2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876687 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı musacn1903

Bence plan şu . Hani önce remy dendi ardından dzeko rvp lukaku falan dendi sonra bazı taraftarlar remy e bile burun kıvırdı ya yönetim de bu istinaden böyle birini attı ortaya ki sonunda remy alındıgında herkes memnun olsun diye :D

Çevrimdışı cisse557

Bayılıyorum şu yönetimin kulübün sahibi kendileriymiş gibi hareket etmelerine. Bir kere olsun şu taraftarla paralel bir eylem gerçekleştirin be kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:34:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Maalesef plan artık belli.

9-10 milyon harcanacak maksimum transfere.

Bütçe bir dahaki sene için arttırılacak stad açılınca bakacaklar duruma.

Ben kabullendim siz de kabullenip debelensek de boşuna kafalarına eseni yapıyorlar.

Bu sezonun narkozu Quaresma.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Şimdi bu ndoye yi ,herkes yeni duydu ,taraftarından gazetecisine kadar .
İlk defa duyduysak bu kara çocuğu ,hayırlı olsun .Konusulan değil ,son anda çıkan ısimleri aldı bu yönetim hep.Çok vizyonu geniş bir yönetim,maşAllah.
Bu sene 2 forma aldım ,bir kendime 1 yeğene.o paradan ertan göksu ya 1 kuruş gittiyse haram olsun.
q7,ndoye alınırsa birde balotelli eklenirse ,oh oh  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:DREAM TEAM.

Çevrimdışı Kutay

Maalesef plan artık belli.

9-10 milyon harcanacak maksimum transfere.

Bütçe bir dahaki sene için arttırılacak stad açılınca bakacaklar duruma.

Ben kabullendim siz de kabullenip debelensek de boşuna kafalarına eseni yapıyorlar.

Bu sezonun narkozu Quaresma.
çağrı abi sene sonu gene 3.olursak seçimi kazanırlar mı sence ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ahmetserdar

Q7 de ışık olmadığı için inter barcelona ve chelsea onu beğenip transfer etti, portodayken kupa maçında besiktası tek başına dağıttığı için,  beşiktaş taraftarı onu ilk tranfer ettiğimizde sevincinden sustu, umursamadı...
Porto her seferinde bu yetenekleri kısıtlı yavruyu alıp mutlu etmek istedi değil mi ?
Allah aşkına bana şunu söyleyin,   Q7 topu ayağına aldığında onu dünyada  durdurabilecek kac defans oyuncusu var, ben size cevabını vereyim; yok öyle biri, Q7 yeter ki oynamak istesin, bu taraftar onda ki o farkı,  o yeteneği gördü,  zaten buyuk takımlarda görmeden transfer etmezdi, barcelona , inter ve chelsea birini transfer ediyorsa bunu laf olsun diye yapmaz, sadece buradan bile, macarla. Q7 yi kıyaslamak biraz komik olur, barcolanada yedek kalan adam =  en fazla rusyada oynamış adam, mantiğımızı kullanalım lütfen,
  Şenol hocada da küçümsenemeyecek bir kariyer. Ve defalarca yaptığı birşey Var, o vasıfsız denilen yeteneği korlestirilmis adamlara yaptırdıkları ortada, adamda bilinemeyen bir sıcaklık vardır.  Buna nuh desende yok desende. Bu böyledir.
Q7 rakip transferlerin alayindan yeteneklidir, senol hoca ona dokunsun yeter..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Macar yerine Quaresmaya az verip o parayla iyi adam alalım diyenler bu hamle sonrası ne diyecekler acaba merak ettim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:36:21
  • Beşiktaş / Bodrum

Kazanacağına emin olmasa Fikret Orman böyle transfer hamleleri yapmaz.

Güveniyor belli ki bir şeylere.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı halvetifarazi

aferin Fikret Orman. Ertan'ı beslemeye devam.

Çevrimdışı Kutay

sırf stad için  :s20: :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı canU

Çıldırdım artk bişi demicem artık dedim twitterda gördüm ...... Menajer bozuntusu ertan çakmış gene bi çöp. Mükemmel yönetim rvpden 1 tık üstün. Biz nasıl kaçırmışız bunu yönetime büyük alkış.
Sola da başka bir beyinsiz. Hadi hayırlı olsun şampiyonluk şansımız %2 o da şenol hocadan:)

Feda sezonuna ne çok da benziyor ya bu sezon:) ertanın çakmaları da başladı:)

bir de şu transferi de savunabilen var ya nasıl bir mantık anlamaya çalışıyorum sağdan bakıyorum soldan bakıyorum yok ya yok. BA YI NEDEN SATTINIZ?
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2015, 15:38:27 Çağrı ]

Çevrimdışı aspireless

Ben bu durumu sevemedim bir türlü bende dembayi begeniyorum ama ligde penaltisiz 14 golu var be omerin de penaltisiz 12 golu var yani kralcilik demba dada var. Ndoye nin gol ortalamasiyla dembanin ortalamasi arasinda cok fark yok

Ikisi arasinda tek dezavantaj demba bizdeyken milli takima cagrilmiyordu bu cagriliyor. Yani devre arasindan sonra bir kac hafta afrikada olacak.

Yönetim in tek hatasi Cok konusuyorlar beklenti tavan yapiyor demba gidergitmez ndoye aciklansa kampa katilsa sıkıntı yok tu.

Çevrimdışı Tolga

Tartışılmaz bile kazanacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Fatih Berker

N'Doye gelirse yönetim kendi ipini çeker.Yıldıza bak ya hey allahım aklıma geldikçe delleniyorum.

Çevrimdışı canU

Yo yo o işler bence okadar kolay değil. Karşısına adam gibi bir aday çıkarsa görürüm ben onu. Ben bir 3 sene daha bu eziyeti çekemicem. Yd den kurtulduk dedik bu sefer "1 tık iyisi" geldi...

Çevrimdışı Easthanbool

Soruyu Çağrıya sordun ama bana göre;
Bu iş sportif başarıya veya başarısızlığa bakmıyor ne yazık ki.Kimin elinde daha çok kongre üyesi varsa o ipi göğüslüyor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Samet Ç

7. falan bitirirsek sezon sonu o zaman belki kazanamazlar.

Çevrimdışı Deniz

Ben forvetimizin Cenk Tosun olacağını düşünüyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Bertug

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  19 Haz
Sol açık için vasat isimler peşinde koşuyorlar. 5 kuruş para yok şuan transfer için. BA-Töre satılırsa gelen para stada gidecek.
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  24 Haz
Orman yönetimi bir karar aldı.Transfer gelirinin %25 ila %30 'u arasında bir transfer harcaması yapılacak.Bu nedenle iyi transfer beklemeyin
Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  24 Haz
Transfer gelirinden geri kalan %70-75 kısım stat için kullanılacak.Ligin 2. yarısına(Şubat) stadı yetiştirmek için kullanmaya mecburlar.

Çevrimdışı Tolga

Ben forvetimizin Cenk Tosun olacağını düşünüyorum.
:tabe:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı acan07

ndoye mudur nedir bu adam sadece balon haber yaa , gizliden yapacakları transfere basın salça olmasın diye zarf atmışlardır bence .

yoksa ndoye nedir yav , arenanın yıldızı bu mu olcak . 

Çevrimdışı canU

Ben bu durumu sevemedim bir türlü bende dembayi begeniyorum ama ligde penaltisiz 14 golu var be omerin de penaltisiz 12 golu var yani kralcilik demba dada var. Ndoye nin gol ortalamasiyla dembanin ortalamasi arasinda cok fark yok

Ikisi arasinda tek dezavantaj demba bizdeyken milli takima cagrilmiyordu bu cagriliyor. Yani devre arasindan sonra bir kac hafta afrikada olacak.

Yönetim in tek hatasi Cok konusuyorlar beklenti tavan yapiyor demba gidergitmez ndoye aciklansa kampa katilsa sıkıntı yok tu.

Şaka mı bu? İkisi arasında tek fark olarak bunu mu görüyorsun gerçekten? Başka fark yok yani? Herşeyleri aynı? Kariyer? Başarılar? Tecrübe? Teknik? İyi bakalım ozaman mükemmel başarısından dolayı fikret orman ı geçen seneye göre 1 tık iyi şekilde alkışlıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Temmuz 2015, 15:43:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Eğer gerçektn burada konuştuğumuz isimleri alabilseydik bu ligin sonuna kadar giderdik.

Ama yapılanlar az çok yapılacakları da gösteriyor.

Bu sene Şenol Güneş tavşan çıkarmazsa şapkada Fener süpürür ligi.

Bu negatiflik değil maalesef gerçekçilik.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Halen bekleyin amma acelecisiniz diyenleri de bekliyorum buraya :) Onlarında yorumlarını bekliyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı can1903

#ComeBackHuGOALmeida
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..