Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Quaresma gelsin siz asıl Demirören'deki keyfi görün 4 yıl dönüp dolaşıp benim yaptığıma geldiler diyecek Ahanda böyle
Fikret Orman geldiğinden beri 2 forveti çok istedi.Biri Bony biri Lukaku.Muhtemelen Bony'dir dediği.Edit (atalay style : ) : Bony'in City'e gitmesi hesapta yoktu bence
Fırat Günayer @firatgunayer 4 dk.4 dakika önceBeşiktaş, Quaresma ile her konuda anlaştı..Şenol Güneş "tamam" derse, Quaresma kampa katılacak..
Valla Şenol hoca evet der bu konuda her oyuncuya laf etmez. Geçmiş olsun. Ben Altınordu'yu takip edeyim bu sene 1.Lig Trt'de miydi?
Verrati'yi kiralarız belki orta sahaya scoutlar çok beğeniyormuş pire gibi çocukmuş.
https://www.facebook.com/Forzabesiktas/photos/a.143345769034289.13384.143288092373390/959983450703846/?type=1Not düşelim. Millet bu pankarta tepki gösterdi. Forza beşiktaş adminleri bunları teker teker silip ötekileri bıraktı.Sezon içinde ana avrat küfrederseniz bu quaresma olmasın yani. Muhattap bellidir
'' Podolski ilk bize geldi biz istemedik'', ''Campell'ı önerdiler ilgilenmedik'', '' Dudszakla anlaştık ama bekletiyoruz'' ... Bakalım kimi alacaklar o bölgeye merakla bekliyoruz.
Bir de Atalay'ın beğendiği Christian Ericsson vardı onu da unutmalayım.
Sevmiyorum bu kelimeyi ama kullanacağım.Amigo olup da cahil olmayan adam görmedim henüz.
wilfred bony çok etikli bir forvettir. hollanda liginden beri takip ederim. ama piyasası çok yüksek. zor gibi görünüyor.