Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Macar'ı kulübü bırakmıyormuş haber1903 özel haber yapmıs
Antalyaspor'a transferi gündemde olan Brezilyalı ünlü yıldız ülkesinde kalmayı tercih edip Fluminense ile sözleşme imzaladı!Hatırladınız mı
Remy tamamen yattı mı şimdi?
Meçhul haklıymış o zaman.Yazmış 15 milyon istediler anında kapandı defter pazarlık bile yapılmadı diye.Bir kere başkan lafını yememek için bile Zudzak'ı tercih eder.Zaten kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor.Neyse artık Q7'de Olcay'dan iyidir bana uyar.
Afellayla görüşüldüğünü de ilk mechul söylemişti.
İlle de Soldado diyorum ben
Wilfried bony
Llorente
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Büyük bir bonservis parası ille Dinamo Moskova'ya transfer olan Dzsudzsak'ı kulübü bırakmak istemiyor. 6 ay sonra sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcunun kulübü ile sözleşme yenilememesi Moskova yöneticileri tarafından tepki ile karşılanıyor. Moskovalı yöneticiler yıldız futbolcunun sözleşme imzalamaması durumunda sözleşmesi bitene kadar kulüpte kalması gerektiğini düşünüyor.Yaşanan bu gelişmelerin ardından bu transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu olurken, Siyah Beyazlı yöneticilerin Moskovalı yöneticilerinin bu tutumlarından vazgeçmesini beklediği bildirildi.
WILFRIED BONY'e ne dersiniz?
No comment. https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/619868109042749440
Başkan ikinci kamp a kadar transferler biter dedi. İkinci kamp ne zaman?
Kaça olur en son derim abi.
Kiralamadan bahsediyorlar.
Llorente bugüne kadar sadece Bilbao ve Juventus'ta oynamış uyum sorunu yaşayabilir. Ayrıca Soldado'nun istatistiği daha iyi yaklaşık olarak 2 maçta 1 gol atmış. Llorente'nin daha düşük bu oran.