2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902498 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Törenin satışı söz konusu değil artık.

atletico 20 milyona arda yerine oyuncu aldı, seneye satarsa onu bizde töreyi satarız 3284958 milyon euroya.

Abi ne kadar doğru bilmiyorum, Griezzmann da gidecek atleticodan deniliyodu.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Törenin satışı söz konusu değil artık.

atletico 20 milyona arda yerine oyuncu aldı, seneye satarsa onu bizde töreyi satarız 3284958 milyon euroya.

Allah aşkına Demba yı sattılar mimi getiriyorlar Töre yi de satarlar sa yerine gelecek adm cenk ahmet falan olur boşver patlayacaksa biz de patlasın
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Onur Can

Yalniz saka maka benim kanim acayip isindi Ndoye'ye. Ben bu adami Demba'dan çok severim herhalde. Tam bizlik  :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet K

Kaç para ulan bi Kokorin..

Çevrimdışı Tolga

Quaresma ve N'Doye gelecek daha ne istiyorsunuz :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben iftara doğru ndoyeye ısınmaya başladım ciddi anlamda, top atılsın ezan duyulsun, müridi olurum.

Çevrimdışı Ersoy

Ndoye sene sonu en fazla 8 gol atmış olur.Ndoye yerine adam akıllı forvet Quaresma yerine Zudzak gelse süper olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ergin1903

Almeida'nin 13 gol attigi yerde N'doye 16 17 atar .

Çevrimdışı Türkay

[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 19:09:02 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı FedericoGiunti

Dün gece ibra gelirse diye hayal kuruldu bu sayfalarda, bugün çıka çıka n'daye çıktı. İşte hayaller ile hayatlar bu kadar farklı. Çok az kaldı umudumu kaybetmeme çok az kaldı. Artık paramla rezil !!!! olmak istemiyorum. Ben sevinmek istiyorum sevinip sevmek istiyorum. Digitürk para, forma para, maç para bunun neticesi yine hüsran olursa umudumu kaybederim.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı aa1903

sanki bu alemin tek akıllısı biziz de son güne kadar pazarlık yapıp 300-500 bin kar ediyoruz. diğer takımlar bilmiyor öyle yapmasını. aldığımız adam 6. haftada daha yeni uyum sağlıyorum diyor. nasıl bir karsa bu!

Çevrimdışı Alper1903

Yeri değil ama Cem Uzan zu Gs  :kop:

https://twitter.com/UzanCC/status/620256995921240064

Renklilerin böyle desteklerinin olduğunu görünce fena özeniyorum.

Çevrimdışı Türkay

Renklilerin böyle desteklerinin olduğunu görünce fena özeniyorum.

:bandit:

sanki bu alemin tek akıllısı biziz de son güne kadar pazarlık yapıp 300-500 bin kar ediyoruz. diğer takımlar bilmiyor öyle yapmasını. aldığımız adam 6. haftada daha yeni uyum sağlıyorum diyor. nasıl bir karsa bu!

Halbu ki Manu, bastian ı bugün almasa son günlere bıraksa 30 yerine 25 milyon euroya alacaktı.  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Alper1903

:bandit:

Demba Ba'da yardım etti diyorlar ama kesinliği yok. Başka?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 19:17:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Stada büyük katkısı var mali
Olarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Beko

Çevrimdışı Türkay

:dontknow:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stada büyük katkısı var mali
Olarak.

Şu stat bitseydi bi tam
Olarak. :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

süleyman sebanın arkasındaki adam. muhtemelen bu kadar duran varlığımızın olma nedeni de o.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Kamp Üniversitenin ilk haftası gibidir. İlk hafta okula gidersen arkadaş ortamına kadar herşey oturur yerine. İlk haftayı kaçırdın mı kız ortamını Bile zor bulursun alışma süreci olur sana bir ay :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

İnanmazsınız ama zamanında kulubü kapanmaktan kurtaran adamlardan biride Erdoğan Demirörendir.

O sebepledir ki Yıldırım demirören istediği gibi at koşturdu.

Çevrimdışı Onur Can

Sirf Van Persie, Ibrahimovic gelmedi diye yönetimi elestirmek komik. "Messi'yi alamadiniz!!1!11!!" gibi oluyor biraz. Sanki Dzeko mesaj gönderiyor 'beni alin' diye, bizim yönetim 'olmaz biz Ndoye alacagiz' diyor. Van Persie'nin bile pesinden kosuldu ama olmuyor, Sampiyonlar Ligi veya sampiyonluk yillardir yok ve bu yüzden yildizlari ikna etmesi imkansiz oluyor.

Ndoye'yi de sirf büyük bir isim olmadigi için elestirmeyelim, saçma oluyor. Süper Lig'te süper golcü degil, belli özellikleri olan golcüler daha faydali oluyor. Fernandao, Burak Yilmaz bu sene Demba Ba kadar gol atmadilar mi? Demba Ba ikisinden de kat kat üstün bir golcü olmasina ragmen oldu, hatta 'Türkiyede bu kadar temasa dayali oyun oldugunu bilsem gelmezdim' dedi. Ndoye süper yildiz degil, ama eger süper lig'e uygun bir oyuncuysa gol krali olacaktir.

Dzsudzsak yerine Quaresma istemek ne kadar saçmaysa, Ndoye'yi tanimadan elestirmek de o kadar saçma. Önemli olan takima faydasi. Taraftarin sevgisi (Quaresma) ya da isim (van Persie) degil. Sosa geldiginde de elestiriliyordu, 'Ruiz, Belhanda denilirken Sosa kim yaa.s' deniliyordu, Sosa hepsinden daha iyi seçim çikti.

Çevrimdışı TALAT

İnanmazsınız ama zamanında kulubü kapanmaktan kurtaran adamlardan biride Erdoğan Demirörendir.

seba öncesi erdoğan demirören dönemiydi. seba ile birlikte koç geldi. dediğin doğru
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Akten

Rahmi Koç ve Erdoğan Demirören'den değil oğullarından çektik biz :tabe: