2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885060 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi Samet Ç

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  4 dk.4 dakika önce
Beşiktaş, Quaresma ile her konuda anlaştı..
Şenol Güneş "tamam" derse, Quaresma kampa katılacak..

Çevrimdışı Türkay

Bi genc yetenek buldum Juve de adı Pogba. Yönetime iletelim lütfen izlesinler bakalım olumlu rapor verecekler mi?  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma gelsin siz asıl Demirören'deki keyfi görün 4 yıl dönüp dolaşıp benim yaptığıma geldiler diyecek  :kop:

Ahanda böyle  :D

:kop:

Çevrimdışı atalay

Fikret Orman geldiğinden beri 2 forveti çok istedi.

Biri Bony biri Lukaku.

Muhtemelen Bony'dir dediği.

Edit (atalay style  :eyes: ) : Bony'in City'e gitmesi hesapta yoktu bence :D

3 yıl önce Bony'e teklif götürdük zaten.

Bony'in Swansea transferinden sonra söyledi bunu.

Oraya gittikten sonra ihtimal yoktu zaten.  :eyes

Çevrimdışı talha

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  4 dk.4 dakika önce
Beşiktaş, Quaresma ile her konuda anlaştı..
Şenol Güneş "tamam" derse, Quaresma kampa katılacak..

Valla Şenol hoca evet der bu konuda her oyuncuya laf etmez. Geçmiş olsun. Ben Altınordu'yu takip edeyim bu sene 1.Lig Trt'de miydi?  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Verrati'yi kiralarız belki orta sahaya scoutlar çok beğeniyormuş pire gibi çocukmuş.  :bandit:

Çevrimdışı dlcs

https://www.facebook.com/Forzabesiktas/photos/a.143345769034289.13384.143288092373390/959983450703846/?type=1

Not düşelim. Millet bu pankarta tepki gösterdi. Forza beşiktaş adminleri bunları teker teker silip ötekileri bıraktı.

Sezon içinde ana avrat küfrederseniz bu quaresma olmasın yani. Muhattap bellidir

Çevrimiçi Samet Ç

Valla Şenol hoca evet der bu konuda her oyuncuya laf etmez. Geçmiş olsun. Ben Altınordu'yu takip edeyim bu sene 1.Lig Trt'de miydi?  :lol:
Raja Casablanca'yı tavsiye ederim taraftarı çok sağlam :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 22:37:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Verrati'yi kiralarız belki orta sahaya scoutlar çok beğeniyormuş pire gibi çocukmuş.  :bandit:

Bir de Atalay'ın beğendiği Christian Ericsson vardı onu da unutmalayım.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

https://www.facebook.com/Forzabesiktas/photos/a.143345769034289.13384.143288092373390/959983450703846/?type=1

Not düşelim. Millet bu pankarta tepki gösterdi. Forza beşiktaş adminleri bunları teker teker silip ötekileri bıraktı.

Sezon içinde ana avrat küfrederseniz bu quaresma olmasın yani. Muhattap bellidir
Daha dur havaalanında kırmızı halı sereceklermiş Q7'ye.  :D

Çevrimdışı Tolga

Quaresma gelsin siz asıl Demirören'deki keyfi görün 4 yıl dönüp dolaşıp benim yaptığıma geldiler diyecek  :kop:

Ahanda böyle  :D

Vurucam kırbacı vurucam kırbacı :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maçlara gitmeyip, takımı yalnız bırakıp parklarda takılan kitle değil mi bu :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 22:39:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Sevmiyorum bu kelimeyi ama kullanacağım.

Amigo olup da cahil olmayan adam görmedim henüz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar forvete todorov, sağ açığa toledo, sol stopere de de la cuesta'yı koyduk mu bütün açıklar kapanır.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Mehmet57

City neden kiralik gondersin ki Bony'i?

Bence mumkun degil. Olsa cok guzel olur, Van Persie transferinden daha iyi olur.

Bu ligdeki stopperleri ezer.

Çevrimdışı Ayberk

'' Podolski ilk bize geldi biz istemedik'', ''Campell'ı önerdiler ilgilenmedik'', '' Dudszakla anlaştık ama bekletiyoruz'' ... Bakalım kimi alacaklar o bölgeye merakla bekliyoruz.
Dszudszak ile ilgili olarak, dinamo 19 € ya aldığını bırakmak istemiyor, sözleşme yenilemek için diretiyorlar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı atalay

Bir de Atalay'ın beğendiği Christian Ericsson vardı onu da unutmalayım.  :kop:

Atalay filan demeyin.

Adını da yazın karışmasın.  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Samsun'da gördüm abi ben genç üniversite okumuş uşaktı Şirinler'in lideriydi onunda elinden döve döve aldılar amigoluğu.

Çevrimdışı Tolga

Yapacak birşey bulamıyorlar amigo olalım diyorlar. :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

wilfred bony çok etikli bir forvettir. hollanda liginden beri takip ederim. ama piyasası çok yüksek. zor gibi görünüyor.

zor falan değil biz teklif bile vermemişizdir haddimizi biliyoruzdur yani:)))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Alper1903

Yazılar resmen rezalet.

Çevrimdışı Ersoy

Buradan çıkarabileceğimiz şey Q7 kendini Beşiktaş'tan üstün görmüyor.Bazıları Q7'yi Beşiktaş'tan üstün görüyor.Bende Q7'in gelmesini isterim ama 112 yıllık takımı hiçe sayacaksak,aşağılayacaksak gelmesin razıyım ben.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 22:48:46 Stark ]
Bundan sonra her sene!