2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885682 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 23:32:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yine Beşiktaş ile anlaştı diyip Fener'e verip Persie üzerinden bizi aşağılamak da fazlasıyla muhtemeldir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yazayım güzel kardeşim pek sık yazmıyorum ben foruma ama seni şahsi de tanımama rağmen takip edip görüşlerini ve seni seviyorum soğuma:) 2 gün öce söylediğin Fernando Llorente konusunda da sana sonuna kadar katılıyorum. ama bugun yazdığın Rvp konusunda da bi o kadar katılmıyorum..Rvp konusunda korkunuzun nedeni saçma böyle bir şey olamaz olmamalı. Evvelinde Mehmet topuz, Diego şimdi RVP bunların bir cevabının olması normaldir. Ergeninden ,renklisine, gazetecisine içeriden dışarıdan bu camiayı herkes eziyor şaka gibi.Camianın bütünleşmesi lazım bir olması gerekiyor.Bu olduğu zaman zaten her şey yoluna girecek. Ama ne yazık ki herkes salıyor.Senin benim iyi dediğin Llorenteye Rüzgar Sağanak twitterdan leş diyor. Burda hala o kadar transfer başarısına rağmen enaramo yazan arkadaşlarımız var. Bi kendimize gelmemiz lazım BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER i hissederek dememiz önemli!
Daha sık katılımlarınızı bekliyoruz abi , Burası forum konuşarak yazarak anlaşıyoruz sonuçta ....
Herkesin goruşu farklı , Farklı düşünceler ve bu düşüncelerin paylaşılması Kaliteyi Arttırır :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Mehmet57

RVP'i cidden bu sezon izleyen oldumu?

Hollanda'da yasiyorum. Milli maclarin hepsini izledim. Fox Sport ve Sport1 abonem var, hafta sonlari sirayla her liglerin buyuk takimlarini izlerim.

Van Persie'yi gecen sezon cokca izlemis biri olarak, ve Hollanda'da cogunlugun dusuncesi de boyle, Van Persie su an buyuk bir dususte. Fizik acidan Hollandalilar artik buyuk liglerin temposunu kaldiramayacagini dusunuyor ve milli maclarda da cok elestiri aldi. Vucudu git gide SOS vermeye basliyor.

Bu yuzden ben temkinliyim. Maliyeti, yasi acisindan dolayi.

Çevrimdışı emrevolkan

Rvp gelmez.

Quaresma'dan da vazgeçilmiş.

Her ikisininde alınamaması dünyanın sonu değil. Bizde jübilesini yapacak transfer istemem açıkcası.

Çevrimdışı Özgür K.

Daha önce de defalarca yaşandı.

Buraya 1 sayfa dolusu yazı yazıyorum, yorum analiz vs vs. Arkadaş olumlu yada olumsuz okuyun bir geri dönüş yapın.

Adamın teki, işkembesinden sallıyor 2 transfer duyumu, 3 sayfa muhabbeti dönüyor. Vallahi soğuyorum o zaman da birşey yazasım kalmıyor ya.
+1903
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Eyvallah kardeşim. :ok:
Herşeyden önce Bir dünya Ziyaretçi olarak takip eden var onlarda okuyor , Buna çok şahit oldum Çok sayıda uye olan ama çok yazmayan ve okuyarak takip eden Üye var forumda , Bunu bizzat kendileri yazıyor Armağan Abi...
Oyuzden Siyah Beyaz devam :ok:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yazayım güzel kardeşim pek sık yazmıyorum ben foruma ama seni şahsi de tanımama rağmen takip edip görüşlerini ve seni seviyorum soğuma:) 2 gün öce söylediğin Fernando Llorente konusunda da sana sonuna kadar katılıyorum. ama bugun yazdığın Rvp konusunda da bi o kadar katılmıyorum..Rvp konusunda korkunuzun nedeni saçma böyle bir şey olamaz olmamalı. Evvelinde Mehmet topuz, Diego şimdi RVP bunların bir cevabının olması normaldir. Ergeninden ,renklisine, gazetecisine içeriden dışarıdan bu camiayı herkes eziyor şaka gibi.Camianın bütünleşmesi lazım bir olması gerekiyor.Bu olduğu zaman zaten her şey yoluna girecek. Ama ne yazık ki herkes salıyor.Senin benim iyi dediğin Llorenteye Rüzgar Sağanak twitterdan leş diyor. Burda hala o kadar transfer başarısına rağmen enaramo yazan arkadaşlarımız var. Bi kendimize gelmemiz lazım BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER i hissederek dememiz önemli!

Ben haddimizi bilelim diyorum. Stadımız yok, stadımızın geliri yok, medya gücü yok, lobi yok, hakem desteği yok, mali güç yok. Bak hep yoklardan bahsettim. Var olan ne var? umut.

Kabul etmesek de şuan sikletimiz malesef fenerden geride. Hele şu son dönem onlar ağır siklet gibi davranıyorken, sen orta siklette takılmak zorundasın. Bu malesef geçmişten gelen hataların sonucu böyle.

e bu adam ringe bilenip çıkmış, sende aynı ringdesin ama paldır küldür dalma diyorum bu adama.

Basın bu adamın elinde, lobi bu adamın elinde, düşünün sinan bunun adamı, ömer güvenç bunun adamı tümer bunun adamı daha niceleri. Sen bu adamı önce yoracaksın. Adam feneri falan düşünmüyor, ego tatmini için yaşıyor.
Bak kendin dedin, topuzu aldı elimizden, diegoyu aldı. Biz alamıyoruz işte. Sonra kalkıp havasını yapıyor, zaten az olan reytingimizi de çalıyor herif.

Biz işimize bakarsak bir şans elde edeceğiz. Fenerin derdi şuan gs ve onlarla uğraşıyor, bırakın didişsinler, sen aradan fırlarsan fırlayacaksın zaten, mevcut düzen aksine izin vermiyor çünkü.

Çevrimdışı Gorgaze

Daha sık katılımlarınızı bekliyoruz abi , Burası forum konuşarak yazarak anlaşıyoruz sonuçta ....
Herkesin goruşu farklı , Farklı düşünceler ve bu düşüncelerin paylaşılması Kaliteyi Arttırır :ok:

Eyw. kardeşim  :) sizleri okumakta keyifli sağ olasın.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Basın bu denli Aziz yıldırımın hegomonyasındayken, Şowun etkisini arttırmak için RVP-Beşiktaş haberleri servis ediliyor olabilir. Bunu asla es geçmeyin.

tapelerde çıkan şeyleri unutmayın. Yaz şu ismi gs alıyor diye şow yapalım falan diyen de azizdir.

Almadıgım tepki, Yemedigim Laf kalmıyor , Ama bunlar beni yıldırmıyor , Düşünceleri mi yazmaktan ve savunmakTan asla vazgeçmedim vazgeçmemde , Herkes gibi bede düşüncelerimi ve analizlerimi paylaşıyorum sonuçta ve ortak paydamız Beşiktaş !
Beşiktaşa küsülür mu hiç ?? @Armağan Bozkurt abi

Çevrimdışı talha

Basın bu denli Aziz yıldırımın hegomonyasındayken, Şowun etkisini arttırmak için RVP-Beşiktaş haberleri servis ediliyor olabilir. Bunu asla es geçmeyin.

tapelerde çıkan şeyleri unutmayın. Yaz şu ismi gs alıyor diye şow yapalım falan diyen de azizdir.

Aynen öyle çok fazla gaza gelmemeli
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Almadıgım tepki, Yemedigim Laf kalmıyor , Ama bunlar beni yıldırmıyor , Düşünceleri mi yazmaktan ve savunmakTan asla vazgeçmedim vazgeçmemde , Herkes gibi bede düşüncelerimi ve analizlerimi paylaşıyorum sonuçta ve ortak paydamız Beşiktaş !
Beşiktaşa küsülür mu hiç ?? @Armağan Bozkurt abi

keşke küssem, rayo vallecanolu olsam. Kendi takımımın maçını bile takip etmesem. Hayat o zaman waikikiwayway..  :lol: :lol:

Çevrimdışı Karabay

Yine Beşiktaş ile anlaştı diyip Fener'e verip Persie üzerinden bizi aşağılamak da fazlasıyla muhtemeldir.
o zaman kulüp bir açıklama yapsa daha ilk başta. bizim bu adamla katiyen külliyen ilişiğimiz yoktur desinler. bunlar (Hakaret Yasak)₁ medyanın "fb bjk'ye gol attı" dedirtme çabasıdır desinler açık açık.

Eyw. kardeşim  :) sizleri okumakta keyifli sağ olasın.
Kişisel İmzan MUAZZAM bu arada Abi :claps: :claps: :claps: @Gorgaze

Çevrimdışı Tolga

Fatih Doğan, yarın başkanın Şenol Hoca ile Quaresma transferini görüşeceğini söyledi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 23:43:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vodafone'u protesto edecekmiş Fener taraftarı sponsor olursa  :kop:

Ulan Dünya çapında firma ya biraz akıl fikir yaparbir kampanya çatçat geçersiniz hepiniz tekrar sonra  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

https://twitter.com/tribundergi/status/619605173229502464

Yillik 6.5 te cok fazla be eger verilecekse
ulan o paraya, alacagin 4 adamin yillik parasını verirsin.
vodafone rvp ye sponsor olacagina takimin başarısina sponsor olsun.
Hope for the Best, Plan for the Worst

https://twitter.com/tribundergi/status/619605173229502464
Sponsor Gibi sponsor :claps: :claps: :claps:
En kötü günümüzde bile bizimle olan , Bunu bir sponsorluk anlaşması değil Gönül bagı olarak gören , Reklamlar ve lansmanlarla gonullerde taht kuran Vodafone ye Kocaman bir alkış :claps: :claps: :claps
İyiki Bizim sponsorumuzlar :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

ben bu transfer dönemi sırtımı dayarım koltuğa beklerim çok ilginç şeyler oluyor  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

En kötü günümüzde bile bizimle olan , Bunu bir sponsorluk anlaşması değil Gönül bagı olarak gören , Reklamlar ve lansmanlarla gonullerde taht kuran Vodafone ye Kocaman bir alkış :claps: :claps: :claps

:claps:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı KAP

Ya bu olcay'ı kanatta çürütüyor (bizde bu sırada çürütülüyor) olabiliriz ilerde ikili forvetten biri olarak denemek lazım vuruşlar pozisyon bulmalar iyi çalım topla oynama yok ilerde aranan kan olabilir. Ayrıca Tosiç i de sol stoper de oynatmaya devam edebiliriz
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Hasan Akten

:lol:

Çevrimdışı Easthanbool

Yillik 6.5 te cok fazla be eger verilecekse
ulan o paraya, alacagin 4 adamin yillik parasını verirsin.
vodafone rvp ye sponsor olacagina takimin başarısina sponsor olsun.

Abi orası öylede Vodafone reklam yapabileceği birine sponsor olur yani isimler için verir parayı
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "