Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
261 kez Beşiktaş forması giydi.Demek ki forma giymek ile olmuyor. https://twitter.com/BesiktasBrigade/status/619869778929434624
İyi olmuş ben de pek beğenmem şeneri
Biz forzanın fanatizminden, adamcılığından abiciliğinden bıkmışız, kalkıp forzaya gel çekiyor. 56k modem zamanlarından beri takılıyoruz biz oralara merak etmesin kimse. kimin ne olduğunuda iyi biliriz. Kusura bakmayın arkadaşlar, konuyu dağıttım. Gerçi belli bi konuda yok ama.
Ben hiç beğenmem. Defalarca yazdım. Gökhan Keskin'e istinaden yazdım.O gün elinde Serdar vardı.
Şu an orası gözümün önüne geliyor da leş gibidir leş. Bu adamlar nasıl Beşiktaşlı aklım almıyor benim artık. Bu kulübün hiçbir taraftan yüzü gülmüyor arkadaş.
Quaresma dudşak arasında tercih yapmayın 2 Side gelecek
Oooo Remy bitti diyen abimiz de gelmiş hoşgeldin abi hayırlı cumalar.
Çarşı ile ilgili buraya neler yazarım neler ama hem vakit kaybı hem moral bozmaya bile değmez. Ama şundan eminim ki çarşı pis ellerini Beşiktaşımızın üstünden çektiği zaman bu kulüp bu camia küllerinden yeniden doğacaktır
Baskan 2.kampa gelecekler dedi. 9 günlük bir süre var . 3 oyununcunun da yetisecegini düsünen kac kisi var acaba
Ben zaten şuna en baştan beri fitim. Susak gelsin yedeği Q7 olsun zil takıp oynarım. Q7 iyi bi yedek. Hem Töre'yi hem Susak'ı yedekler.
Mantikli ve makul insanlar boyle yorum yapiyor iste.. HTC One_M8 cihazımdan gönderildi
Şöyle de bi durum var ki ikisi birden gelmez.