Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Atalay filan demeyin.Adını da yazın karışmasın.
Çare Soriano GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugün TRT'de hazırlık maçı vardı.Bremen'e 4-0 yenildiler.Soriano hiç bir şey yapmadı,dolandı.
zor falan değil biz teklif bile vermemişizdir haddimizi biliyoruzdur yani:)))
İşte siz anlamıyorsunuz. Bu mesele quaresma meselesi değil. Mesele bunlar. Mesele Beşiktaş'ın kanserleri.Bu erol denen devenin umurunda değildir Beşiktaş. Biraz takip etseniz her şeyi net anlarsınız. Bunlar kendi dalgalarına bakıyor. Bakın transfer gerçekleşsin hemen ardına quaresma ürünleri çıkarıp satacaklar. Statta olur olmadık zamanlarda quaresma diye bağırıp bütün futbolcuları demorilize edecekler. Performansı düşecek oyuncuyu her mecrada sıkıştırıp canından bezdirecekler.Quaresma bir sol açık transferi değil. Bu takımın göbeğine konmuş dinamittir. Yazık oluyor Beşiktaş'a.
Bu saatten sonra ismi olmayan forvet gelmez oraya. En kötü Torres'i falan alır getirirler.
Zor değil mi Atın bunu dışarı 30 milyon alıp tekrar gelsin
O da gelsin. Adebayor'da gelsin. Almeida da gelsin. Hepsi gelsin. Sıyırdım sonunda Ben ayiboğan forvet istiyorum arkadaş. Zebellah gibi çökecek defansın üzerine. Aldı mı götürecek vurdu mu sokacak kaleciyle beraber. Yok mu böyle bi adam?GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2.kamp ne zaman başlıyor ?
Bir tarafta Gökhan Diğer tarafta Quaresma Ortada SosaGelsin artık şampiyonluk
Forvet adayım İbrahimoviç beyler yeni keşfettim müthiş oyuncu ilgililere duyrulur