2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871688 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Bizde istiyoruz Dzsudzsakı ama olmuyor napalım arkadaş. Yapacak bişey yok elimizde Twitterde Dzsudzsak tagıda başlattık ne yapalım  :uyucam:

Adını Google'dan kopyala yapıştır ile doğru yazıyorum ancak. Sırf bu yüzden destek az olur

Çevrimdışı can1903

Quaresmayı istemeyenlere cevaplarını kendisi versin, kazanan Beşiktaş olsun
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozan062

bu arada toplantıdan ben sunuda cıkardım

fikret orman diyorki ben imzalarım diyor görüşmeleri erdal torunogulları yapıyor yani transferi o bitiremiyor diyor
esasında bana değil ona küfür veya tepkiniz neyse ona gösterin diyor resmen hedef belirliyor..

bunun benzerlerini cokez yaptı.. senol gunesi önder özeni ve tamer kıranı hep bu sekilde ön plana atarak kendisini sıyırdı.. sıyırıyor...

bence bunuda hesaba katın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı dlcs

Yakında deve midir katır mıdır her ne zıkkımsa artık; kuarejma ürünlerini görürsünüz ''orijinal çarşı'' mağazasında.

Mutlaka alın para kazansın o da. Haklı adam malzeme lazım.

Çevrimdışı Dr.Zeck

belki saçma gelebilir ama.. surekli artık futbolcu satan bi klup olduk diyen baskan 32 yasındaki bi futbolcuyu neden almak ister ..

yedek olarak gelebilir yinede :)

Çevrimdışı Kadir G.

Kulübün leş yiyicilere ihtiyacı yok. Tavrım bu kadar nettir. Kimin adamıysan onların forumunda istediğin kadar çarşını övebilirsin. Beşiktaş çarşının değil bizim.

Çevrimdışı TALAT

Kulübün leş yiyicilere ihtiyacı yok. Tavrım bu kadar nettir. Kimin adamıysan onların forumunda istediğin kadar çarşını övebilirsin. Beşiktaş çarşının değil bizim.

:claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ilhan mansız

Yakında deve midir katır mıdır her ne zıkkımsa artık; kuarejma ürünlerini görürsünüz ''orijinal çarşı'' mağazasında.

Mutlaka alın para kazansın o da. Haklı adam malzeme lazım.
Beşiktaş da klübün mağazası dışında ürünlerin satıldığı bir yer mi var? Allah allah ilk kez duydum. kime aitmiş burası?

Çevrimdışı brkntcnr

Ben tek tribün lideri bilirim. O da rahmetli Optik Başkan. Onun zamanını canlı gözle görmek nasip olmadı ancak bir kere bile kendi reklamını yaptığını, Beşiktaş ı kullanıp bi yerlere geldiğini görmedim. Gerçek çArşı duruşu budur. Kulüpten çarşı isminin telif hakkı için para isteyenlerinkisi değildir.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben tek tribün lideri bilirim. O da rahmetli Optik Başkan. Onun zamanını canlı gözle görmek nasip olmadı ancak bir kere bile kendi reklamını yaptığını, Beşiktaş ı kullanıp bi yerlere geldiğini görmedim. Gerçek çArşı duruşu budur. Kulüpten çarşı isminin telif hakkı için para isteyenlerinkisi değildir.

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Optik başkanla ilgili tek olumsuz birşey duymadım görmedim derken kastettiğim de odur yanlış anlaşılma olmasın

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çarşı'nın tartışılacağı yer burası değil o yüzden cevap verme ihtiyacı bile duymuyorum.Buyurun Forza'ya veya yolunuz düşerse semte de beklerim oturur etraflıca konuşuruz.

:alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı baro19

Çarşı Beşiktaş'ın gururudur... Diğer kulüplerin taraftarlarının da BJK a sempatiyle bakmasında katkısı vardır...

Çevrimdışı TALAT

Çarşı Beşiktaş'ın gururudur... Diğer kulüplerin taraftarlarının da BJK a sempatiyle bakmasında katkısı vardır...

ne çarşıymış be. kulübü kapatım da çarşıspor yapalım madem.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ilhan mansız

Çarşı'nın tartışılacağı yer burası değil o yüzden cevap verme ihtiyacı bile duymuyorum.Buyurun Forza'ya veya yolunuz düşerse semte de beklerim oturur etraflıca konuşuruz.
Beşiktaşla ilgili her türlü konu burada tartışılabilir. neden tartışılamıyor acaba? insanlar Beşiktaş ile ilgili her türlü fikri üreten bir grup hakkında tabi ki fikirlerini söyleyebilir. neden bundan çekiniyorsun? küfür veya hakaret olmadığı sürece her konu her zaman konuşulmalıdır

Çevrimdışı brkntcnr

Eğer çarşı bu tarz hareketlerle Beşiktaş ı küçük düşürüyorsa burada neden tartışılamasın? Hadi çarşı diyip genelleme yapmayalım dewe erol abi diyelim yaş farkından dolayı

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bırakın, aklınca gider yapıyor bebe.

Onun abi dedikleriyle uğraşarak geçirdik biz semtte yılları, baksın herkes işine.

Beşiktaşı konuşun, kişileri değil.

Ne kadar meraklilar var birseyspor yapmaya insanlari yaftalamaya

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

261 kez Beşiktaş forması giydi.

Demek ki forma giymek ile olmuyor.  :eyes

https://twitter.com/BesiktasBrigade/status/619869778929434624

Çevrimdışı Easthanbool

Onun abi dedikleriyle uğraşarak geçirdik biz semtte yılları, baksın herkes işine.

:) :uyucam:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen Gel hele Gel gel gel :halay: :halay: :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALI RIZA

Q7 geliyor ise süper  :halay: :halay: :halay:
Ama üzüldüğüm nokta ise Olcay Şahan Hayranı olan @Necmi abi @ZEKI hocam @Deniz @Çağrı ya üzülüyorum...!  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı murat_

ben sahsen Q7 nin gelmesinide cok istedim ama burda bir cok arkadas gibi susakida istiyorum twitterda gundem olusturulmaya calisiliyor buyurun gelin hep beraber destek olalim belki sesimizi daha gür bi sekilde duyururuz

#DzsudzsakToBesiktas

bu arada armagan kusura bakma yanlislikla seni alintilamisim :D

:ok: :ok:
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 18:39:05 murat_ ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Biz forzanın fanatizminden, adamcılığından abiciliğinden bıkmışız, kalkıp forzaya gel çekiyor.

56k modem zamanlarından beri takılıyoruz biz oralara merak etmesin kimse.

kimin ne olduğunuda iyi biliriz.

Kusura bakmayın arkadaşlar, konuyu dağıttım. Gerçi belli bi konuda yok ama.  :D