2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886263 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

ya su transfer sezonunda en kotü olanda baya zamandir fifa oynamiyordum en son oynadigimda lig devam ediyordu dun bi oyniyim dedim kadroma baktim birkez daha yikildim demba kadromda yok  :D neyse dedim pektemek tosunla idare edim top suremiyolar topu ayagina aliyorlar 5 metre geriden rakip gelip topu kopariyor o derece agirlar  :evillol: :evillol:o pektemek yokmu fifada arkadas bi turlü gol atamadi  fifada hic bir zaman takim deyisipte oynamam ama en son baska takimla oynamaya karar verdim yeni forvetimiz gelsede bizde yeniden oynamaya devam edebilsek  :lol: :evillol: sirp bu konu yuzunden bile biran once transfe istiyorum .. :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 15:04:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
yok muydu?

Vardı da bunun transfer ile ilgisi var mı da her transfe sorulduğunda bu çıkıyor ağızlardan abi  :elvis:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

Vardı da bunun transfer ile ilgisi var mı da her transfe sorulduğunda bu çıkıyor ağızlardan abi  :elvis:
dosyaların çoğu transferle ilgili değil miydi?

Çevrimdışı Deniz

BRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten  51 dk.51 dakika önce
işte f.bahçe'nin tuttuğu özel uçağın belgesi..
van persie yarın 22:00'de istanbul'da..
fikret orman'a geçmiş olsun..

Sırf bize bu lafı demek için bu haberleri çıkarttı bu şeref yoksunları.
Kulüp anında yalanlamalıydı ama yapmadı.Yine dile düşürdüler diyecek laf bulamıyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 15:07:54
  • Beşiktaş / Bodrum
dosyaların çoğu transferle ilgili değil miydi?

Yapılacak transferle ilgili olanı var mıydı arasında :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Kulüp anında yalanlamalıydı ama yapmadı.Yine dile düşürdüler diyecek laf bulamıyorum.
yalanlanıcak birşey yoktu ki işte
bile bile teklif vardı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bugün ne oldu şimdi özet geçebilecek var mı? :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fr1xsivE

Beyler merhaba birkac gündür burda degildim bir sorum olacak.

Dudsaktan vazmı gecildi ?
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

önemseme bence alsınlar resmi bi temas yok kap yok adamların mantık fazla parayı ver al girmeye gerek yok bunlarla hep bizim ilgilendiğimiz adamlara çullanmaları sinir bozucu

Çevrimdışı mert_

Yapılacak transferle ilgili olanı var mıydı arasında :)
koca kulüp başkanının sadece yapılacak transferlerle ilgili konuşma zorunluluğu mu var?

Çevrimdışı acan07

ya su transfer sezonunda en kotü olanda baya zamandir fifa oynamiyordum en son oynadigimda lig devam ediyordu dun bi oyniyim dedim kadroma baktim birkez daha yikildim demba kadromda yok  :D neyse dedim pektemek tosunla idare edim top suremiyolar topu ayagina aliyorlar 5 metre geriden rakip gelip topu kopariyor o derece agirlar  :evillol: :evillol:o pektemek yokmu fifada arkadas bi turlü gol atamadi  fifada hic bir zaman takim deyisipte oynamam ama en son baska takimla oynamaya karar verdim yeni forvetimiz gelsede bizde yeniden oynamaya devam edebilsek  :lol: :evillol: sirp bu konu yuzunden bile biran once transfe istiyorum .. :s20:
aynen aynen  :D  bu arada orginden arkadaş olarak ekleşelim .

Çevrimdışı yagiz1903

Yarışa girdin kaybettin tamam bi nebze anlarım ama bunun üzerine toplantıya çıkıp mağdur edebiyatı yaparsanız gerçekten orucumu bozarım

Çevrimdışı TALAT

walla fifayı bilmem ama demba ba'nın da hiç top sürme özelliği yoktu. ben bir tane maç hatırlamıyorum demba ba top sürüp tehlike yaratsın.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

Yarışa girdin kaybettin tamam bi nebze anlarım ama bunun üzerine toplantıya çıkıp mağdur edebiyatı yaparsanız gerçekten orucumu bozarım
bende merakla bekliyorum bakalım ne söyliyecek taraftarın gazını almaya çalışırken daha da kötü yapabilir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

koca kulüp başkanının sadece yapılacak transferlerle ilgili konuşma zorunluluğu mu var?
Sadece o konuda konuşmaz tabii
Yalnız transfer sorulduğunda lafı çevirmesi efsane  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 15:14:45
  • Beşiktaş / Bodrum

Tabii ki yok.

Ama transfer ile ilgili sorulan sorulara koc kulüp başkanı '' ee biz şu kadar dava kapattık '' derse komik oluyor artık.

Yapamadık uğraşıyoruz demek daha doğru olur hiç buralara girmeden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Öyle bir gelişme mi var??
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Easthanbool

bugün ne oldu şimdi özet geçebilecek var mı? :evillol:

Gelen giden yok :D Başkan, E.Torunoğulları ve  M.Albayrak ile saat 16:00'da basın toplantısı yapacak
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı yagiz1903

Öyle bir gelişme mi var??

Bizim taraftan hiçbirşey duymadım zaten malum toplantı var.. Ama genel izlenim o yönde

Çevrimdışı mert_

Sadece o konuda konuşmaz tabii
Yalnız transfer sorulduğunda lafı çevirmesi efsane  :evillol:
tüm kulüp başkanları aynı değil mi?

Çevrimdışı yigitcan1903

"Hala Ferrari'nin borcunu ödüyoruz" favorimdi borç bitene kadar
Bi ara her sıkıştığında bunu söylüyordu
Daha fazla sıkıştırırlarsa "Kimse Allahsızlık yapmasın"  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

transfer komitesini direk kendine bağlıyorsan wyscouttan maç izliyorum futboldan iyi anlarım diyorsan var  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Ben yazmaktan bıktım, insanlar inanmaktan bıkmadı.

RVP, gelmeyecek.

FB bile mevcut şartlarda alırsa müthiş gereksiz bir iş yapmış olur.

Bonuslar ile beraber bir oyuncuya 30-35 milyon euro bağlamak: saçmalık!

Boş yere "malzeme" çıkardılar.

Çevrimdışı Çağatay

Bugünkü basin açıklamasında F.Orman:
Oğlum ne oluyor bizde anlayamiyoruz
Transfer yapamadik ya la
bildigin alamiyoz adamlari
basiretimiz mi baglandi
büyü mü yapildi nooldu bilemiyoruz
sanırım bize nazar değdi...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Kardeşim verirsin iki misli parayı 1.10
Stadımızı 27 Eylülde açmayı planlıyoruz 1.30
Kardeşim 27 tane stat yapılıyor 25i Devlet tarafından kendi stadımızı kendimiz yapıyoruz. 1.01
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..