2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870512 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:05:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gelelim değerlendirmeye.

Baştan aşağı tahmin ettiğimiz gibi tamamen rezalet bir basın toplantısı.

Yine tam tahmin ettiğimiz gibi Quaresma dışında hiçbir şeyin net olmadığı bir basın toplantısı. Klasik Fikret Orman açıklamaları.

Bir kulüp başkanı ve yönetimi düşünün ki transfer yapamadığı için o derce köşeye sıkışmış ki, personelin üstüne işedi diye haber yaptırdıkları oyuncuyu geri getirmek için lafı döndürüp dolaştırıp olur yol bulmaya çalışan.

Bir kulüp başkanı ve yönetimi düşünün ki scout ekibim de ekibim diye övüp sol açığa 32 yaşındaki Q7 den daha iyi bir altenatif koyamayan.

Bir kulüp başkanı ve yönetimi düşünün ki söyleyecekleri şeyleri daha basın toplantısı başlamadan tahmin edebildiğiniz.

Bir kulüp başkanı ve yönetimi düşünün ki eleştiren herkesi haklı çıkaran, elinde bütçe varken kullanmayan, popülist diye laf attığı takımların izinden giden.

Bir kulüp başkanı ve yönetim düşünün ki geldiği andaki ilk hamlesi ve son hamlesi aynı futbolcu üzerinden olan.

Bir kulüp başkanı ve yönetim düşünün ki hiçbir şey vermeyeceği bile bile bu adamı tekrar bu kulübe sokan ve kafasına sıkan.

Bu adam içeri girdiği anda benim yapacağı ilk hatada Quaresma'nın sözleşme feshini değil başkanın onurlu istifasını isteyeceğim.

Türkiye'de eğitim düzelmediği sürece, popülist kültür damarlarda buram buram akıyorken ne Beşiktaş ne de başka bir şey düzelir  ve temiz kalır.

Hepsine yöneticisinden sorumlusuna yazıklar olsun. Beşiktaş'ı itibarını tamamen yerle bir ettiniz.

Seba'nın ismini bundan sonra zikrederken umarım en az 5 kez düşünürsünüz.

Saygılar.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 20:14:39 ALI RIZA ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

Efsane karambol.Ölüyorduk heyecandan az kalsın. :lol:

ne zaman daralsam buna bakip sakinlesiyorum deniz kenarinda yuruyus gibi sakinlesiyor insan  :D :D :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Macar gelirse kaleye vurulacak frikikleri inanılmaz rahat izleyeceğim.
Bak ona lafım yok , Mesafe tanımaksızın Çakıyor Frikikten :tabe:
Ayrıca gelirse yeni penaltıcımız da olur aynı zamanda , Penaltılarıda hep o atıyor kaçırdığını görmedim şuana kadar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Savunacağım diye öyle bahaneler üretiyor ki bazıları önemli bir konuda insanlar ciddiye almayacak.

Çevrimdışı ALI RIZA

ona bakarsan barcelona, inter, porto quaresmayı niye bırakıyor. hadi onları geçtim allahın arapları niye yolluyorlar. quaresma bugüne kadar ne yapmış neyi başarmış. her gittiği kulüp adamı kovmaktan beter etmiş.
iyiki onu da biliyorunuz kovulmuş vs inter porto vs sistem oyuncusu değil vs demek işin kolayı...!
Sen neden kovdun Q7 yi indirim yapmadı feda etmedi diye...!
Barca inter porto sistemim bu buna uyarsın yada gidersin...!
Araplara gitmel boş kalacagına 1 sezon form tutup oradan giderim mantıgı...! Araplarda kaç maç izledin ki sorguluyorsun  :alala:

Çevrimdışı Kadir G.

Bir şey soracağım hararetli isteyenlere ben hatırlamıyorum da o efsane karambolde quaresma sahanın neresindeydi?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

hazırlık maçında flen oynadı mı sosa bu zamana kadar?
nani daha kaliteli topçu tabi ona lafım yok yanlız
iranın adını sanını duymadıgın bir taakıma atmış ne olmuş yani
Nani sosadan üst kalite degil..naniyi quaresmadan bile iyi degil..

Ama bize duzscak lazım.

Quaresmada yine geliyorsa gelsin ama once duzscak gelsin isterim

Çevrimdışı ALI RIZA

@ilhan mansız nerdesin Ceza vereyim...!  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

32 yaşında mı aşmış sorunlarını.
Öğrenmenin yaşı yok , Oda yaşayarak öğrendi bazı şeyleri :bandit:
Mesela aç Bayern - Porto maçını ozetini izle , Neler yapmış seyret ...
Ben Disiplin sorununu gerçekten aştıgına inanıyorum dedgim gibi Yoksa Portoda Bir sezonda 43 Maça çıkamazdı :tabe:
Yani Geçen sezonki Napoli nu sezonki Bayern maçlarını izleyipte Hala gelmesin abi diyecek kişi çok azdır :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

iyiki onu da biliyorunuz kovulmuş vs inter porto vs sistem oyuncusu değil vs demek işin kolayı...!
Sen neden kovdun Q7 yi indirim yapmadı feda etmedi diye...!
Barca inter porto sistemim bu buna uyarsın yada gidersin...!
Araplara gitmel boş kalacagına 1 sezon form tutup oradan giderim mantıgı...! Araplarda kaç maç izledin ki sorguluyorsun  :alala:

beşiktaş sistem takımı değil demekki. bu takımların bıraktığı adamı gel buralarda takıl diye alcaz. adam bizim sisteme de kulübe de uymadı işte. daha neyini istiyorsunuz anlamıyorum.

adamın her negatif olayına ne güzel bahaneler buluyorsunuz.  :claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı murat_

insallah en kisa zamanda tekrar yuvanda olursun  :ok:

Çevrimdışı TALAT

Ben Disiplin sorununu gerçekten aştıgına inanıyorum dedgim gibi Yoksa Portoda Bir sezonda 43 Maça çıkamazdı :tabe:
Yani Geçen sezonki Napoli nu sezonki Bayern maçlarını izleyipte Hala gelmesin abi diyecek kişi çok azdır :ok:

ikinci bayern maçını da izlediğini sanıyorum. ilk 45 de mi oyundan alınmıştı?

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 20:13:33 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Easthanbool

EfsaneSpor ‏@Efsanespors 41 sn.41 saniye önce
Porto teknik direktörü Julen Lopetegui, Quaresma'nın Beşiktaş'a satılmasını istemediğini açıkladı.
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ferdi1903

Haber1903 Dzsudzsak haberi dogrumu acaba?
Insallah gelir q7 ve Dzsudzsak  gökhan töre cok büyük silah olurlar

Çevrimdışı TALAT

EfsaneSpor ‏@Efsanespors 41 sn.41 saniye önce
Porto teknik direktörü Julen Lopetegui, Quaresma'nın Beşiktaş'a satılmasını istemediğini açıkladı.

beşiktaşa mı gitmesin demiş. diğer takımlar ok yani

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Komik duruma düşürüyorsun kendini yapma üzülüyorum. :)

İkinci maçı izledin mi her zamanki gibi rezil şekilde oynadıktan sonra devre arası oyundan alındı. :D

Çevrimdışı ilhan mansız

@ilhan mansız nerdesin Ceza vereyim...!  :bandit: :bandit:
:D Alirıza quaresmayı araplarda kaç maç izledin doğruyu söyle  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 20:13:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bizden başka isteyen akıllı çıkmadığı içindir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

:lol:

Çevrimdışı Easthanbool

:dontknow:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ilhan mansız

Çağrı, onu kim ister Allahaşkına, bu kadar saçmalık olur mu?

Çevrimdışı ilhan mansız

mental olarak futbolu bırakmış bir adamı üstelik gönderdğimiz, kovduğumuz bir adamı geri almaktan söz ediyoruz ve burada taraftar ikiye bölünüyor, arkadaşlar hiç bu adamdan hayır gelir mi? Allahaşkına bir yönetim bu kadar büyük bir hatayı nasıl yapar, bakın bu adamı alacağımıza hiç transfer yapmayalım daha iyi.