2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878551 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

Bir de Gökhan Töre'yi de satalım diyenler vardı. Bu transferlerden sonra ne düşünüyorlar acaba?

Çevrimdışı doganay

Bence yönetim ölümü gösterip sıtmaya razı edecek.

Çevrimdışı Kutay

şenol hocanın ropörtajı nereden izleyebiliriz ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı aspireless

Sadece gol sayısıyla futbolcu kıyaslamak çok yanlış. Geçen sezon Demba ba 27 gol attı ama oyuna katkısı o kadar azdı ki fiziken bittiği anda bir anda çöktü,takıma zarar vermeye başladı. Geçen sene Şenol hocanın sisteminde Fernandao yerine Demba ba olsaydı ne Volkan ne Bakambu o kadar gol atabilirdi. Bu sene de takım arkadaşlarına  yer açabilecek,kafa toplarında etkili bir forvet görmek istemiş hoca.

Geçen sezon son 10 mac dembanin yerine cenk oynasaydi belkide sampiyonduk kral dan cok kralci var q7kral demba kral tek sol kanat balazs...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 16:04:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şuan çoğunluğun sadece Şenol Güneş'e güveniyor olması çok acınası durum yönetim için ya bunu da ayrıca değerlendirmeliler normal şartlarda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

şenol hocanın ropörtajı nereden izleyebiliriz ?
Lig Tv

Çevrimdışı atalay

Yanlış sulardayız...

16 gün oldu; suyun yönünü değiştiremedik.

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol hocanın konuşmasını izleyen arkadaşlar, başlıklar halinde yazarsanız 10 numara olur

Çevrimdışı ferdi1903

Arkadaşlar  basına çıkan her habere inanıyorsunuz bilmiyormusunz başkan ters köşe yapıyor şuanda ilgilendiğimiz dünya yıldızı Z............. :) Kaynak sağlam başkan bunu yem olarak veriyor sakin olun :)

ilgilendigimiz kimmis?

Çevrimdışı Türkay

Bu dediğin fiyatlar olsa alırlar sponsorla acımazlar. Bu kadar düşük fiyata gitmez sanmıyorum.

Ayrıca Ibra da Milan'a gitmek istememişti galiba
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aspireless

Şuan çoğunluğun sadece Şenol Güneş'e güveniyor olması çok acınası durum yönetim için ya bunu da ayrıca değerlendirmeliler normal şartlarda.

Nedeni cok taze son sampiyonlugu t.d. hatalari takintilari yüzünden kaybetmemiz

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Dün biri daha söyledi İbrahimoviç'i ama olmaz o iş. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

şenol güneş lig tvde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yavvuzz

Roportajdan bilgi verirseniz memnun olurum .

Çevrimdışı Çağatay

acaba sezon sonu 4.-5. fialn olursak bunlar yine seçilebilir mi ?
yani bunlardan kurtulmanın mutlaka bir yolu olmalı
q7 arıza çıkarırsa belki...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş: Quaresma çok yetenekli verimli ve dünya çapında bir oyuncu. Taraftar da çok seviyor. Teknik olarak olumsuz birşey söyleyemem.

Çevrimdışı TØLGA

quaresma sorusu geldi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı canU

beni ortaya atmayın dedi şenol hoca alttan koydu lafı geçti. :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

"Quaresma çok yetenekli ve verimli bir oyuncu.."

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş: Quaresma çok yetenekli verimli ve dünya çapında bir oyuncu. Taraftar da çok seviyor. Teknik olarak olumsuz birşey söyleyemem.

İş bitmiş işte :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

WalterZenga ‏@zenga_walter  31 sn.31 saniye önce
Demirören ile bağış pazarlığı bitti. Mali kayıtlara girsin, ilk Divan'da açıklanır.

Çevrimdışı can1903

Q7 bitmiş arkadaşlar Şenol hoca kabul etmiş gibi.

Ayrıca RVP büyük dram yarattı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Giray Burak

Tabi canım Hoca zaten sihirli değneğiyle 5 gol atabilen bir adamı bir anda 20-25 gol atan adama çeviriyor. Olcay 15 gol 25 asist yapacak bu sene Oğuzhan asist kralı olacak. Eline klavye alan yazıyor..
Klavyeye basan parmaklarına sağlık ,yorumları okuyup son yoruma gelince tamda bunu yazacaktım.
Şenol hocayı ,kül kedisini prensin partisine hazırlayan peri sanıyor bizim taraftar.
Adama çok yüklenecek bu taraftar ,yönetimdeki şahsiyette suçu şenol hocaya yıkıp sıyrılma derdinde olacak.