2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891809 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

arkadaşlar naçizane düşüncem eğer vodafone yıldız bir isim için parayı veriyorsa lukaku ya da benzer yaşı genç başarıya aç bir yıldız için şansımızı deneyelim.

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Akten

Arkadaslar simdi de Vodafone'un parasini mi dusunecegiz :tabe: Ben her türlü umutlanmayin derim. Burda da söyledim RVp'yi cok begenirim ama fenerin kap bildiriminden sonra bize gelmesi bana olanaksizmiş gibi geliyor. Ayrica bizim yöneticilerden alacagiz , ilgileniyoruz gibi bir aciklama yok. Alamazsak da zaten biz ilgilenmedik diyecekler. Bu duruma hala alişmadik mi ?

İşte bu yüzden RVP fb'ye gittiği an muhteşem bir tepki olacak yönetime. Eğer alamayacaklarsa bugün "biz RVP ile ilgilenmiyoruz" diyeceklerdi, taraftarı beklentiye sokmayacaklardı.

Çevrimdışı pascal26

RVP nin işini bozup fiyat yükseltirsen sana yararı ne olacak? Söyleyeyim hiç bir şey.

Zararları ne olacak? Sayayım.

1-İstediğin her transferde araya fener bir şekilde girecek, 1 ken 1.5 2 iken 3 olacak.

2-Medya zaten senin kontrolünde değil, iyice medyada ezilmeye başlanacaksın.

3-Sözleşmesinin son senesi gelmiş hemen her adamının kafasını karıştıracak fenerbahçe, aynen şuan bizim yaptığımız gibi, olmasa da fiyat yükselir kafası dağılır motivasyonu kaybolur diyecek.

Senin şuan ne medya gücün var, ne lobi gücün var nede maddi gücün var, sen neden fenerbahçe ile uğraşıyorsun.

Fenerbahçe şuan gözünü 4. yıldızla bürümüş bir camia. Sen ise bir şekilde toparlanıp ayağa kalkmaya uğraşan yukarıda da yazdığım gibi türlü dezavantajları olan kulupsün. Rakibin en güçlü olduğu 1.roundda ona kafa tutuyorsun, uzak durman gerekirken.

Çok gereksiz işler hamleler ya bunlar. Yok efendim ilk biz istemişiz de sonra fener araya girmişte bilmem ne. Adam girdi araya bildirdi borsaya, sen niye bildirmedin. Bildirseydin?

Bizim kendi işimize bakmaktan başka çaremiz yok arkadaşlar, bende istiyorum ezelim şunları her alanda ama, hiç bir alanda adamlardan üstte değilsin, e onların hatasını kollayacağına, onlarla aşık atmaya çalışıyorsun ve kaybediyorsun.

Sen RVP yi kandırıp getirebilirsin adamda Gidip Dzekoyu alacak güç var şuanda. Gücü de geçtim, gözü dönmüş adamların, bulaşma işte.

Arkadaş adamın bi eli zaten hep senin cebinde. Sezon devam ederken Tolgay'ın Töre'nin aklını çelmiyolar mı sanıyosun. Sergen Oktay Tümer Alpay...
Tam tersi aynen böyle yapacaksın, kısasa kısas.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Gorgaze İlk yıl felaket sonlara doğru toparladı işte.

Buda ders çıkarttığınımı gösterir tesadüf olduğunu mu, bu sene belli olacak. Ölçüt bu senedir.

Çevrimdışı emrevolkan

Ben haddimizi bilelim diyorum. Stadımız yok, stadımızın geliri yok, medya gücü yok, lobi yok, hakem desteği yok, mali güç yok. Bak hep yoklardan bahsettim. Var olan ne var? umut.

Kabul etmesek de şuan sikletimiz malesef fenerden geride. Hele şu son dönem onlar ağır siklet gibi davranıyorken, sen orta siklette takılmak zorundasın. Bu malesef geçmişten gelen hataların sonucu böyle.

e bu adam ringe bilenip çıkmış, sende aynı ringdesin ama paldır küldür dalma diyorum bu adama.

Basın bu adamın elinde, lobi bu adamın elinde, düşünün sinan bunun adamı, ömer güvenç bunun adamı tümer bunun adamı daha niceleri. Sen bu adamı önce yoracaksın. Adam feneri falan düşünmüyor, ego tatmini için yaşıyor.
Bak kendin dedin, topuzu aldı elimizden, diegoyu aldı. Biz alamıyoruz işte. Sonra kalkıp havasını yapıyor, zaten az olan reytingimizi de çalıyor herif.

Biz işimize bakarsak bir şans elde edeceğiz. Fenerin derdi şuan gs ve onlarla uğraşıyor, bırakın didişsinler, sen aradan fırlarsan fırlayacaksın zaten, mevcut düzen aksine izin vermiyor çünkü.

Haklılık payın yüksek. Fakat bence biz birazda kendi kendimize çelme takıyoruz. Bu iş birlik beraberlik işi. Malesef ben Beşiktaş camiasında ki güçlü insanların Demirören zamanında camiadan uzaklaştırılmasının cezasını çektiğimizi düşünüyorum. Rakiplerin yöneticisi çıkıyor transferi öyle ya da böyle bitiriyor. Bizde konuşan çok, destek olan yok. Beşiktaş'ı reklam aracı gibi görüyolar.

Çevrimdışı Mehmet57

Gunay
Beck-Vlaar-Douglas-Tosic
Atiba-Tolgay
Tore-Sosa-Quaresma
RvP

Fena degil ama

Çevrimdışı mert_

V.Persie fenere gidince yönetime çok fena tepki olacak bakın, görün. :)
yok be kartal kardeşim sosyal medyada keyifler yerinde, kimse geleceğine ihtimal vermiyor zaten sadece piyasada ağlaşan febelilerle makara yapıyor herkes. febeye gelirse zaten daha önce kapa bildirilmiş bir transferi biraz daha pahalıya iteklemiş olma ihtimalleri bile keyifleri yerine getirdi. bu sefer kimse medyanın oyununa gelmeden makara yapıyor. ha bu olay febe aziz korkusu olanları ortaya koyması bakımından iyi oldu :)

taraftar dediğin adam taraftır kardeşim, objektif olacağım ayağına febe bizden üstün dediğin anda iş başka boyutlara gider. daha transfer aşamasında aman azizi kızdırmayalım kompleksine giriyorsan zaten bu iş başlamadan biter. bütçene uygunsa ve gerçekten sponsor desteğin de varsa elbette alayına gider yaparsın burası Beşiktaş... olur ya da olmaz mesele şu ki Beşiktaş birini transfer etmek istiyorsa kimseden icazet alacak bir kulüp değildir!

Çevrimdışı atalay

Sistem yöneticisine söylüyorum.

Lukaku, Dzeko, Balotelli yazınca sistem "null" yazsın.  :D

Öyle bir şey yok.

Unutun.

Umutlanmayın diye söylüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimiseten  8 dk.8 dakika önce
son dakika birinci ağız bilgi; rvp-bjk işi bitti.. yılın bombası.. hayırlı olsun..

Bunlar bu yönetimin baş düşmanı böyle haberler geçiyorlar millet gaza geliyor bizde burada haklı olduğumuz için yönetime karşı iki eleştiri yaptığımız için Adalı Demirören fanı oluyoruz .

Çevrimdışı mehmetthedum

O değil de vodafone bugün bildiğiniz reklama doydu. Sırf bu yüzden vodafone'a bi transfer kitlemek farz oldu.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Gorgaze

@Armağan Bozkurt bu sene başarısız olurlarsa transferde, giderler zaten. Bekleyip göreceğiz. Adamlar buna göre transfer yapacak bu sene, biraz sabır adam kendini asar mı sandığa ?
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı emrevolkan

Gunay
Beck-Vlaar-Douglas-Tosic
Atiba-Tolgay
Tore-Sosa-Quaresma
RvP

Fena degil ama

Günay ile olmaz. Malesef olmaz.

Çevrimdışı Ergin1903

son dakika birinci ağız bilgi; rvp-bjk işi bitti.. yılın bombası.. hayırlı olsun..

Bunlar bu yönetimin baş düşmanı böyle haberler geçiyorlar millet gaza geliyor bizde burada haklı olduğumuz için yönetime karşı iki eleştiri yaptığımız için Adalı Demirören fanı oluyoruz .

Samet o gercek hesap degil.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Mis gibi Llorente var ya seçenekler arasında. Kaprisi yok birşeyi yok. adam zaten juve de yedek çoğu maçta. Al baş tacı et.

Arkasında Koy balazs ı, sosayı töreyi tolgayı. Al sana Bahsi geçen forvet.

Daha da gücün varsa, Remy i de al, koy ileriye Remy-Llorente yap Arkasına kimi koyarsan koy sonra.

Çok arka sayfalarda kalmış ama tam olarak budur işte yahu. RVP, Dzeko, Lukaku filan macera aramaya gerek yok.

--------Llorente-------
Dzsudzsak--Sosa--Töre

Ligin en kaliteli hücum hattı olur. Üstelik takımın dengesi bozulmaz. Maliyeti de diğer alternatiflerden düşük olur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

Samet o gercek hesap degil.
Orasını bilemem abi. Sonuçta buna da inanan insanlar var.

Çevrimdışı talha

Yanlız saçma olmaz Macar'In alternatifi Quaresma olamaz.

Paran varsa milyonlarca adam varken Quaresma olmaz.

Olm siz meselenin büyüğünden farkında değilsiniz Mendes sanırım Ertan ile işbiliği yaptı Quaresma'yı bize kitleyecek aloooooo :akuma:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı emrevolkan

Çok arka sayfalarda kalmış ama tam olarak budur işte yahu. RVP, Dzeko, Lukaku filan macera aramaya gerek yok.

--------Llorente-------
Dzsudzsak--Sosa--Töre

Ligin en kaliteli hücum hattı olur. Üstelik takımın dengesi bozulmaz. Maliyeti de diğer alternatiflerden düşük olur.

En mantıklısı bencede budur.

Çevrimdışı Tugay

sallamak bedava bende yazayım.

İbra yıllık 4 milyona geliyor bonus olarak parfüm satışlarından %33,5 pay.

Remy ve Salah 1 yıl 15 gün kiralık

Rvp arada 633,5 euro fark kalmış.

Uefa iyi kadro kurdunuz sizi şampiyonlar ligine alalım demiş..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yok be kartal kardeşim sosyal medyada keyifler yerinde, kimse geleceğine ihtimal vermiyor zaten sadece piyasada ağlaşan febelilerle makara yapıyor herkes. febeye gelirse zaten daha önce kapa bildirilmiş bir transferi biraz daha pahalıya iteklemiş olma ihtimalleri bile keyifleri yerine getirdi. bu sefer kimse medyanın oyununa gelmeden makara yapıyor. ha bu olay febe aziz korkusu olanları ortaya koyması bakımından iyi oldu :)

taraftar dediğin adam taraftır kardeşim, objektif olacağım ayağına febe bizden üstün dediğin anda iş başka boyutlara gider. daha transfer aşamasında aman azizi kızdırmayalım kompleksine giriyorsan zaten bu iş başlamadan biter. bütçene uygunsa ve gerçekten sponsor desteğin de varsa elbette alayına gider yaparsın burası Beşiktaş... olur ya da olmaz mesele şu ki Beşiktaş birini transfer etmek istiyorsa kimseden icazet alacak bir kulüp değildir!

Evet abi söylediklerinden haklısın ama mutlaka olacaktır zaten ortada transfer de yok ya. Millet iyice galeyana gelecektir öyle tahmin ediyorum :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı dlcs

Bu olay gerçekse ve bizim lehimize sonuçlanırsa Vodafone'un İngiliz markası olmasının çok büyük etkisi olur.

Vodafone kanalı ile müthiş bir ingiltere lobisi edinildi. Bu sık sık kullanılacak.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fake o hesap.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Ya valla rvp gelir mi gelmez mi bilemem. Yarın iş var ama ben bu gece sosyal medya daki makaradan dolayı uyumak falan istemiyorum sabahlayasım var  :D :D Adamlar Vodafone un twitter ına menşın atıyolar kırarım hattı falan diye ahahaha  :lol: :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

+1903 :claps: :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mert_

kartal kardeşim o hesap faik :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Vodafone Kurumsal firmadır. Fenerbahçenin borsaya bildirdiği adam için sponsor olmaz. fb bildirmese olabilirdi.Türkiye pazarında %10 kayıp bile büyüktür.