2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884036 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

Valla kapan kapiyor fener 8-10 tane kapti geldi.
Borç yüzünden 4 sene boyunca gözlem altındasın uefa tarafından, yaptırım aldın ceza kapıda. sana bundan sonra zarar edemezsin diyor, etsen de 20 yi geçemezsin. artık adım atarken çok dikkatli olacaksın. bu iş laf işi değil, atar hiç değil. kenarda 18 milyon paran olabilir ama bu hepsini bitireceksin anlamına gelmiyor. herkes harcama yapamısını bilir, borçlar bu yüzden dağ oldu. bundan sonra düşünülmesi gereken gelecektir
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı JoseDemba

DZSUDZSÁK gibi adamı bekletiyolar o adam kaçarsa pis söverim Di Mariayı mı alacaksınız kardeşim Allah Allah
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Ayberk

dzsudzsak için istenen bonservis nedir?

Çevrimdışı Ergin1903

Bu iki  gün yine Rvp ile geçer. Pazartesiye kadar herhangi bir transfer yapmayiz. Cok boş 1 hafta oldu. Halbuki herkes bu haftadan en iki transfer bekliyordu.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Çevrimdışı ilhan mansız

arkadaşım kendimce fikirlerimi yazdım. kimseye laf sokmam birşey yapmam. böyle bir üslup takınman çok gereksiz. "inşallah yönetim böyle bir salaklık yapmaz" lafın banada dokunuyor. demek ki biz de salaklık yapıyoruz, bu çıkar. bu tip laflara gerek yok.

fikirlerimin püf noktasını kaçırmışsın; birincisi 1,5 m € dan ( bonservissiz ) bahsediyoruz. bu rakam 2 m € olsun en başta ben karşı çıkarım. ben Q7 takıntılı değilim ama az biraz birşey biliyorsam Q7 ayarında, disipline olmuş, kendine bakan, sakatlanmayan bir futbolcuyu 1,5 m € ya bulamazsın. sadece sağ kanadını çalıştırabildiğin bir kadro yapın var. Gökhan TÖRE olmasa kanatların sıfır. dikine oynayan bir Töre iki Tolgay. başka var mı? bu işin teknik boyutu. tabiki takdir Şenol hocanın. ikincisi ve en önemli olan mali boyutu ki en çok ilgilendiğim kısmı burası. Q7 gelsin kulübede otursun umurumda değil. ama bu adam tek başına 1,5 m € luk forma sattırır. hoşumuza gitsede gitmesede bu bir gerçek. Özetle her halükarda faydalı bir transfer olacağını düşünüyorum.
benim söylemim genel olarak yönetim mantığıyla ilgili, yoksa kimseye salak demek gibi bir derdim yok. Sadece şunu düşün bir yönetime muhalif olanların ikide bir bir topçu bozuntusunun adını öne sürdüğü -bahsedilen topçu bozuntusu oynadığı hiçbir takımda başaarılı olamamış- onun adını tribnde söyleytmeye çalıştığı bir ortamda bu adamın geri getirilmesi fikri tam anlamıyla salaklıktır. bunu hiçbir yönetim fikri kabul etmez. Seni sıradan taraftar olarak ancak şöyle eleştirebilirim. Quaresma gibi adamların bu saatten sonra istatistiğine falan bakılmaz. Bu tarz adamlarla büyük hedefler asla gidemezsin. İsterse dünyanın en yetenekli futbolcusu olsun. Bu tarz adamları bu camiada yücelten romantik takılan -üstteki mesajda da belirttim- insanlarla hiçbir yere varamazsın. Ben fikrimi net ir şekşlde belirttim. Yönetimsel bağlamda da çok büyük bir hata olacağını akıl mantık çerçevesinde yine belirtiyorum.

Çevrimdışı Easthanbool

Bu iki yine Rvp ile geçer. Pazartesiye kadar herhangi bir transfer yapmayiz. Cok boş 1 hafta oldu. Halbuki herkes bu haftadan en iki transfer bekliyordu.
Ben bir şey beklemiyordum şahsen.Zaten gidişat gösteriyor her şeyi.
Kulağına 2-3 duyum gelen yazıyor insanlarda haliyle beklenti içine giriyor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

Ben bizim forum dışında facebookta twitterda felan Q7'yi istemeyen fazla görmedim. Ben hala nötrüm olaya.Zudzakta olur Q7 de.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ayberk

dzsudzsak için istenen bonservis nedir?
nedir ?
niye alınmıyor diyorsunuz, ben de bir bildiğinizin var olduğunu anlayıp o yüzden soruyorum. demek ki bir netlik var yoksa anlamadan, bilmeden mi tepki gösteriliyor?!

Çevrimdışı Ergin1903

Milo ve Pedro takima katilmis. Takim bugün izinliymiş.

niye alınmıyor diyorsunuz, ben de bir bildiğinizin var olduğunu anlayıp o yüzden soruyorum. demek ki bir netlik var yoksa anlamadan, bilmeden mi tepki gösteriliyor?!

Peki anlaştığımızı, hem moskova hem balazs ile söylesem.

? Bekletildiğini söylesem?

Çevrimdışı Ayberk

Peki anlaştığımızı, hem moskova hem balazs ile söylesem.

? Bekletildiğini söylesem?
Bu bir varsayım ya da duyum. bir bilgi değil

Çevrimdışı Deniz

Ben simdiye kadar butun transferlerde sadece futbol ici yorumlar ve analizler yaptim.ama q7 olayi icin bunu yapamayacağım.

Bu adam yarim sezon kadro disi birakilarak,parasi çatır çatır odenmedi mi?

Fikret orman katildigi her programda "quaresmalar ferrariler" diyerek bu adama,buni getirenlere gommedi mi?

Anc gecenin bir yarısı stadin isiklarini açtırıp bu adam malzemecilerin uzerine isedi ,cinsel organini gosterdi demedi mi?

Kusura bakmayin ama arkasindan bu kadar agir laflar edilen birisine teklif dahi yapmak gaflettir.

Kaldi ki bu adam gelirse taraftar ikiye bolunecek,isteyenler ve istemeyenler diye(daha simdiden bolundu). bize artık taraftari bolecek degil butunlestirecek isimler lazim.

eskinin yenisi olmaz,quaresmadan bize yâr olmaz.
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 12:31:20 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:30:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Temmuz'un 11'i gelmiş, ilk kamp bitecek, daha önce ilgilendiği tüm adamlardan vazgeçmiş bir yönetim var.

O yönetimin hep övündüğü bir scout ekibi ve 18 milyon euro parası var.

Ama o yönetim Persie, Mitro ve Remy'i alamadığı için ibreyi Adebayor'a döndürecek kadar mükemmel tercihler yapıyor.

Yapmayın artık gerçekten. Kabuk etmesini bilin ortada plansızlık var diyin.Alternatif nsaıl bulunamaz diyin.

Her pozisyona en az 10 alternatif belirlemeliydi scout ekibi diyin.

Oyuncular kampa yetişmeliydi diyin.

Diyin çünkü demezseniz, bundan 2 sene sonra demediğiniz her şey için kendinizi suçlayacaksınız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:33:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Sözleşmesinin bitmesine 5 ay kalmış oyuncunun bonservisini sorgulayacak kadar mı sabit bakıyoruz artık?

Evet Dinamo Moskova 10 milyon istiyor o yüzden alamıyoruz.

Evet Dünya'da hiç forvet oyuncusu kalmadığı için kimseyi alamıyoruz.

Dünya'da hiç stoper kalmadığı için Vlaar'a dönüyoruz tekrar.

Dün verdiğim örneklerde nerdeydiniz? Nasıl Schar'ı göremezsiniz nasıl?! Yana yakıla stoper ararken 4 milyon bu kadar potansiyelli adam transfer oldu bunu nasıl göremezsiniz?

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Hep olumlu bakmaya çalışıyorum fakat. En geç 8-10 gün içinde stoper sol kanat ve santrafor gelmeli. Ardından ikinci stoperi mi alıyorsunuz, velinin yerine adammı alıyorsunuz, kaleci mi alıyorsunuz bilemem. Önce şu 3 transfer gelsin.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

Ben simdiye kadar butun transferlerde sadece futbol ici yorumlar ve analizler yaptim.ama q7 olayi icin bunu yapamayacağım.

Bu adam yarim sezon kadro disi birakilarak,parasi çatır çatır odenmedi mi?

Fikret orman katildigi her programda "quaresmalar ferrariler" diyerek bu adama,buni getirenlere gommedi mi?

Anc gecenin bir yarısı stadin isiklarini açtırıp bu adam malzemecilerin uzerine isedi ,cinsel organini gosterdi demedi mi?

Kusura bakmayin ama arkasindan bu kadar agir laflar edilen birisine teklif dahi yapmak gaflettir.

Kaldi ki bu adam gelirse taraftar ikiye bolunecek,isteyenler ve istemeyenler diye(daha simdiden bolundu). bize artık taraftari bolecek degil butunlestirecek isimler lazim.

eskinin yenisi olmaz,quaresmadan bize yâr olmaz.
+1903 aynen budur işte, Deniz gaflet kelimesini kullanmış, ben salaklıktır diyorum -yönetimsel açıdan- bunu anlamak bu kadar zor olmamalı

Çevrimdışı Kutay

böyle gidersek maalesef trabzonspor gibi olacağız. gidişatımız çok tehlikeli
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi LORDBJK

Şenol hocanın takımı pas takımıdır,alan değiştirerek,dikine oynayan,basit oynayan,çabuk oynayan,yerden oynayan,takım oyunu oynayan,daha çok rakip sahada oynayan ve topa sahip olmaya çalışan  bir takım oluşturmak isteyecektir.Bunun için de hücum oyuncularının hem yetenekli,hem de ayağında topu tutabilen oyuncular olması gerekir.Bu sebeple Q7 her ne kadar üstte saydığım bazı niteliklere sahip olsa da özellikle takım oyunuyla birlikte pas yapan bir oyuncu olmaması sebebiyle şenol hocanın Q7yi isteyebileceğini düşünmüyorum.Q7 öyle bir futbolcu ki,onunla sonuca cabuk gidebilir,bir anda gol bulabilirsiniz ancak aynı zamanda öyle bir futbolcu ki,onunla çok çabuk top kaybı yaşayıp,rakip sahada makine gibi işleyen pas trafiğini aksatabilirsiniz.Örnek vermem gerekirse Q7,barcelona arsenal gibi pas takımlarında oynayamaz ancak real madrid gibi sonuca cabuk giden ve birden gol bulabilen takımlarda oynayabilir.

Tamam sana katılıyorum da zaten uyum sağlamazsa şenol hoca onu yedek bırakır seneye gider.Ama yapmayın benim burada demek istediğim maliyeti uygunsa niye Q7 ye karşı çıkıyorsunuz kesinlikle 2-3 e geliyorsa en  önçe ben karşı çıkarım ama 1 - 1,5 geliyorsa yönetimi alkışlarım yedek otursa bile hatta Dsudzsak alınsa bile Q7 yi o fiyata alırım bugün mustafa necipler o parayı alıyor hele birde yabancı serbesken Q7 gibi yedekte duran futbolcun olsun daha ne istiyorsunuz sıkısan oyunda 60-70 den sonra oyuna girsin yeter ayrıca gökhan töre ve sol kanat futbolcumuz hiç mi sakatlanıp kırmızı kart görmeyecek geçen sene bir bak bakalım gökhan töre en önemli 2 derbide oynamadı.
Son olarak şunu belirtmek istiyorum Q7 bence sizin dediğiniz kadar da kötü futbolcu değil 34 yaşındayım yıllardır Beşiktaş'ın maçlarını seyrederim her kez kadar bizimde bir futbol bilgimiz ve görüşümüz var örneğin şuan Beşiktaş'ın en önemli futbolcusu gökhan töre gösteriliyor ama gökhan törenin geçen seneki derbi deki oyunları beni hiç bir zaman tatmin etmemiştir tamam defansa çok yardıma geliyor ona bir şey söylemiyorum ama insan ileri uçta da bir şeyler yapmasını istiyor 1-2 kişiyi geçip orta yapmasını beşiktaşı gol pozisyonuna sokmasını bekliyor.Bunu neden mi söyledim Q7 zamanındaki der biler gözüme gel dide ondan beğensekte beğenmesekte zamanında derbilerde hucum yönünden ayakta kalan tek futbolcumuz Q7 di hatta ali samiyendeki bir maçını asla unutamam dk 90 adam resmen trivela ile almeida ya al da at diye kafasına top gönderdi ve almeida o topu avuta attı sonrasında dönen top bizim kalemizde gol olmuştu ve ben acayip yıkılmıştım o pozisyon gol olsa belki şampiyon olacaktık neyse lafı fazla uzattım.
Benim demek istediğim niçin Q7'nin gelmesini niçin istiyorum.
  • Fiyatının uygun olması ve her zaman yaşı kaç olursa olsun bir silah olmasından
  • Yabancı kuralının serbest olmasından gerekiyorsa Şenol hoca yedek oturtsun sorun olmaz
  • Dünyanın hiç bir yerinde Beşiktaş taraftarı kadar sevilemeyeceğini anlayıp Beşiktaş'ta top oynamak istemesinden
  • Geçen sene Galatasaray ve Gaziantepe karşı tek kale oynadık ama genede gol pozisyonuna az girdik Q7 nin buna çare olacabileceğini düşündüğümden
  • Gökhan törenin gelişimine katkı vereceğini hissettiğimden
  • Daha önce rakipler 2-3 kişi ile Q7 ye basıyordu ama şimdi Q7 ye bassa gökhan töre var ona bassa sosa var birde iyi bir forvetle bu iş bence tamamdır  :halay:
  • Arada sırada göz zevkim için - mekanik gibi oynanan futboldan hiç bir zaman haz almamışımdır :lol:.
  • Yeni stadımızda ikinci bir şansı hakkettiğini düşündüğümden
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 12:41:48 LORDBJK ]

Çevrimiçi mayguntr

Temmuz'un 11'i gelmiş, ilk kamp bitecek, daha önce ilgilendiği tüm adamlardan vazgeçmiş bir yönetim var.

Ama o yönetim Persie, Mitro ve Remy'i alamadığı için ibreyi Adebayor'a döndürecek kadar mükemmel tercihler yapıyor.

Yapmayın artık gerçekten. Kabuk etmesini bilin ortada plansızlık var diyin.Alternatif nsaıl bulunamaz diyin.

Diyin çünkü demezseniz, bundan 2 sene sonra demediğiniz her şey için kendinizi suçlayacaksınız.

Abi ben içeriden duyum aldım aslında çok planlı programlı çalışıyorlar , Demirkapıdaki bir marangozla anlaşmışlar bir stoper bir sol açık bi tane de kafa hakimiyeti olan forvet oyuncusu yontuyor şu an abimiz ikinci kampa yetişecek dedi. Marangozun eli biraz ağırmış ondan gecikiyor , yani bunun yalan olduğunu zannetmiyorum çünkü sıfırdan oyuncu yapsaydık bu kadar gecikmezdi heral.

Çevrimdışı Ayberk

alınması istenilen futbolcuların değerleri çok yüksek. büyük hedeflerde büyük risk de vardır, gerçekleşme ihtimali olduğu gibi gerçekleşmeme ihtimali de var. burada bahsi geçen fiyatlar 2 - 3 milyonlar değil. kaldı ki bu rakamlar bile bizi yorar

Çevrimdışı Alparslan

Lukakuya inanan yok ya zaten. Ama sponsorla ibra ya 25 bağlayacağına 40 bağla lukaku zorla. 10 sene santrafor arama. Seneden seneye geri ödemesini de yap, kimseye borçlu kalma diyoruz.

win-win

olmaz ya 40 milyon sponsor getirdi(nasıl olacak bilmiyorum ffp vs)

her sene 5 5 geri ödersin, 10 sene sonunda 50 milyon ödemiş olursun. Düşük faizli kredi gibi düşünün  :lol:

Her iki sene de bir forvet arayacağına, en azından kafandan onu çıkartırsın. 50-60 milyon euroda fesih bedeli koyarsın.

adam daha 22 yaşında. Gerekirse 50 milyon euro riske gir. 34lük ibra için 10 milyon yatırımdan iyidir diyorum.
@Armağan Bozkurt  Lukaku için sponsor para vermez. Ama ibra için verir. Lukaku geleceğin forveti ama ibra dünyaca tanınmış bir fenomen. Adamlar forvetin iyisine değil tanınmışına yatırım yapar. Reklam yüzü olarak kullanacak. Bundan da doğal bir şey olamaz.

Çevrimdışı Tolga

Pes ettim ben artık.

Quaresma da gelsin forvete de Adebayor hiç ağzımı açmayacağım.

Bize başarıızlıklar müstahak hakediyoruz yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 12:41:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Buraya hiç düşünmeden tek çırpıda 10 tane stoper yazılır. Biriyle bire görüşmenin açıklaması nasıl yapılır?

Dünya'da sadece 4 tane mi stoper kaldı?

Git görüş, görüşmek parayla değil.

Cristian Zapata

Carlos Zambrano

Vlad Chiricles

Papa Gueye

Kara

Daha ne yazılır bilmiyorum ki. Kimse anlamıyor ama kitlenip kaldılar. Oyuncu bulamıyorlar. Bu sessizlik patlayacak bombadan değil.

Bildiğin adım atamıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli