Yemin ederim sıkıldım. Bu kadar plansizliktan sıkıldım. Her adam ya cepte, ya bekletiyoruz ya bilmem ne. Yani madem daha iyisine bakacaksiniz bu adamlarla ne diye anlasiyorsunuz?
Kimseyle anlastigimiza bile ihtimal vermiyorum artik. Sanki ucuza kim varsa zorluyoruz gibi.
Tutturdular yine bi sponsorla yildiz. Bilmem kac sene evvel mansimov adam getiricek olayi vardı simdi de vodafone fantezisi var. Eminim yoktur boyle bisey, eminim.
Yaparsin sezon bitmeden planini sonra ugrasirsin ama bizde hicbisey yok saka gibi. Kampta stoper yok ya stoper. Bu takim nasil savunma çalışıyor suan??
Biz Beck'i nasil alabildik hala aklim almiyor. Halbuki cepte olmasi lazimdi suan. Dani alvesi zorluyor olmaliydik simdi.
Cidden sıkıldım. Böyle bi plansizlik olamaz. Olmamali. Koca Beşiktaş her sene transferin son gününü beklemez, beklememeli.
Herkes cepte, herkes bekletiliyor. Beklettikleri adamlari bi kapsinlar o zaman gorucem ben. Hadi bakalim.
İbra cepte, Lukaku'yu zorlayalim, Adebayor gelsin. Hepimiz kiralim kafayi burda.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi