2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897628 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:00:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şuan durum fıkra gibi.

Parası olmayan bir kulüp bunu yaşayabilir.

Ama 18 milyon euro para var elde ve adam alamıyoruz aklım almıyor.

Basit düşünün sadece buradan bakın olaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Ben birşey söyliyeyim mi bence rvpyi alıcaz yarın kap gelicek. Hissiyatım sadece hiçbir duyum vs yok öyle hissediyorum.

Çevrimdışı Savaş

Yemin ederim sıkıldım.  Bu kadar plansizliktan sıkıldım. Her adam ya cepte, ya bekletiyoruz ya bilmem ne. Yani madem daha iyisine bakacaksiniz bu adamlarla ne diye anlasiyorsunuz?

Kimseyle anlastigimiza bile ihtimal vermiyorum artik. Sanki ucuza kim varsa zorluyoruz gibi.

Tutturdular yine bi sponsorla yildiz. Bilmem kac sene evvel mansimov adam getiricek olayi vardı simdi de vodafone fantezisi var. Eminim yoktur boyle bisey, eminim.

Yaparsin sezon bitmeden planini sonra ugrasirsin ama bizde hicbisey yok saka gibi.  Kampta stoper yok ya stoper. Bu takim nasil savunma çalışıyor suan??

Biz Beck'i nasil alabildik hala aklim almiyor. Halbuki cepte olmasi lazimdi suan. Dani alvesi zorluyor olmaliydik simdi.

Cidden sıkıldım.  Böyle bi plansizlik olamaz. Olmamali. Koca Beşiktaş her sene transferin son gününü beklemez,  beklememeli.

Herkes cepte, herkes bekletiliyor. Beklettikleri adamlari bi kapsinlar o zaman gorucem ben. Hadi bakalim.
İbra cepte, Lukaku'yu zorlayalim, Adebayor gelsin. Hepimiz kiralim kafayi burda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:01:02
  • Beşiktaş / Bodrum
yalnız bildiğim cezaları bir sene.
bütün haberlerde de 1 sene olarak geçiyor. senin bilgi için link var mıdır ?

http://www.haberler.com/uefa-dinamo-moskova-yi-avrupa-dan-4-yil-men-7444157-haberi/
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hoca şapkadan tavşan sürüsü çıkarsa bari. Hiç umudum kalmadı

Çevrimdışı Kutay

Şuan durum fıkra gibi.

Parası olmayan bir kulüp bunu yaşayabilir.

Ama 18 milyon euro para var elde ve adam alamıyoruz aklım almıyor.

Basit düşünün sadece buradan bakın olaya.
çağrı abi hepsini stada falan aktardılar galiba gerçekten aklım almıyor benimde
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Factatum

Adebayor nereden çıktı? Geçen sene ve önceki sene Adebayor diyorduk. Bir de Deco vardı hatırladığım.  :evillol:

Çevrimdışı Fatih Berker

Hüsran bizim fıtratımızda var.Loserlığın kitabını yazdık 10 senede.

Çevrimdışı Sarp

Ben birşey söyliyeyim mi bence rvpyi alıcaz yarın kap gelicek. Hissiyatım sadece hiçbir duyum vs yok öyle hissediyorum.
İyi güzel hoş da 27 mil. euro yu tek bir adama bağlamak!
Üstelik biz 500.000 euro için transferi 3 hafta uzatıyorken.
Elimizdeki her şeyi rvp'ye seferber etmek?
Stoper, sol açık, kale öksüz... 

Çevrimdışı Tolga

Tek umudum Şenol Hoca.

Birşeyler yaparsa bu takım zirveye oynar da o da zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:03:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Dün dedim benzerini ama.

Biz futbol takımıyız en başta. Futbol takımı evet birçok yönden yönetilir.

Ama en temeli ve acili kadro mühendisliğidir. Bunu beceremezsen istediğin kadar tesisleş sadece inşaat şirketi yönetmiş olursun.

Ve biz takımı yönetmiyoruz. Yönetemiyoruz. Başkan aslında ben futboldan da çok anlarım dedi. E ne oldu şimdi?

İnsanlar kaldıramayacağı sözler söylememeli. Ben stad inşaatına ayda 1 bakıyorum belki çünkü anlamam etmem.

Sağolsun @Efe taşları @Necmi abi çimler söylüyor idare ediyorum. Herkes bildiği iş hakkında odaklanıp yorum yapmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Kızıyoruz da ne oluyor ne yalan söyleyim bazen koymuyor bile bu olanlar o duruma geldik maalesef.

Öğrenilmiş çaresizlik. En kötüsü de bu.

Çevrimdışı Efe

benim dememle olmuyor evt sizi görücem ben alınan forvet her gol kaçırdığında nerdesin baba derken ikna edip takımda tutacaksın bu tarz oyuncuları gerekirse zam yapacaksın şimdi debelen dur işte fazla söze gerek yok :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:05:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Tek umudum Şenol Hoca.

Birşeyler yaparsa bu takım zirveye oynar da o da zor.

