2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878558 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

@Çağrı @Tolga dün bu kadroyu kurmuştum buna doğru gidiyoruz sanırım :D

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:45:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir de bir önerim var. Nereden dönülse kardır.

Eğer böyle oyuncular üzerinden gideceksek genç oyuncu alsınlar.

23 yaş üstü transfer istemiyorum ben.

Stopere forvete her yere 21 yaşında oyuncular gelsin bu sene oyuncu yetiştirelim zaten her türlü 3. oluruz yine hiç olmazsa yeni gelen yönetime hem bütçe kalır hem de genç bir kadro.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Şaka mı bu? İkisi arasında tek fark olarak bunu mu görüyorsun gerçekten? Başka fark yok yani? Herşeyleri aynı? Kariyer? Başarılar? Tecrübe? Teknik? İyi bakalım ozaman mükemmel başarısından dolayı fikret orman ı geçen seneye göre 1 tık iyi şekilde alkışlıyorum.

Bu adam dembadan iyidir yada kötü dur demiyorum iyi transfer diyorum. Dem ba olur q7 olur birisini kral yapmak yanlis geliyor diyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:46:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı @Tolga dün bu kadroyu kurmuştum buna doğru gidiyoruz sanırım :D

Milo yerine Ersan yaz tamamdır Deniz  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Van Persie N'Doye ile eşdeğermiş başkana göre.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Jukebox

Ndoye'nin menajeri ertan göksu mu ?
Ya ndoye ne ya?
Koskoca Beşiktaş'ın arena yıldızı bunla quaresma mı ?  :s20: :s20:

Çevrimdışı canU

Maalesef plan artık belli.

9-10 milyon harcanacak maksimum transfere.

Bütçe bir dahaki sene için arttırılacak stad açılınca bakacaklar duruma.

Ben kabullendim siz de kabullenip debelensek de boşuna kafalarına eseni yapıyorlar.

Bu sezonun narkozu Quaresma.

Gene feda diyoruz diyelim ozaman. Ne çilemiz varmış bir bitmedi.  Gittikçe küçültüyorlar kulübün adını.
Geçen sene 3. Olmuşsun en iyi oyuncunu satmışsın yerine ondan daha kötüsünü koymuşsun ve başka adam gibi transferin yok bu takım şampiyonluk parolasıyla kige başlamıyor demekki. Ozaman yürekli olsunlar da söylesinler.

Çevrimdışı Ersoy

ndoyeyi Rvp'ye eş diye alıyor adam.Birde sus payı olarak Q7 alıyor dalga geçiyor taraftarla.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ender

defansa da Çİnden adam alırız artık

Çevrimdışı Tolga

Eğer gerçektn burada konuştuğumuz isimleri alabilseydik bu ligin sonuna kadar giderdik.

Ama yapılanlar az çok yapılacakları da gösteriyor.

Bu sene Şenol Güneş tavşan çıkarmazsa şapkada Fener süpürür ligi.

Bu negatiflik değil maalesef gerçekçilik.
Hani erken konuşmak istemiyorum hala ama kadro planlamasını ve alınan oyuncuları düşünürsek maalesef Fb ipi göğüsler gibi duruyor.

Tek umut Şenol Hoca.O birşeyler yaparsa yapar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

Yıldız İstemiyoruz , Gol Atabilen Forvet İstiyoruz  :money: :money: :money:
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf

Ne çok gömmüşsünüz N'doye transferini. Penaltısız 13 atan ve ikinci yarı top oynamayan Demba ba kadar verimli olur hoca faktörüyle. Fernandao kalasını gol kralı yapan adamın elinde N'doye gayet iyi olur arkasına alınacakların iyi olması şartıyla.

Çevrimdışı aa1903

fikret orman yıldız diye batuhan karadeniz'i geri getirse bile seçimi zor kaybeder. büyük ihtimal hasan arat çıkacak gibi duruyor karşısına. adalı veya başka bir isimle anlaşıp kendisinie rakipmiş gibi gösterir, karşı oyları böler yine başkan seçilir. adam tam bir politikacı.

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer gerçektn burada konuştuğumuz isimleri alabilseydik bu ligin sonuna kadar giderdik.

Ama yapılanlar az çok yapılacakları da gösteriyor.

Bu sene Şenol Güneş tavşan çıkarmazsa şapkada Fener süpürür ligi.

Bu negatiflik değil maalesef gerçekçilik.
Dün Fener'in maçı izledim Vitor'un oyun anlayışı sürekli önde basmak Ersun hocanın Portekiz versiyonu gibi. Defansları vasattı dünkü maçta kalesi de öyle. Souza'yı izledim hayran oldum adamın fazla bir gösterişi yok ama yapması gerekeni yapıyor.

Çevrimdışı atalay

N'Doye, komple bir santrafor.

Büyük maçları büyük oynar. (Domestik) En azından yerel rekabette.

Ön - Arka direk koşuları iyi, kenardan ortalarda doğru pozisyon alması, yüksek topta ki becerisi, teknik kapasitesi, mobil özellikleri, fizik gücü ve mücadelesi gayet yüksek bir oyuncu.

Aynı zamanda servis özelliği olan bir oyuncu.

Ertan, N'Doye'yi çakmak yerine keşke Mitro'yu çaksa.  :D

edit: Ayaklar yere sağlam bassın demiştim; halen diyorum.

[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 15:54:42 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Milo yerine Ersan yaz tamamdır Deniz  :biggrinking:
@Deniz @Çağrı ya aynen katılıyorum :D

Çevrimdışı Kutay

bu arada melo gidiyormuş çok iyi oldu gitmesi yerine jem paul karacan oynar artık  :kop: :kop:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı doganay

Gecen sene mali durum daha kotuydu ama daha nokta transferler yapildi.  Bu sene parada geldi transferden. Neden iyi adamlar alamiyoruz.

Fernandao nun 1 degil 5 tık ustu olsa ne olur. 3. forvetleriyle mi kıyaslama yapıyoruz artık? Mitro begenilmedi Remy begenilmedi e bu begenilir herhalde(!) Bekle bekle bir suru sıkıntı icinde taraftara sunulana bak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne çok gömmüşsünüz N'doye transferini. Penaltısız 13 atan ve ikinci yarı top oynamayan Demba ba kadar verimli olur hoca faktörüyle. Fernandao kalasını gol kralı yapan adamın elinde N'doye gayet iyi olur arkasına alınacakların iyi olması şartıyla.
Tabi canım Hoca zaten sihirli değneğiyle 5 gol atabilen bir adamı bir anda 20-25 gol atan adama çeviriyor. Olcay 15 gol 25 asist yapacak bu sene Oğuzhan asist kralı olacak. Eline klavye alan yazıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Sevilla, İmmobile'yi 1 yıllığına kiralamış.

Çevrimdışı Tolga

bu arada melo gidiyormuş çok iyi oldu gitmesi yerine jem paul karacan oynar artık  :kop: :kop:
Gökhan İnler'i alacak onlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Sevilla, İmmobile'yi 1 yıllığına kiralamış.
Gitti benim adam.

Çevrimdışı Easthanbool

Bizim forvet kıstasımız tam olarak nedir acaba

Tüm forvetler --------> 30-35 yaş arası ---------> Senegal vatandaşı -------> İngiltere Ligi. :money:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı mert_

bu adam kapa mı bildirilmiş?:) öyle kesin yorumlar var ki :)