Geçende yazdım Demba 6, Gökhan Töre 4.50, Jose Sosa 3.4, Kerim Frei 3.15, Tolga Zengin 2,75, Pedro Franco 2.40, Serdar Kurtuluş 1.75, Andreas Beck 1.75 , Ömer Şişmanoğlu 1.65, Sezer Öztürk 1.50, Gökhan Süzen 1.10, Ramon Motta 1.10, Alexander Milosevic 1, Olcay 800 bin €, Oğuzhan 500 bin €, Tolgay 450 bin €, Günay 200 bin €, Jermaine Jones 200 bin €, Atiba bonservissiz, Enaramo bonservissiz, Tosun bonservissiz, Tosıc bonservissiz, Allan McGregor bonservissiz, Julien Escude bonservissiz vs.
Bu sezon satılan oyuncularımız da dahil olmak üzere, şüphesiz mali durumu da göz önüne aldığımızda ! Transferdeki 4 yılımızı kıyasladığımız zaman transferlerde yönetimin başarı yüzdesi kaçtır ?
Transferde geç kalında katılıyorum ama sonuna bakmak lazım.Eleştiri tabiki normal Fikret Orman babamızın oğlu değil ama bi bitsin bakalım transfer dönemi elde ne var kardeşim ağlayalım mı geç kalındı transferde diye sonuç önemli bir olmak önemli bu adam bizim kulübün başkanıysa süreç bitene kadar arkasında durmak önemli yoksa kişisel imzağımdadan anlaşılacağı gibi ben bu yönetimin yanlışlarınıda söyküyorum söylerim ama süreç bitsin bir olalım camia olarak bugun yarın kritik bir olmak lazım.