yazayım güzel kardeşim pek sık yazmıyorum ben foruma ama seni şahsi de tanımama rağmen takip edip görüşlerini ve seni seviyorum soğuma:) 2 gün öce söylediğin Fernando Llorente konusunda da sana sonuna kadar katılıyorum. ama bugun yazdığın Rvp konusunda da bi o kadar katılmıyorum..Rvp konusunda korkunuzun nedeni saçma böyle bir şey olamaz olmamalı. Evvelinde Mehmet topuz, Diego şimdi RVP bunların bir cevabının olması normaldir. Ergeninden ,renklisine, gazetecisine içeriden dışarıdan bu camiayı herkes eziyor şaka gibi.Camianın bütünleşmesi lazım bir olması gerekiyor.Bu olduğu zaman zaten her şey yoluna girecek. Ama ne yazık ki herkes salıyor.Senin benim iyi dediğin Llorenteye Rüzgar Sağanak twitterdan leş diyor. Burda hala o kadar transfer başarısına rağmen enaramo yazan arkadaşlarımız var. Bi kendimize gelmemiz lazım BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER i hissederek dememiz önemli!
Ben haddimizi bilelim diyorum. Stadımız yok, stadımızın geliri yok, medya gücü yok, lobi yok, hakem desteği yok, mali güç yok. Bak hep yoklardan bahsettim. Var olan ne var? umut.
Kabul etmesek de şuan sikletimiz malesef fenerden geride. Hele şu son dönem onlar ağır siklet gibi davranıyorken, sen orta siklette takılmak zorundasın. Bu malesef geçmişten gelen hataların sonucu böyle.
e bu adam ringe bilenip çıkmış, sende aynı ringdesin ama paldır küldür dalma diyorum bu adama.
Basın bu adamın elinde, lobi bu adamın elinde, düşünün sinan bunun adamı, ömer güvenç bunun adamı tümer bunun adamı daha niceleri. Sen bu adamı önce yoracaksın. Adam feneri falan düşünmüyor, ego tatmini için yaşıyor.
Bak kendin dedin, topuzu aldı elimizden, diegoyu aldı. Biz alamıyoruz işte. Sonra kalkıp havasını yapıyor, zaten az olan reytingimizi de çalıyor herif.
Biz işimize bakarsak bir şans elde edeceğiz. Fenerin derdi şuan gs ve onlarla uğraşıyor, bırakın didişsinler, sen aradan fırlarsan fırlayacaksın zaten, mevcut düzen aksine izin vermiyor çünkü.