Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar simdi de Vodafone'un parasini mi dusunecegiz Ben her türlü umutlanmayin derim. Burda da söyledim RVp'yi cok begenirim ama fenerin kap bildiriminden sonra bize gelmesi bana olanaksizmiş gibi geliyor. Ayrica bizim yöneticilerden alacagiz , ilgileniyoruz gibi bir aciklama yok. Alamazsak da zaten biz ilgilenmedik diyecekler. Bu duruma hala alişmadik mi ?
RVP nin işini bozup fiyat yükseltirsen sana yararı ne olacak? Söyleyeyim hiç bir şey.Zararları ne olacak? Sayayım.1-İstediğin her transferde araya fener bir şekilde girecek, 1 ken 1.5 2 iken 3 olacak.2-Medya zaten senin kontrolünde değil, iyice medyada ezilmeye başlanacaksın.3-Sözleşmesinin son senesi gelmiş hemen her adamının kafasını karıştıracak fenerbahçe, aynen şuan bizim yaptığımız gibi, olmasa da fiyat yükselir kafası dağılır motivasyonu kaybolur diyecek.Senin şuan ne medya gücün var, ne lobi gücün var nede maddi gücün var, sen neden fenerbahçe ile uğraşıyorsun.Fenerbahçe şuan gözünü 4. yıldızla bürümüş bir camia. Sen ise bir şekilde toparlanıp ayağa kalkmaya uğraşan yukarıda da yazdığım gibi türlü dezavantajları olan kulupsün. Rakibin en güçlü olduğu 1.roundda ona kafa tutuyorsun, uzak durman gerekirken.Çok gereksiz işler hamleler ya bunlar. Yok efendim ilk biz istemişiz de sonra fener araya girmişte bilmem ne. Adam girdi araya bildirdi borsaya, sen niye bildirmedin. Bildirseydin? Bizim kendi işimize bakmaktan başka çaremiz yok arkadaşlar, bende istiyorum ezelim şunları her alanda ama, hiç bir alanda adamlardan üstte değilsin, e onların hatasını kollayacağına, onlarla aşık atmaya çalışıyorsun ve kaybediyorsun.Sen RVP yi kandırıp getirebilirsin adamda Gidip Dzekoyu alacak güç var şuanda. Gücü de geçtim, gözü dönmüş adamların, bulaşma işte.
Ben haddimizi bilelim diyorum. Stadımız yok, stadımızın geliri yok, medya gücü yok, lobi yok, hakem desteği yok, mali güç yok. Bak hep yoklardan bahsettim. Var olan ne var? umut.Kabul etmesek de şuan sikletimiz malesef fenerden geride. Hele şu son dönem onlar ağır siklet gibi davranıyorken, sen orta siklette takılmak zorundasın. Bu malesef geçmişten gelen hataların sonucu böyle.e bu adam ringe bilenip çıkmış, sende aynı ringdesin ama paldır küldür dalma diyorum bu adama.Basın bu adamın elinde, lobi bu adamın elinde, düşünün sinan bunun adamı, ömer güvenç bunun adamı tümer bunun adamı daha niceleri. Sen bu adamı önce yoracaksın. Adam feneri falan düşünmüyor, ego tatmini için yaşıyor. Bak kendin dedin, topuzu aldı elimizden, diegoyu aldı. Biz alamıyoruz işte. Sonra kalkıp havasını yapıyor, zaten az olan reytingimizi de çalıyor herif.Biz işimize bakarsak bir şans elde edeceğiz. Fenerin derdi şuan gs ve onlarla uğraşıyor, bırakın didişsinler, sen aradan fırlarsan fırlayacaksın zaten, mevcut düzen aksine izin vermiyor çünkü.
V.Persie fenere gidince yönetime çok fena tepki olacak bakın, görün.
GunayBeck-Vlaar-Douglas-TosicAtiba-TolgayTore-Sosa-QuaresmaRvPFena degil ama
İBRAHİM SETEN @ibrahimiseten 8 dk.8 dakika önceson dakika birinci ağız bilgi; rvp-bjk işi bitti.. yılın bombası.. hayırlı olsun..Bunlar bu yönetimin baş düşmanı böyle haberler geçiyorlar millet gaza geliyor bizde burada haklı olduğumuz için yönetime karşı iki eleştiri yaptığımız için Adalı Demirören fanı oluyoruz .
Mis gibi Llorente var ya seçenekler arasında. Kaprisi yok birşeyi yok. adam zaten juve de yedek çoğu maçta. Al baş tacı et.Arkasında Koy balazs ı, sosayı töreyi tolgayı. Al sana Bahsi geçen forvet.Daha da gücün varsa, Remy i de al, koy ileriye Remy-Llorente yap Arkasına kimi koyarsan koy sonra.
Samet o gercek hesap degil.
Çok arka sayfalarda kalmış ama tam olarak budur işte yahu. RVP, Dzeko, Lukaku filan macera aramaya gerek yok.--------Llorente-------Dzsudzsak--Sosa--TöreLigin en kaliteli hücum hattı olur. Üstelik takımın dengesi bozulmaz. Maliyeti de diğer alternatiflerden düşük olur.
yok be kartal kardeşim sosyal medyada keyifler yerinde, kimse geleceğine ihtimal vermiyor zaten sadece piyasada ağlaşan febelilerle makara yapıyor herkes. febeye gelirse zaten daha önce kapa bildirilmiş bir transferi biraz daha pahalıya iteklemiş olma ihtimalleri bile keyifleri yerine getirdi. bu sefer kimse medyanın oyununa gelmeden makara yapıyor. ha bu olay febe aziz korkusu olanları ortaya koyması bakımından iyi oldu taraftar dediğin adam taraftır kardeşim, objektif olacağım ayağına febe bizden üstün dediğin anda iş başka boyutlara gider. daha transfer aşamasında aman azizi kızdırmayalım kompleksine giriyorsan zaten bu iş başlamadan biter. bütçene uygunsa ve gerçekten sponsor desteğin de varsa elbette alayına gider yaparsın burası Beşiktaş... olur ya da olmaz mesele şu ki Beşiktaş birini transfer etmek istiyorsa kimseden icazet alacak bir kulüp değildir!
Bu olay gerçekse ve bizim lehimize sonuçlanırsa Vodafone'un İngiliz markası olmasının çok büyük etkisi olur.