Sirf Van Persie, Ibrahimovic gelmedi diye yönetimi elestirmek komik. "Messi'yi alamadiniz!!1!11!!" gibi oluyor biraz. Sanki Dzeko mesaj gönderiyor 'beni alin' diye, bizim yönetim 'olmaz biz Ndoye alacagiz' diyor. Van Persie'nin bile pesinden kosuldu ama olmuyor, Sampiyonlar Ligi veya sampiyonluk yillardir yok ve bu yüzden yildizlari ikna etmesi imkansiz oluyor.
Ndoye'yi de sirf büyük bir isim olmadigi için elestirmeyelim, saçma oluyor. Süper Lig'te süper golcü degil, belli özellikleri olan golcüler daha faydali oluyor. Fernandao, Burak Yilmaz bu sene Demba Ba kadar gol atmadilar mi? Demba Ba ikisinden de kat kat üstün bir golcü olmasina ragmen oldu, hatta 'Türkiyede bu kadar temasa dayali oyun oldugunu bilsem gelmezdim' dedi. Ndoye süper yildiz degil, ama eger süper lig'e uygun bir oyuncuysa gol krali olacaktir.
Dzsudzsak yerine Quaresma istemek ne kadar saçmaysa, Ndoye'yi tanimadan elestirmek de o kadar saçma. Önemli olan takima faydasi. Taraftarin sevgisi (Quaresma) ya da isim (van Persie) degil. Sosa geldiginde de elestiriliyordu, 'Ruiz, Belhanda denilirken Sosa kim yaa.s' deniliyordu, Sosa hepsinden daha iyi seçim çikti.