2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902578 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Nasıl adamsa düşünün Gökhan bile sattılar anında :)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı murat_

Daha önce Beşiktaş Forması giymiş ve Şuandada Giyen hiçbir Futbolcumuza Laf soyletmeyen , Forum Yöneticilerine Sesleniyorum !! :busted_cop: :busted_cop:
Neden Daha önce Bu formayı giymiş ve Tekrar Giymek üzere olan Quaresmaya edilen HAKARETlere müdahale Etmiyorsunuz :alala: :alala: Hoş en başta Yöneticiler kendisi Hakaret ediyorlar...
Quaresmaya Yöneticiler de dahil olarak edilen HAKARETLER :
ŞARK KURNAZI
SOYTARI
SİRK CAMBAZI
AŞAGILIK ADAM
Bunlar İLk Aklıma Gelenler
Saygılar.......

yunus aman sus sen firca yersin simdi yonetici arkadas bile geldi bu soylemler modaretore rapor edildi diye firca kaydi arada kaynama  :ok: :ok:

Çevrimdışı Fatih_

Şenol hoca attı Q7 olayını üstünden en iyisini yaptı

Çevrimdışı talha

Şunu da söyleyeyim gönlünü yapmaya çalıştığı taraftar grubu Quaresma kadro dışı bırakıldığında Şenol hocayı haksız bulacak kendilerini istifaya çağıracak Quaresma yı da sonuna kadar savunacak adamlar

Buna hazırsa getirsin

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Fatih Berker

Şunu da söyleyeyim gönlünü yapmaya çalıştığı taraftar grubu Quaresma kadro dışı bırakıldığında Şenol hocayı haksız bulacak kendilerini istifaya çağıracak Quaresma yı da sonuna kadar savunacak adamlar

Buna hazırsa getirsin

:claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Buna hazırsa getirsin

Doğru söze ne denir? Beşiktaş'ın kaptanını bu adam yüzünden harcayanlar demediğini bırakmayanlar Şenol Güneş'i lime lime doğrarlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Türkay

Southampton Morgan Schneiderlin'i satmış ManU'ya. İyi alıştı Southampton da
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yunus aman sus sen firca yersin simdi yonetici arkadas bile geldi bu soylemler modaretore rapor edildi diye firca kaydi arada kaynama  :ok: :ok:
Ben Alışkınım @murat_ Günlerdir hem yöneticiler hemde ıyeler burada Quaresmaya HAKARET ediyor !! Ama ilginçtir ki Kimse uyarılmıyor Ama Q7 yi savunanlar Uyarılıyor çok ilginç :alala:
Adam üzerine basa basa Hala Soytarı diyor Bu formayı Terletmiş futbolcumuza....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Ben Alışkınım @murat_ Günlerdir hem yöneticiler hemde ıyeler burada Quaresmaya HAKARET ediyor !! Ama ilginçtir ki Kimse uyarılmıyor Ama Q7 yi savunanlar Uyarılıyor çok ilginç :alala:
Adam üzerine basa basa Hala Soytarı diyor Bu formayı Terletmiş futbolcumuza....
Quaresma konusunu kapatmıycanız mı ya? Yeterin artık arkadaş kavga edecekseniz özelden yapın kavganızı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Abdullah

ben senin bu mesajini moderatore rapor ettim ama bakan arkadas herhaqlde gelir bize firca kayar demin yonetici bir arkadasin ettigi gibi kac gundur dikkat ediyorum her mesajinda adama soytari deyip duruyorsun muhtemelen bu hafta kampa katilacak besiktas formasi daha onceden giymis ve yine giyecek olan adamdan de keramettir sana ses eden yonetici arkadas yok buradaki uslup bumu bizde beyenmedigimiz adamlara soytari diyemi hitap edelim ayiptir artik
Bakın  adama hakaret etmiyorum adamın oynadığı futbol değil soytarılık bunu söylemekten de çekinmem çünkü adam öyle zaten. Şikayetinizi inceleyen yönetici de demek ki sizin gibi artniyetli yaklaşmamış olaya ki hakaret olarak algılamamış ve ceza vermeye gerek görmemiş. Ayrıca daha önce bir hatayla bu formanın ona giydirilmiş olması şu an bu şanlı formayı terletmiyorken( ki giydiği dönemde de pek terlettiğini göremedik zaten) istediğimi söylerim. Ayrıca sizin kahin misiniz nereden biliyorsunuz takıma kesin olarak katılacağını oyuncu katılır veya katılmaz şu an bu futbolcuya (!) soytarı demekte bir mahsur görmüyorum. Ha yarın gelir bu formayı yine geçirir sırtına o zaman o anın şartlarına göre farklı bir üslupla nitelendiririm bu soytarıyı.  :ok:

Çevrimdışı JoseDemba

Remy

Quaresma      Sosa        Töre

Tolgay Atiba 

Tosic      Rhodolfo  Douglas  Beck

Cenk                              Böyle bi kadroyla başlayabiliriz.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı can1903

Yönetim Q7 için topu hocaya, hoca yönetime atıyor arada kalan yine taraftar oluyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

Remy

Tolgay Atiba 

Macar'ın olmadığı hiçbir kadroyu samimi bulmuyorum :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Fatih Berker

Remy

Tolgay Atiba 

Remy gelirse ne ala.Remy olsun taştan olsun.Ndoye gelirse unut zaten şampiyonluğu.

Çevrimdışı Abdullah

@Necmi abinin Gokhanla ilgili yazdıklarını bir oku istersen.....
Boş konuşacagına oku ki bilgin olsun...
Gerek gorulmedigi için kadro dışı bırakılmadı diyorsun , @Necmi abinşn dediğine göre bilinçli olarak oynamamış ve Divan kurulunda Kongre uyelerine dagıtılan kitapçıkta Gokhanın Kulübe Tam 3 Kez ihtarname çektiği yazıyordu @Abdullah
Necmi abinin yazdıklarını okuyorum ve olayı da yakından biliyorum boş konuştuğumu da düşünmüyorum.  :eyes Olay bu şekilde olmuştur veya olmamıştır bu konu üzerine yorum yapmak anlamsız ama yönetim ceza vermeye gerek görmemiştir ve hali hazırda Gökhan futbolcumuzdur bu formayı gururla terletiyordur ve bazı medya organlarına göre de takımımızın en değerli futbolcusudur. Beşiktaş'ın menfaatleri gereği ne yapılması gerekiyorsa yapılacaktır oyuncuyu itibarsızlaştırmak mevcut durumda çok yanlış bir hareket.  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Şu adama birde bonservis verip getireceklerse dükkanı kapatıp gidelim.

Gökhan son maçlarda oynamamış ee o takımı oraya getiren kimdi? Açın sivas maçını izleyin ayıptır be! Nankörlüğün uç noktasıdır bu. Birde quaresmanın kırmızı kartlarını bahane etmek için gökhanda gördü diyorlar ya. Böyle yüzsüzlük görmedim. Gökhan nerde gördü rakibe çift daldığı için mi gördü? Zorlu deplasmana gitmemek için mi gördü? Hakemin açık açık o maçlara çıkmaması için yaptığı eyyamlardı.

Çevrimdışı Ersoy

@Renton

Quaresma sorusuna takıma uyumu önemli yönetim kabul ediyorsa bakarız benim için oyuncu değil takım uyumunu nasıl etkileyeceği önemli dedi.Konuyu da attı üstünden yönetime.Hoca bu işte. :evillol:

N'doye konusunda fazla bir şey söylemedi isim verince yarın öbür gün ne olacağı belli olmuyor zaten van Persie'nin ismi çıkınca kim gelse beğenilmesi zor dedi.

Douglas Silva konusunda da isim vermedi o veya başka birisi olacak dedi.

"Sosa ve Töre satılacak mı ?" sorusuna ben kalmalarını isterim herkesin kalmasını isterim şuan bizim oyuncularımız satılmadan nasıl başka bir takım oyuncusu yapılır tarzında şeyler söyledi.

Bunların dışında takımın her zaman ki misyonlarını anlattı.
Bundan sonra her sene!

Necmi abinin yazdıklarını okuyorum ve olayı da yakından biliyorum boş konuştuğumu da düşünmüyorum.  :eyes Olay bu şekilde olmuştur veya olmamıştır bu konu üzerine yorum yapmak anlamsız ama yönetim ceza vermeye gerek görmemiştir ve hali hazırda Gökhan futbolcumuzdur bu formayı gururla terletiyordur ve bazı medya organlarına göre de takımımızın en değerli futbolcusudur. Beşiktaş'ın menfaatleri gereği ne yapılması gerekiyorsa yapılacaktır oyuncuyu itibarsızlaştırmak mevcut durumda çok yanlış bir hareket.  :)
Quaresmayı itibarsızlaştrmak ve ona HAKARET etmek çok doğru Bi Hareket ama dimi @Abdullah

Çevrimdışı Bertug

senol gunesi de kandirmislar transfer 1 eylulde bitiyor diye adam 10 gundur kamp yapiyor 1 tane stoper yok hala sesini cikaramiyor vallahi icim acidi dinlerken

Çevrimdışı murat_

Bakın  adama hakaret etmiyorum adamın oynadığı futbol değil soytarılık bunu söylemekten de çekinmem çünkü adam öyle zaten. Şikayetinizi inceleyen yönetici de demek ki sizin gibi artniyetli yaklaşmamış olaya ki hakaret olarak algılamamış ve ceza vermeye gerek görmemiş. Ayrıca daha önce bir hatayla bu formanın ona giydirilmiş olması şu an bu şanlı formayı terletmiyorken( ki giydiği dönemde de pek terlettiğini göremedik zaten) istediğimi söylerim. Ayrıca sizin kahin misiniz nereden biliyorsunuz takıma kesin olarak katılacağını oyuncu katılır veya katılmaz şu an bu futbolcuya (!) soytarı demekte bir mahsur görmüyorum. Ha yarın gelir bu formayı yine geçirir sırtına o zaman o anın şartlarına göre farklı bir üslupla nitelendiririm bu soytarıyı.  :ok:

meseleyi anlamadin herhalde burda durup durup uslup deniyorsa sende uslubua dikkat edeceksin bende buradaki seviye bu olmamali soylenecek cok sey varda neyse

Doğru söze ne denir? Beşiktaş'ın kaptanını bu adam yüzünden harcayanlar demediğini bırakmayanlar Şenol Güneş'i lime lime doğrarlar.
Abi ortaya laf attın gittin hala Yazdıklarımın Cevabını vermedin :busted_cop: :busted_cop: @Serhat Akkaya

Çevrimiçi Necmi

Burada hiç bir Beşiktaşlı oyuncuya laf soylenmiyor , Soyletmiyorsunuz ama kendiniz Daha önce Beşiktaş forması giymiş ve şuanda da Giymek üzere olan Futbolcuya HAKARET ediyorsunuz , Bu nasıl bir ÇELİŞKİ ???????
PEKTEMEKE KAZMA dedim diye forumdan atılıyordum az daha ona binaen yazdım @Yunus Abi
NOT : PEKTEMEK örnek vermek için yazdım şuan bilinçli olarak yazmadım KAZMA Sözünü :ok:
Quaresma şu anda Beşiktaşın oyuncusu değil ihtimaller üzerine konuşulmaz Beşiktaşa imza attığı gün
bizim oyuncumuzdur ve sahip çıkarız ama şu anda hiç kimseye ihtimal üzerinden uyarı veremeyiz.
Mustafa Pektemekle bir tutma sakın Pektemek sırtında şu an bizim formamızı taşıyan bir oyuncu ve
kesinlikle gereken saygıyı hak ediyor.  @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Gokhan_1903

bende rapor etmiştim ama söz konusu oyuncu Beşiktaş'ın oyuncusu olmadığı için bu tür söylemler normalmiş imzayı atarsa korunurmuş öyle cevap geldi yetkililerden hakaret serbest yani.

Çevrimdışı Abdullah

Şu adama birde bonservis verip getireceklerse dükkanı kapatıp gidelim.

Gökhan son maçlarda oynamamış ee o takımı oraya getiren kimdi? Açın sivas maçını izleyin ayıptır be! Nankörlüğün uç noktasıdır bu. Birde quaresmanın kırmızı kartlarını bahane etmek için gökhanda gördü diyorlar ya. Böyle yüzsüzlük görmedim. Gökhan nerde gördü rakibe çift daldığı için mi gördü? Zorlu deplasmana gitmemek için mi gördü? Hakemin açık açık o maçlara çıkmaması için yaptığı eyyamlardı.
Boşa kendini yırtma öyle bir aşka dönüşmüş ki bazı kesimlerde bu soytarı sevgisi ne desen kabul etmez bir bahane uydururlar. Yarın bu takımın havası yine bozulduğunda yine başka yerlerde arayacaklar suçu başka bahaneler üretilecek.  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Quaresmayı itibarsızlaştrmak ve ona HAKARET etmek çok doğru Bi Hareket ama dimi @Abdullah
Gittiği her takımdan kovulmuş hatta bir arap kulübünden bile kovulmuş adamı ben daha nasıl itibarsızlaştırabilirim ki.  :kop: :kop: