2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875269 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Macar'ı kulübü bırakmıyormuş haber1903 özel haber yapmıs

Meçhul haklıymış o zaman.Yazmış 15 milyon istediler anında kapandı defter pazarlık bile yapılmadı diye.Bir kere başkan lafını yememek için bile Zudzak'ı tercih eder.Zaten kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor.Neyse artık Q7'de Olcay'dan iyidir bana uyar. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fatih Berker

Remy tamamen yattı mı şimdi?

Çevrimdışı Ersoy

Antalyaspor'a transferi gündemde olan Brezilyalı ünlü yıldız ülkesinde kalmayı tercih edip Fluminense ile sözleşme imzaladı!

Hatırladınız mı  :kop: :kop: :kop:

Çok tanıdık geldi acaba nereden ? İyi oldu sosyal medyada hava atıyorlardı 3 büyükler getiremedi biz getirdik felan diye.  :kop: :kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Remy tamamen yattı mı şimdi?
Birisi yattı diyor biri kiralık olarak anlaşılmış opsiyon konusunda sıkıntı var diyor umarım olur. Her zaman ki gibi sadece bekleyeceğiz.

Çevrimdışı Bertug

Meçhul haklıymış o zaman.Yazmış 15 milyon istediler anında kapandı defter pazarlık bile yapılmadı diye.Bir kere başkan lafını yememek için bile Zudzak'ı tercih eder.Zaten kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor.Neyse artık Q7'de Olcay'dan iyidir bana uyar. :evillol:

Afellayla görüşüldüğünü de ilk mechul söylemişti.

Çevrimdışı atalay

Ronaldinho'nun abisi fena.

Önce Meksika, sonra Japonya en son Türkiye derken; Brezilya'da istediği kontratı kapmış.

Çevrimdışı Ersoy

Afellayla görüşüldüğünü de ilk mechul söylemişti.

İnşallah sadece görüşme aşamasında kalır.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet K

İlle de Soldado diyorum ben

Çevrimdışı Ersoy

İlle de Soldado diyorum ben

İlgilenmiyorlardır bile.Zor bir transfer değil.En fazla 9 milyona bitirirsin istersen.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Fernando Torres iyi olur aslında. Şenol hoca onu tekrar eski formuna ulaştırır. İnşallah ilgileniyorlardır.

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 22:15:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

WILFRIED BONY'e ne dersiniz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet K

Llorente :icool:

Llorente bugüne kadar sadece Bilbao ve Juventus'ta oynamış uyum sorunu yaşayabilir. Ayrıca Soldado'nun istatistiği daha iyi yaklaşık olarak 2 maçta 1 gol atmış. Llorente'nin daha düşük bu oran.

Çevrimdışı Çağatay

Oooo beyler yine soldadolar llorente ler havada ucusuyor
normale dönüyoruz sanırım :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ayberk

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; Büyük bir bonservis parası ille Dinamo Moskova'ya transfer olan Dzsudzsak'ı kulübü bırakmak istemiyor. 6 ay sonra sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcunun kulübü ile sözleşme yenilememesi Moskova yöneticileri tarafından tepki ile karşılanıyor. Moskovalı yöneticiler yıldız futbolcunun sözleşme imzalamaması durumunda sözleşmesi bitene kadar kulüpte kalması gerektiğini düşünüyor.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından bu transferin nasıl sonuçlanacağı merak konusu olurken, Siyah Beyazlı yöneticilerin Moskovalı yöneticilerinin bu tutumlarından vazgeçmesini beklediği bildirildi.
rus haber siteleri de aynı haberi yaptı, dinamo 19 € ya aldığını bırakmak istemiyor, sözleşme yenilemek için diretiyorlar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Ersoy

WILFRIED BONY'e ne dersiniz?

Kaça olur en son derim abi. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ayberk

Çevrimdışı Ayberk

Başkan ikinci kamp a kadar transferler biter dedi. İkinci kamp ne zaman?
20 temmuz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaça olur en son derim abi. :evillol:
Kiralamadan bahsediyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Man City niye kiralasın Bony'yi ?
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Llorente bugüne kadar sadece Bilbao ve Juventus'ta oynamış uyum sorunu yaşayabilir. Ayrıca Soldado'nun istatistiği daha iyi yaklaşık olarak 2 maçta 1 gol atmış. Llorente'nin daha düşük bu oran.

40 maçta 5 gol :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Mantıklı olur.Ama olmaz bize bu adam.Bana kalırsa bize Dzeko gelecek.
Bundan sonra her sene!