan bizim oyuncularımız satılmadan nasıl başka bir takım oyuncusu yapılır tarzında şeyler söyledi.

Bunların dışında takımın her zaman ki misyonlarını anlattı.
Eyvallah dostum sagol her zaman ki seyleri anlatmis :D
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sana bir soru o zaman Şenol hoca getirmeyin dese ve alınmasa Şenol hocaya karşı tutumun ne olacak

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fuzuli bir soru, şenol hoca topu yönetime attı iyi de yaptı...artık yönetim isterse gelir...

"Quaresma teknik olarak yetenekli bir oyuncu. Sakatlığı yoksa oyuncu olarak yetenekli bir oyuncu. Hiç bir antrenör de olumsuz bir şey demez. Karakter olarak takımı benimsemesi, arkadaş ilişkileri, taraftar ilişkileri takıma zarar verecek durumdaysa bunu kabul etmem mümkün değil. Hiçbir oyuncuda buna izin vermem. O yüzden bir şey diyemiyorum. Kulüp, Başkan ve Yönetim kurulu bunu biliyor. Transfer yapılırken teknik, idari ve sosyal hayatına bakılır. Oyuncu iyi para alır ve bir anda çekip gidebilir. Eldeki oyuncular da böyle futbolcular varsa düzeltmeye çalışırım. Düzeltemezsem gider. Her oyuncuya katkı yapmak isterim. Bu konuştuklarım genel bir değerlendirmedir. Yönetimsel bir olumsuzluk yoksa gelmesine hayır demem"

Çevrimdışı Ersoy

Aynen artık sıkıldım olacak iş değil. tamam sabır sabır da çatladım artık bitirin açıklayın artık kabak tadı verdi

Takımın geleceğine yorum yapamıyoruz.Bizimkiler sadece rakibin transferlerine göre öngörüler 3-5. oluruz felan.

Bu arada 2000. sayfa. :bandit:
Bundan sonra her sene!

Şenol hoca zeki adam  :ok:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Valla Volkan ne desem bilemedim şimdi. Eskiden oyuncumuz mu yoksa bizim en önemli maçımızdan evvel kasti kart gören adam mı? Sakatım diye aylarca gelmeyen adam mı? Takım falan umursamayan adam mı? Evet çok yetenekli evet taraftar çok sevdi ama ilk protesto yapıldığında taraftara tüküren adam mı?  O kendini Beşiktaş'ın sahibi sanan Başkan'ın oyuncağıydı. O nedenle de benim gözümde de bir soytarıdır. Kraldan başkasına hatta krala da faydası olmayan bir soytarıdır. Benim ağzımdan oynayan herhangi bir oyuncuya hakarethamiz laf duydun mu? Şikayet edilen konuları dökmüyorum sadece laf oraya geldi ondan söyledim. Benim kusursuz olduğumu da söylediğimi hatırlamıyorum. Varsa bir kusur düzeltiriz.

Yunus Abi bunlar tartışılır. Ancak inan hakaret edilince insan karşılık vermemek için zor tutuyor..

Quaresma Soytarı, Ancak onu "söylediği bütün sözlere rağmen alanlar" için Rezalet deniyor..

Forumdan çok özür dilerek bir benzetme yapacağım

o.ospu mu kötüdür
Orospuyu kendisine karı eden mi kötüdür..

Bunları düşünmek taşınmak lazım.. Bu cümlem kesinlikle ne Quaremada nede onu isteyen hoca ve başkanımız ile ilgilidir onuda belirteyim..

Ricordoyu çok acımazsa eleştiriyorsunuz. Bu kadar ileri gitmeye bence gerek yok.

Benim sadece küçük bir uyarım bu. Burada bazı şeyleri söylememek gerekiyor diye düşünüyorum..

Ayrıca taraftara tükürmekten bahsetmişsiniz ancak bir Beşiktaş Efsanesi SERGEN YALÇIN on taraftara yaptığını genç arkadaşlarımız hatırlamaz ama bizlerin çok net hatırladığı bir olay vardır..

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/92767/sergen-yalcin-besiktas-taraftarlarina-hareket-cekmek

Bu hareketten sonra Sergen geldi ve bizi tarihinn en anlı şanlı Şampiyonluğumuza ulaştırmadı mı ? Quaresma o dönem hatalar yapmış olabilir, benim başka forumlarda çok ağır eleştirilerim vardır Quaresmaya, hatta Samsunspor maçında neredeyse sahaya atlayasım gelmişti onun o lakayt futbolundan sonra ama gördüğüm canlı izlediğim bir çokta maçı var..

Bunları bir anda es geçip yok sayamazsınız..

Bu benim görüşüm yanlış olabilir ancak ortamı germek forumumuza zarar verecektir. Diyorum ya en sonunda küfürler uçusacak hiç gerek yok.

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı can1903

ALLAH'ınızı seviyorsanız kapatın şu Quaresma konusunu ya. Birisi çıksın bişey desin artık.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı murat_

2000 lerde bizimde bi mesajimiz bulunsun bari  :D

Çevrimdışı Abdullah

Bunu anlatmaya çalışıyoruz. Yahu biz bu adamı serbest bıraktık, bir tane Avrupa kulübü istemedi. Sağa sola para saçan Araplar bile bonservis parası vermeden aldılar ama onlar da 6 ayda kovdular. Bizim burada söyleyeceğimiz hiçbir kelime bu adamın kendi kendine yaptıklarından daha fazla itibarsızlaştıramaz.

Yahu adamın geleceği zaten az çok belli olmuş, onu kabullendik mecburen. Bari para vermeyelim diyoruz, hayır verelim diyorlar. Siz Beşiktaş'ın iyiliği mi düşünüyorsunuz Quaresma'nın Porto'nun cebine girecek parayı mı, ben anlayamadım.
Bjk'ın iyiliği mi  :olmaz soytarı izleyelim de isterse Bjk 10 yılda bir şampiyon olsun  :money: şimdi bunu da hemen üstüne alınacaklar olacaktır isteyen herkes bu düşüncede demiyorum ama isteyen kitlenin %60'ı belki de daha fazlasının düşüncesi bu.  :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma her türlü faydalı olur kaybedecek hiçbir şeyimiz yok...Benim korktuğum asıl quaresmacılar. Eğer kendilerine mukayet olmazlarsa takımın ayarını bozarlar. Antrenamana gidip sadece quaresma için bağırıp 2 hareketinde erimeler, topla buluştuğu anda bağırmalar, statta yaptığı her harekette abartılı tepkiler takımı bozacak şey budur bence quaresma değil.

Tabi önce Balazsı almaları lazım. Töreyle birlikte kanatlar taş gibi olur. Ama mali duruma göre forvete ndoyeden daha iyi adam almak için töre iyi fiyata satılabilir.
evet quaresmayı istiyorum ama dedgin gibi quaresmacılara bende karşıyım ozellikle sosyal medyada gokhana 7 numarayı q7 ye vereceksin diyen tiplere burada en başta ben tepki koydum :ok:
çok abartıp şımartmamlıyız hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacagını gorsun oda :ok:
7 degil milli takımında giydigi 17 numarayı giysin.....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

evet quaresmayı istiyorum ama dedgin gibi quaresmacılara bende karşıyım ozellikle sosyal medyada gokhana 7 numarayı q7 ye vereceksin diyen tiplere burada en başta ben tepki koydum :ok:
çok abartıp şımartmamlıyız hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacagını gorsun oda :ok:
7 degil milli takımında giydigi 17 numarayı giysin.....

sen quaresmacı değilsin yani ?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2000 sayfa = Tosic+Beck.

3000'de Cucak'ı bağlıyoruz hadiyin :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BlackEagle03

BEŞİKTAŞIMIZA HAYIRLI OLUCAK NE VARSA ALLAH ONLARI NASİP ETSİN İNŞALLAH.

2000  :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Factatum

Bir cümlenin başında "ama" bağlacı varsa, bir önceki cümlenin anlamını olumsuz kılar.

Şenol Hoca'nın röportajında Q7 işinden hoşmut olmadığını, hem "ama" bağlacından hem de yüz ifadesinden anlayabiliyoruz. Hoca bu meseleye, basın önünde politik yaklaşıyor. Öyle sanıyorum ki; Q7 transferi gerçekleşirse, bu hocaya rağmen gerçekleşecektir. 

Çevrimdışı Savaş

Şenol Hoca'nın bu adamı istemediğini soru sorulduğu anda ki yüz ifadesinden net bir şekilde anlayabilirsiniz.

Gelse dahi max. 2 ay sonra kadro dışı kalacağını düşünüyorum. Hayırlısı.

Çevrimdışı Abdullah

2000 sayfa = Tosic+Beck.

3000'de Cucak'ı bağlıyoruz hadiyin :D :D
Eylül 1e 4000 görür müyüz acaba  :evillol:

Çevrimdışı Bertug

@mechulhaberci: Konoplyanka diye başımın etini yediniz adam gelmeyecek dedim şimdi de Dzsudzsak çıktı piyasaya. DZSUDZSAK GELMEYECEK!! Artık Sormayın!

Çevrimdışı aspireless

Ne q7 mis arkadaş yonetim dedi hoca isterse alicaz hoca dedi ben tanimiyorum sorumlulul yönetim in. İsteyen taraftarlar bole gelirse fesih maddesi falan olsun sıkıntı cikartirsa gider diyor. Istemeyenler ben dahil adam cok uetenekli kabul... diye basliyoruz. Abi bukadar dolasik isten iyi sonuc cikmaz. Transfer basit birsey eksik bolge tespit edilir hatta tespite gerek yok bizimki gorunuyordu sagbek stoper forvet. Alacagin adamlari belirlersin butcene uygun olani veya kriterin neyse yas hava topu surat artik neyse alirsin..... bu is cok karisti adamida katardan bile kimse almiyor muhabbet kapanirdi hic degilse.

Çevrimdışı Türkay

@mechulhaberci: Konoplyanka diye başımın etini yediniz adam gelmeyecek dedim şimdi de Dzsudzsak çıktı piyasaya. DZSUDZSAK GELMEYECEK!! Artık Sormayın!

İnanmamak için bir neden  :bandit:

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  6 dk.6 dakika önce
Quaresma Güneş'in istediği oyun planına en çok uyan isim. Bu nedenle bu transfer Q7'nin de aşırı isteği ile gerçekleşti.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

O değil de Beck'i nasıl böyle tereyağından kıl çeker gibi transfer ettiler şaşıyorum sıfır sancı :D

Çevrimdışı Çağatay

Eylül 1e 4000 görür müyüz acaba  :evillol:

valla transfer yapmazsak eger millet de yazmayı kesecek
3000 i bile görmeyiz bakarsın  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

O değil de Beck'i nasıl böyle tereyağından kıl çeker gibi transfer ettiler şaşıyorum sıfır sancı :D

genelde böyle yapıyorlar aslında. biraz da buna güvenerek konuşulan isimler gelmeyecek diye kendimi avutuyorum (q7, doye)
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kadir G.

Çünkü oyuncu gelmek istedi+kulübü hiçbir zorluk çıkarmadan ucuza bıraktı. Yoksa min 1 ay.

Çevrimdışı Abdullah

kaç senedir bek arıyoruz bölge itibariyle pek sancısız olmadı sanki  :evillol: