2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12863449 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı küfeki

Hafta başı görüşmek üzere

Çevrimdışı yigitcan1903

Fikret Orman ve duyumculardaki haftaya,hafta başı fetişi
Hayır neden hafta
Tarikat mısınız
Kod mu bu?

Çevrimdışı Tolga

Maxi ve Kaboul neden olmadı
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Bu kadar basit ve amatörce
Hayır ne gördünüz de ne bekliyorsunuz :D
İlk seneyi cikarirsak transferler uygun fiyata ve kaliteli turkiyeye ucuza getirmek zor is avrupanin gozunde katarız bence bekleyelim iyi isler cikacaktir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı talha

İlk seneyi cikarirsak transferler uygun fiyata ve kaliteli turkiyeye ucuza getirmek zor is avrupanin gozunde katarız bence bekleyelim iyi isler cikacaktir

Fener'in son ataklarından sonra bence artık Katar seviyesini bile geçmiş olabiliriz. :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Bertug

Remy ile anlasma asamasindaymisiz. Mitroglou daha yararli olurdu bana gore. Remynin toplamda 25 i gecebilecegini sanmiyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rahat olun
Yıldız üstü yıldız gelecek, vodafone ismini verdiği stada getireceği yıldız için ceo bi şehirde şu an, taze vardı şehre, son detaylara yarın hallolacak, hafta başı buralar toz duman

Abi sen khedira diyordun bide 2-3 ay evvel :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Fener'in son ataklarından sonra bence artık Katar seviyesini bile geçmiş olabiliriz.
Valla 3 e 5 e bakmadilar cidden gozu karartti onlar 30-40 milyon bonservis odemek kolay is degil

Çevrimdışı Factatum

Duyumculardan iş yok, üfürükçülere mi gitsek?  :evillol: :evillol: :evillol:

Böyle giderse, kanserin yanına akıl sağlığı problemi ekleyeceğiz!  :D :D :D

Çevrimdışı Tolga

Abi sen khedira diyordun bide 2-3 ay evvel :)
Maxi ve Kaboul ile kesin olarak anlaşıldığını söylemişti.

Neden olmadığını sordum cevap vermeden çıktı.

Çevrimdışı Renton

Remy ile anlasma asamasindaymisiz. Mitroglou daha yararli olurdu bana gore. Remynin toplamda 25 i gecebilecegini sanmiyorum

Mitro yavas oyunda daha etkili olur remy hizli oyunda olur benimde tercihim mitroglu ama hocanin kafasindaki oyun felsefesini bilmiyoruz hazirlik maclarinda goruruz

Çevrimdışı talha

Remy olayı kapandı tamamen bnce . Kim diyorsa artık tamah etme. Londra'dan eliboş dönlüldüyse artık oradan oyuncu alınmaz. :tabe:

Çevrimdışı talha

İşkembe diyorlar ona. Bazı insanlar da bol işte napacaksın.  :evillol:

Çevrimdışı Bertug

Remy olayı kapandı tamamen bnce . Kim diyorsa artık tamah etme. Londra'dan eliboş dönlüldüyse artık oradan oyuncu alınmaz. :tabe:

Valla mechulun yalancisiyim. Tamam adam serdal adalici falan filan da bu transfer doneminde ne hakkinda kesin konustuysa dogru cikti

Çevrimdışı küfeki

Maxi ve kaboul için yazayım önce, biliç gitti güneş geldi. Birinin istediğini öbürü istemez, sartlar değişir. Khedira için de net demedim ben konusuluyor dedim. Zaten Bu forum duyulanları paylaşma konuşma forumu Değilmi. Ben de bişey öğrenince yazıyorum işte
Başkanla muhatap olan adam pvp bizde derdi, son anda patladı
Başkanın dediği çıkmıyo da bize ne kızıyonuz :) duyduğumuzu yazalım konuşalım diye burdayız hepimiz.

