2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868135 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

el shaarawy monacoya gidiyor.

1-2 sene önce 50 milyona vermediler City e. sonra bir sakatlık,hop oldu sana 16.

Artık kıssadan hisseyi çıkartmak da size kalsın.

Çevrimdışı Ergin1903

el shaarawy monacoya gidiyor.

1-2 sene önce 50 milyona vermediler City e. sonra bir sakatlık,hop oldu sana 16.

Artık kıssadan hisseyi çıkartmak da size kalsın.

Töre yine seneye satılır Armagan merak etme :)

Çevrimdışı doganay

Q7 istemeyenlere inat Olcay şahan

q7 istemeyenler olcay'i mi istemis oluyor yani !?

Çevrimdışı Onur Can

Arkadaşım derbilerden ve derbi esnasında bu sene ve geçen senelerde başka kırmızı kart gören oyuncularda oldu ATİBA sorumsuzluğu(penaltı  esnasınta) gökhan töre derbi öncesş  küfür, olcay FB karşısında ikinci sarı karttan kırmızı kart, veli kavlak GS maçında kırmızı kart sert hareket yaptı gereksiz yere hepsini mi yollayalım

Onlar farkli, gökhan'in 'fuck off' demesi kirmizi degildir, ardindan o (Hakaret Yasak)₅ gsli hoca ogremene sikayet eder gibi aglamasa atilmazdi zaten. Atiba'nin kirmizisi zaten tarihin en absürt ve art niyetli kirmizisi. Olcay Emre'ye dokundu diye kirmizi gördü, ayni maçta Topal Ba'yi çevirdi atti penalti verilmedi. Veli'nin etrafini 3-4 gsli kapatmis, Veli Sneijdera dokundu diye kirmizi görüyor.

Bunlar farkli kirmizilar, hakem 'hatalari', sanssizliklar vs. Q7nin kirmizisi açiklanamaz. Bir kere rakibine öyle tekme atacak oyuncunun bizde isi yok (olcay brüj maçinda da yapti). Kiev maçi var soguk deplasmana gitmemek için gördügü kirmizi. O Mersin maçinda çalim atamadigina kizmis gibi yapip Fener maçini kaçirip Portekize tatile gitmesi. Bursaspor deplasmaninda artistik yapicam diye kayip düstükten sonra rakibine tekme atip kirmizi görmesi, üstelik 1-0 gerideyken (o maçi begenilmeyen Holosko çevirip 3 puan almisti). Bu Q7 Besiktas kariyerinde toplam 6-7 iyi maç oynadi. Gerisinde çalim atamayip elini kolunu sallayarak yürüyen, Ernst gibi bi adami çildirtan, Besiktasin en önemli maçinda 1,3 kilometre yürüyen, kisaca Besiktasi sallamayan bir adamdi.

Biz onu sevdik, o bizi enayi yerine koydu. Simdi geri getirilmesi resmen 'biz enayiyiz bizimle biraz daha dalga geç' anlamina geliyor.

kaşınıyosun işte onu diyosun bak şunu anla çoğu kesim istedi diye o transfer doğru bir transfer olmaz gaz alma transferi olur senin gazını çok güzel aldılar mesala
yönetimsel anlamda ne kadar rahatsız oldugunu biliyordum senin bir transferle unuttunuz hepsini
Yo , Unutmadım
Yonetimsel anlamda fikirlerim hala aynı ve hiç değişmedi
Yönetim çok zayıf , 3 kişiyle Kulüp yonetilmez , Bir transfer planımız bile yok :bandit: @Tolga

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Töre yine seneye satılır Armagan merak etme :)

tamam da güzel abim, sakatlık bu allah korusun, kontratımı var şu kadar sene uğrama, bu kadar sene yaklaşma diye :)

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı TØLGA

Yo , Unutmadım
Yonetimsel anlamda fikirlerim hala aynı ve hiç değişmedi
Yönetim çok zayıf , 3 kişiyle Kulüp yonetilmez , Bir transfer planımız bile yok :bandit: @Tolga
quaresmaya karşı olan bir insan degilim ama sizin yüzünüzden karşı oldum bugün
bana şunu açıkla futbol bakış açını az çok biliyorum ne beklentin var quaresmadan takım içinde ne verebilir bize?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

onlara göre öyle işte  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ergin1903

tamam da güzel abim, sakatlık bu allah korusun, kontratımı var şu kadar sene uğrama, bu kadar sene yaklaşma diye :)

Hiçbir seyin garantisi yok tabii ama daha iyi performans gösterip fiyati yükselebilir sonucta bu ihtimalde var. Kismet artik :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Elinde bu var malesef...! İsterseniz İsmailde var...! fark edermi ? Yada transferin var mı  :alala: :alala:
Yok mu o zaman Olcay istemeye devam edersin...!

Çevrimdışı TØLGA

Elinde bu var malesef...! İsterseniz İsmailde var...! fark edermi ? Yada transferin var mı  :alala: :alala:
Yok mu o zaman Olcay istemeye devam edersin...!
savunun q7'de böyle savunmayın be abi valla  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

Dzsudzsak oluyor , Q7 yatıyor ne gülerim be  :D @evrenmanchester e göre dzsudzsak da bitti
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Orhan_

Q7 isteyenlerin bonzai kafası da bu işte. Nereden tutsan elinde kalır.

Çevrimdışı TØLGA

Sana göre neymiş  :alala: @Tolga
sen diyorsunki quaresma gelmezse oraya transfer yapılmayacak olcay dediğine göre böyle anlarım
bende diyorumki quaresma gelmesede oraya transfer yapılacak benim dediğim bu
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı brkntcnr

Quaresma dan ne istiycekler. ? Birtane kayseriye veya osmanlıya trivela golü, maç içinde şık hareketler. Son pasa gitmeyip şut atmalar, kavga çıkarmalar falan.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dzsudzsak oluyor , Q7 yatıyor ne gülerim be  :D @evrenmanchester e göre dzsudzsak da bitti
Dzutzsak a HAYIR diyen kim ??? Olacaksa gelsin keyifle izlerim
İkisi birden de gelebilir :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

savunun q7'de böyle savunmayın be abi valla  :evillol: :evillol:
Savunmak için farklıdır elindeki oyuncularla onu kıyaslayıp eleştirmek yerin dibine sokmak ayrıdır...!
Elindeki ile onu kıyasla bakayım ağırlıgı gör bakalım...!
dzsudzsak diyor herkes peki bende soruyorum o kadar etkili gelecek vaad eden ise Arsenal manchester vs kör mü almıyor da tek mahallenin akıllısı biziz alıyoruz?
FM mantıgı ile ilerlemek ne kadar doğru ? Oguzhan yada tolgay gibi ise ne gerek var ?

Çevrimdışı ALI RIZA

sen diyorsunki quaresma gelmezse oraya transfer yapılmayacak olcay dediğine göre böyle anlarım
bende diyorumki quaresma gelmesede oraya transfer yapılacak benim dediğim bu
Q7 şartı olmayana kadar neden almıyorsun da illa Q7 diyorsun @Tolga kamp dönemi adaptasyon vs neden ayarlamıyorsun zamanında

Çevrimdışı TALAT

Savunmak için farklıdır elindeki oyuncularla onu kıyaslayıp eleştirmek yerin dibine sokmak ayrıdır...!
Elindeki ile onu kıyasla bakayım ağırlıgı gör bakalım...!
dzsudzsak diyor herkes peki bende soruyorum o kadar etkili gelecek vaad eden ise Arsenal manchester vs kör mü almıyor da tek mahallenin akıllısı biziz alıyoruz?
FM mantıgı ile ilerlemek ne kadar doğru ? Oguzhan yada tolgay gibi ise ne gerek var ?

ona bakarsan barcelona, inter, porto quaresmayı niye bırakıyor. hadi onları geçtim allahın arapları niye yolluyorlar. quaresma bugüne kadar ne yapmış neyi başarmış. her gittiği kulüp adamı kovmaktan beter etmiş.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağatay

ulan ne günlere geldik biz

transfer politikamızın güzide bir örneği olarak

bir grup taraftar, başka bir grup taraftar ile

bir oyuncunun transfer EDİLMEMESİ adına adeta savaş veriyor

işte bunlar hep F.Orman

kafa ne güzel ya... :ebebe:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TØLGA

Q7 şartı olmayana kadar neden almıyorsun da illa Q7 diyorsun @Tolga kamp dönemi adaptasyon vs neden ayarlamıyorsun zamanında
anlamadım birşey :iblush: ben olan durumu söylüyorum ben almıyorum sonuçta q7'yi tam ne söylemek istedigini anlayamadım ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Quaresma dan ne istiycekler. ? Birtane kayseriye veya osmanlıya trivela golü, maç içinde şık hareketler. Son pasa gitmeyip şut atmalar, kavga çıkarmalar falan.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
15 Gol 23 Asisti de bu şekilde yaptı zaten dimi ???
Disiplinsiz bir oyuncu bunu kimse inkar etmiyor , Ama karalamak da size yakışmıyor :ok:
Gelmek için bu kadar Can atan adam , Yedek kalmayı bile göze alan adam Bu Disiplinsizlikleride bi daha yapmayacaktır , Disiplinli bir Quaresma ya kimse hayır diyemez sanırım !!
Porto da bu sezonki performansı Gayet iyi 10 Gol atmış asisti hatırlayamadım ve tam 43 Maça çıkmış !!
Bi izle istersen gayet İyi oynamış , Pas falanda veriyor buradaki ilk geldiği hali gibi değil...