2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886270 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

İnşallah hedef şaşırtmacadır
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aspireless

Tabi canım Hoca zaten sihirli değneğiyle 5 gol atabilen bir adamı bir anda 20-25 gol atan adama çeviriyor. Olcay 15 gol 25 asist yapacak bu sene Oğuzhan asist kralı olacak. Eline klavye alan yazıyor..

Çok beğendigimiz demba nin onunde fernandao kalasini gol krali yapmissa bu adamida rvp nin onunde gol krali yapabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

En kötü Llronte'yi almalıyız. N'Doye için daha ortada bir şey yok Ertan çakmadan vazgeçilmesi lazım.Tayfun Korkut gibi biri daha çıkıp Llronte'yi alın dese keşke.

Çevrimdışı can1903

Hedef şaşırtmaca olsun..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:55:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dün Fener'in maçı izledim Vitor'un oyun anlayışı sürekli önde basmak Ersun hocanın Portekiz versiyonu gibi. Defansları vasattı dünkü maçta kalesi de öyle. Souza'yı izledim hayran oldum adamın fazla bir gösterişi yok ama yapması gerekeni yapıyor.

Basit bakmak lazım.

6 tane oyuncu koydular kale önünde.

Caner, Kjaer, Alves Gönül, Souze ve Topal. 2 stoper ve 2 ön libero boy ortalaması 1.87 sanırım. Bu da bu sezon taş çatlasın 20 gol yer Fener demek. Kapattılar kaleyi şutlara ve duran toplara.

Bekler hücumcu, en önde de Persie var. Hiçbir şey yapamasan öyle bir duran top tehditin var ki 6 oyuncu 1.86 üstü. İçeride zaten maçlarını kazanıyor.

Çok anormal şeyler olmazsa çok avantajlılar.

Bizim tek şansımız var önümüze gelene vurup korku salacağız.

Kıstırdığımza 5-6 atacağız geçen sene ki Bursa gibi. O Bursa'nın oynadığı topu Beşiktaş oynasın 70 puanı rahat geçer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar  basına çıkan her habere inanıyorsunuz bilmiyormusunz başkan ters köşe yapıyor şuanda ilgilendiğimiz dünya yıldızı Z............. :) Kaynak sağlam başkan bunu yem olarak veriyor sakin olun :)

Çevrimdışı Ersoy

Birde 3 milyon bonservis vererek alacaklar. :s20:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı siyahulan

cogunlugu kalp hastasi olan taraftarimiza ,birde emre ile sabriyi alsaydi baskan 10 milyonan euroya taraftar falan kalmazdi yemin ederim :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol güneş ligtv ye çıkacak link atın pls

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Guidetti 23 yaşında bedavaya Celta vigoya gitti. Potansiyeli yüksek bir oyuncu. İsveç milli takım forveti olacak.

ama tabi ki 1 tane çok büyük bir eksisi vardı.. Menajeri Ertan göksu değildi.

Çevrimdışı Türkay

Arkadaşlar  basına çıkan her habere inanıyorsunuz bilmiyormusunz başkan ters köşe yapıyor şuanda ilgilendiğimiz dünya yıldızı Z............. :) Kaynak sağlam başkan bunu yem olarak veriyor sakin olun :)

Zlatan Ibrahimovic mi ahahahahhahaha

Çevrimdışı canU

Şunu da anlamıyorum gelen para stada gidicek diyorlar e kardeşim ozaman adam satamasak transfer yapamayacak durumda mıydık yoksa stadı bitiremeyecel durumda mıydık? Havadan gelen para bu nasıl yani stada gidecek. Hadi stada gitti diyelim e statta bir hızlanma bir işçi sayısında çoğalma da yok. Anlayan anlatsın merak içerisindeyim.

Çevrimdışı Ersoy

EPL izleseniz bilirdiniz diyen var.Küme düşmeye oynayan takımı niye izleyeyim.Birde onların 30 yaşındaki forvetini.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:57:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Guidetti 23 yaşında bedavaya Celta vigoya gitti. Potansiyeli yüksek bir oyuncu. İsveç milli takım forveti olacak.

ama tabi ki 1 tane çok büyük bir eksisi vardı.. Menajeri Ertan göksu değildi.

Ben de buna yanıyorum ben razıydım bu adama.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf

Tabi canım Hoca zaten sihirli değneğiyle 5 gol atabilen bir adamı bir anda 20-25 gol atan adama çeviriyor. Olcay 15 gol 25 asist yapacak bu sene Oğuzhan asist kralı olacak. Eline klavye alan yazıyor..

Sadece gol sayısıyla futbolcu kıyaslamak çok yanlış. Geçen sezon Demba ba 27 gol attı ama oyuna katkısı o kadar azdı ki fiziken bittiği anda bir anda çöktü,takıma zarar vermeye başladı. Geçen sene Şenol hocanın sisteminde Fernandao yerine Demba ba olsaydı ne Volkan ne Bakambu o kadar gol atabilirdi. Bu sene de takım arkadaşlarına  yer açabilecek,kafa toplarında etkili bir forvet görmek istemiş hoca.

Çevrimiçi Samet Ç

Basit bakmak lazım.

6 tane oyuncu koydular kale önünde.

Caner, Kjaer, Alves Gönül, Souze ve Topal. 2 stoper ve 2 ön libero boy ortalaması 1.87 sanırım. Bu da bu sezon taş çatlasın 20 gol yer Fener demek. Kapattılar kaleyi şutlara ve duran toplara.

Bekler hücumcu, en önde de Persie var. Hiçbir şey yapamasan öyle bir duran top tehditin var ki 6 oyuncu 1.86 üstü. İçeride zaten maçlarını kazanıyor.

Çok anormal şeyler olmazsa çok avantajlılar.

Bizim tek şansımız var önümüze gelene vurup korku salacağız.

Kıstırdığımza 5-6 atacağız geçen sene ki Bursa gibi. O Bursa'nın oynadığı topu Beşiktaş oynasın 70 puanı rahat geçer.
İnşallah Şenol hoca şapkadan tavşan sürüsü çıkartır yoksa başka bir umudum yok

Çevrimdışı Fatih Berker

Ndoye'yi alacağına Mitro al gel bari ya.Saçma saçma işler yapmayın ey yönetim çıldırtmayın taraftarı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Zlatan Ibrahimovic mi ahahahahhahaha

komik olan nedir :)

Çevrimdışı Kutay

bakalım şenol hoca q7 için ne dicek
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Türkay

Başkan daha Van Persie'den haber bekliyoruz diyordu. Adam 19:30 da geliyor biz de N Doye yi alıyoruz. Niye? Menajeri Ertan Göksu diye.

Çevrimdışı Türkay

komik olan nedir :)

Eğer Ibra ise Milan'dan 7.5 milyon euro istedi ayrıca 5.5 milyon euro bonservisi var :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Llorenteyi 6 milyon euroya alırdık ya. o kadar diyorum size.

Çevrimiçi Samet Ç

Bakalım Şenol hoca neler söyleyecek.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 16:02:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer Ibra ise Milan'dan 7.5 milyon euro istedi ayrıca 5.5 milyon euro bonservisi var :D

Bu dediğin fiyatlar olsa alırlar sponsorla acımazlar. Bu kadar düşük fiyata gitmez sanmıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hocanın röportajı başladı