Gelelim değerlendirmeye.
Baştan aşağı tahmin ettiğimiz gibi tamamen rezalet bir basın toplantısı.
Yine tam tahmin ettiğimiz gibi Quaresma dışında hiçbir şeyin net olmadığı bir basın toplantısı. Klasik Fikret Orman açıklamaları.
Bir kulüp başkanı ve yönetimi düşünün ki transfer yapamadığı için o derce köşeye sıkışmış ki, personelin üstüne işedi diye haber yaptırdıkları oyuncuyu geri getirmek için lafı döndürüp dolaştırıp olur yol bulmaya çalışan.
Bir kulüp başkanı ve yönetimi düşünün ki scout ekibim de ekibim diye övüp sol açığa 32 yaşındaki Q7 den daha iyi bir altenatif koyamayan.
Bir kulüp başkanı ve yönetimi düşünün ki söyleyecekleri şeyleri daha basın toplantısı başlamadan tahmin edebildiğiniz.
Bir kulüp başkanı ve yönetimi düşünün ki eleştiren herkesi haklı çıkaran, elinde bütçe varken kullanmayan, popülist diye laf attığı takımların izinden giden.
Bir kulüp başkanı ve yönetim düşünün ki geldiği andaki ilk hamlesi ve son hamlesi aynı futbolcu üzerinden olan.
Bir kulüp başkanı ve yönetim düşünün ki hiçbir şey vermeyeceği bile bile bu adamı tekrar bu kulübe sokan ve kafasına sıkan.
Bu adam içeri girdiği anda benim yapacağı ilk hatada Quaresma'nın sözleşme feshini değil başkanın onurlu istifasını isteyeceğim.
Türkiye'de eğitim düzelmediği sürece, popülist kültür damarlarda buram buram akıyorken ne Beşiktaş ne de başka bir şey düzelir ve temiz kalır.
Hepsine yöneticisinden sorumlusuna yazıklar olsun. Beşiktaş'ı itibarını tamamen yerle bir ettiniz.
Seba'nın ismini bundan sonra zikrederken umarım en az 5 kez düşünürsünüz.
Saygılar.