Bana şöyle geliyor.

En iyi biz başlayacağız lige derbide gollü bir beraberlik çıkacak. 12-13 hafta götüreceğiz sonra bir sallanma dönemi.

Derbiler içeride olduğu için ilk yarı kopmayız. İkinci yarı takviye olmazsa güm.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

bence bizim ülke olarak sorunumuz; medya olarak geçen kurumların ya da kişilerin hiç bir haberi onaylatmadan ortaya sürmeleri yani duyumculukla haberci olmak. tabi bu tip haberlere de daha çocukluktan bize öğretilmeyen sorgulama olmadan bizlerin okuması ve hemen inanması. malesef durum böyle.

bildiğim kadarıyla gelişmiş ekonomilerde bir haber yapılmadan önce haber doğrulanır ve hukuki bir sorun doğurmaması için tartışılır. ayrıca bu ülke vatandaşları da sorgulama yaptıkları için haberlere hemen atlamazlar. farklı kaynaklardan taratırlar ve doğruluğuna öyle ikna olurlar.

malesef ülkemizde durum bu. birisi ortaya bir haber atıyor gerisi kendiliğinden geliyor. daha sonra da bu haber gerçekmiş gibi tüzel kişiliklere ne kadar yetersizler₁ bu kadar da olmaz diyerek baskı yapılıyor.

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Temmuz 2015, 02:06:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada bakın en komiğini söyleyeceğim :D

Dzsudzsak'ı almazsak ve başkana sorulursa şu cevap gelecek :D

6 ay sonra bedavaya alacağımız oyuncuya neden 4 milyon verelim bu kulübün parası önemli :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sedat_BJK

belki de rodolfo macar ve remy bitti, iş rvp'ye kaldı onu da halledip süper 4lü açıklama yapmak isteniyor.. ya da belki ben sahur suyunu fazla kaçırdım.. :halay: :ishock:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hasan Akten

benim dememle olmuyor evt sizi görücem ben alınan forvet her gol kaçırdığında nerdesin baba derken ikna edip takımda tutacaksın bu tarz oyuncuları gerekirse zam yapacaksın şimdi debelen dur işte fazla söze gerek yok :bandit:

Sıkıntı Ba'nın satılmasında değildi ki. 13 milyon euroya her türlü satarsın Ba'yı. Ama yerine alacağın adamı, alternatiflerini, maliyetlerini vs. kafanda belirlememişsen sıkıntı büyük.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yarın artık RVP fener kesinleşir resmileşir. akşama kadar ona söveriz bir güzel. Akşam yine isimler pompalanır. sonra pazar sessizliği, pazartesi mesaiye devam.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

6 ay sonra bedavaya alacağımız oyuncuya neden 4 milyon verelim bu kulübün parası önemli :D

:lol: :lol: :lol: birebir bu.

Çevrimdışı aspireless

gs citayi falan yukseltmedi bir tane podolski neredeyse koln disinda biryerde oynamadi melolari kampa bile katilmadi hala sabriyle hakan baltayla lar. Bizim hatalarimizdan şampiyon olmaları iyi olduklari anlamina gelmiyor. Fb desen tum takim yenilendi tutarmi tutmaxmi belli degil. Ha bir algidir gidiyo iyi takim kurdular diye . Rvp yi almadilar daha bir tane dünya yıldız i aldilar nani bir afamdan cekineceksek hic girmryelim bu ise oda m.u. değil s.lizbondan geliyor.

Çevrimdışı Hasan Akten

Gözümün önünde canlandı ya :evillol:

Çevrimdışı mert_

Dün dedim benzerini ama.

Biz futbol takımıyız en başta. Futbol takımı evet birçok yönden yönetilir.

Ama en temeli ve acili kadro mühendisliğidir. Bunu beceremezsen istediğin kadar tesisleş sadece inşaat şirketi yönetmiş olursun.

Ve biz takımı yönetmiyoruz. Yönetemiyoruz. Başkan aslında ben futboldan da çok anlarım dedi. E ne oldu şimdi?

İnsanlar kaldıramayacağı sözler söylememeli. Ben stad inşaatına ayda 1 bakıyorum belki çünkü anlamam etmem.

Sağolsun @Efe taşları @Necmi abi çimler söylüyor idare ediyorum. Herkes bildiği iş hakkında odaklanıp yorum yapmalı.
o zaman bizler transferler hakkında yorum yapmayalım @Çağrı :) bu bölüme yazarken sertifika falan mı lazım? :D (şaka yaptım aman ha zaten ortam gergin  :D )
[ Son Düzenleme: 11 Temmuz 2015, 02:10:20 mert kcptl ]

Çevrimdışı Fatih Berker

Ya Remy işi tamamen rafa mı kaldırıldı? Kim çıkardı öyle bir haber?

Çevrimdışı Gorgaze

@Çağrı 18 Milyon € paramı var kardeşim ? bu sene toplam bilanço 14.25 sosanın parası bu sene çıkmadı mı metaliste %30 unuda kullanamıyorduk sanırım yanlış mı ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.