Çevrimdışı Renton

Valla mechulun yalancisiyim. Tamam adam serdal adalici falan filan da bu transfer doneminde ne hakkinda kesin konustuysa dogru cikti

Bu aralar cikiyo dedikleri aynen.David braz diyor stoper icinde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayır bide Vodafone ceo'sunu anlamadım transfer görüşmesinde :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Maxi ve kaboul için yazayım önce, biliç gitti güneş geldi. Birinin istediğini öbürü istemez, sartlar değişir. Khedira için de net demedim ben konusuluyor dedim. Zaten Bu forum duyulanları paylaşma konuşma forumu Değilmi. Ben de bişey öğrenince yazıyorum işte
Başkanın dediği çıkmıyo da bize ne kızıyonuz :) duyduğumuzu yazalım konuşalım diye burdayız hepimiz.
:ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eyvallah :ok:

Çevrimdışı küfeki

Anlatamıyom ben herhalde, ben duydugum seyi yazıyorum, adam ana sponsor, bu stada da yıldızı getirecek göreceğiz hepberaber, milyon eurolar bağlanacak işe ceo yu değil de çaycıyı mı imzaya veya görüşmeye gönderecekler

Çevrimdışı yigitcan1903

Tolga alt çizgi
Düz Tolga'ya ne oldu
O da mı headshot

Çevrimdışı Bertug

Bu aralar cikiyo dedikleri aynen.David braz diyor stoper icinde

Bence dogru soyluyor cunku fikret orman bugun stoper icin brezilyali dedi, rhodolfo defteride kapandigina gore gundemde bir tek david braz kaliyor. Scout ekibi yine haril haril calismis masallah 28 yasinda oyuncuyu bulmuslar. Ayrica adamin sozlesmesi 1 ocakta bitiyor burda da bir öluculuk seziyorum. Tamam eyvallah maddi sikintimiz buyuk de 18 milyon euro para aldin oyuncu satisindan. Bari parayi hayirli bir yere harcayin be arkadas. Basketbolun parasi stada gitti futbolunki gitmesin bari

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bazi arkadaslar oyle bir yaziyorlar ki sanki kulup Ronaldo'yu alma niyetinde biz de inadina Quaresma diyoruz. Bir milyon euro + mac basi, bonservisi de olmadan gelecekse buyursun gelsin Quaresma ama Fener Nani'ye kulubu tapuladi diye gidip dunyanin parasina Dsuzdzak'i almanin manasi yok. Ha ote yandan bir de Olcay Quaresma'dan iyidir deyip ustune futbol bildigini iddia eden adamlar var ki onlara diyecek bir sey zaten yok. Olcay kosamaz, calim atamaz, driplingi yoktur, savunmada yoktur (Quaresma'ya savunma yapmiyor diyorlar da ondan soyluyorum), hava toplarinda etkisizdir, fizigi zayiftir, duran top da kullanamaz. Yok Quaresma'da beyin yokmus bilmem neymis, beyin de olsa zaten Real Madrid'de olurdu, futbol da cok beyinle oynanan bir oyun degil sanki profesor transfer ediyoruz. Ha yok dusuk maliyetle gelmiyor mu, o zaman yerine baskasi dusunulur, ancak gidip de Dsudzdak'a 3-4 milyon euro vermektense 1-1.5 milyon maliyetle bedava Quaresma tercih edilir. Neticede aralarinda cok fark oldugunu zannetmiyorum, Dsuzdszak Rus takiminda 88 macta 13 gol atmis, Quaresma'nin sadece gecen sene Porto'da attigi gol 10 (37 macta bunun 9 maci da Samp. Ligi). Her sey bir yana senin kanadinda Olcay oynuyor yahu. Sizin bu futboldan anlamayan mentaliteniz yuzunden Veli, Ersan, Ismail, Mustafa, Olcay gibi adamlarla doldu Besiktas.

Çevrimdışı Tolga

Tolga alt çizgi
Düz Tolga'ya ne oldu
O da mı headshot
O şekil değişti de pek görünmedi bu gece :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Anlatamıyom ben herhalde, ben duydugum seyi yazıyorum, adam ana sponsor, bu stada da yıldızı getirecek göreceğiz hepberaber, milyon eurolar bağlanacak işe ceo yu değil de çaycıyı mı imzaya veya görüşmeye gönderecekler

Çaycı deme alınanlar olur :kop: :kop:

Şaka bi yana eyvallah en azından hareket oluyor :ok: