Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şuan Guidetti'ye fit miyiz onu söyleyin bana
yalnız transfer dönemi bitmiş gibi konuşuyorsunuz. bence transferler ikinci kampa yetişirse yeterlidir. sonuçta ilk kamp genelde kondüsyon üzerine oluyor ve ikinci kampa gelen oyuncular da genelde hazır halde geliyor. ben nedense sizler kadar ümitsiz değilim. nedenine gelince de bugüne kadar yapılan transferlerin genellikle tutmuş olması ve bu transferlerin üstüne her sene konularak gidilmesi.
Guidetti'yi tanımıyorlar. Daha kaç defa söyleyeceğim.
Şayet RVP olmazsa yönetim çok yanlış topa girdi.. Bu halde bu riski göze alıyorsan almadan kalkmayacaksın.
Abi transfer yapamaz yani hiçbir şey beceremiyorlar anlamına getirmek istemiş olabilir Erdem Ulus.
Verratti'yi tanıyorlar mı ?
kartal kardeşim kendi başkanınızı eleştirin elbette hataları varsa ama onu eleştireceğim diye başka camia başkanlarını yüceltmek hem de aziz yıldırımı... neyse ya bi noktadan sonra ne desek boş...
Çok beğeniyorlarmış. Pire gibi çocukmuş.
Ba ile atinc satilmasaydi napicaktin deniliyo transfer yasağını bile bile bence haksizlik. Bonservissiz vlaar pereira ve konoplyanka hakettiklerinden fazla verilip alinacakti. Ba nin satilmasi bol maaslarin onune gecti sadece .
E Pekş Dzsdudzsak zaten hiç gidemiyor kaç senedir. Bu sene ve 4 sene daha gidemeyecek.Cl isteyen takımda yok onu. Bunu ne ile açıkladı?Douglas aynı şekilde. Burada durum farklı bence ki zaten bitti diye haber aldık 3 gün önce bilmiyorum artık her şey karman çorman.
Arkadaşlar başkana adı ve soyadı ile hitap edin lütfen. FO Fikret vs olmaz.Bu camianın başkanıdır vasfından dolayı saygıyı hakediyor en başta.Hepimiz gerginiz ama dikkat edelim.
Haklısın. Aziz yazınca başkanı da ismiyle yazıvermişim. Kusura bakmayın.
Şu günler yaşadıklarımız rezillik ve ağlanacak haldeyiz farkında mısınız?