2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876687 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

@Çağrı Q7'nin geleceğini mi düşünüyordun?

Bir de Şenol Hoca istiyor diyen var.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 22:04:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sebep neymiş peki :alala: :alala:

:dontknow:

Son durumu bilmiyorum.

Dzsudzsak hakkında da bilgi vermediler çünkü. Yine sessizlik hakim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fiyatını yükseltelim Fenere iyice girsin diyorsunuz da sence bu adamların umrunda mı ? Bir de bundan sonra her ilgilendiğin oyuncuya Fener'in de teklif yapacağını düşündünüz mü ?
Bak hiç bu Açıdan bakmamıştım işte :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 22:05:09
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı Q7'nin geleceğini mi düşünüyordun?

Bir de Şenol Hoca istiyor diyen var.  :D

@atalay burası Beşiktaş ben hiçbir şeye şaşırmam Nihat'a bayıldığımız paradan sonra  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 22:06:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Fiyatını yükseltelim Fenere iyice girsin diyorsunuz da sizce bu adamların umrunda mı ? Bir de bundan sonra her ilgilendiğimiz oyuncuya Fener'in de teklif yapacağını düşündünüz mü ?

Güzel bir örnek :D

Barca Psg'den Thiago Silva'yı ister alamaz. Der ki vermezseniz serbest kalma maddesini öder alırız.

Psg'nin yanıtı : Messi'nin de serbest kalma maddesi var.

Barca transferden çekilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bak hiç bu Açıdan bakmamıştım işte :steamed: :steamed: :steamed:
Ya oyun oynamaya çalıştığınız adam Aziz az akıllı olun hemde oyunu oynayacak kişi Fikret Orman basit değil o işler sen bu kazığı Aziz'e at istersen dünyanın en kötü oyuncusunu almaya kalk gider ona da teklif yapar fiyatını arttırır.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Adebayor cepte.  :s20:

Dev peşinde mi koşuyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum ama Adebayor hazır.

Çevrimdışı Tugay

Şu twitterdan yazanları arşivleyin transfer dönemi bitince lazım olacak.

Çevrimiçi Samet Ç

Gelsin gelsin  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:dontknow:

Son durumu bilmiyorum.

Dzsudzsak hakkında da bilgi vermediler çünkü. Yine sessizlik hakim.
Ne yapmaya çalışıyor bunlar yahu :alala:
Sezon bittiginden bu yana 150 Tane Fıtbolcu gündeme geldi imza attırılan isim sayısı 2 :D
İşin ilginç yanı dönüp dolaşıp aynı kişilere teklif yapıyoruz :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Güzel bir örnek :D

Barca Psg'den Thiago Silva'yı ister alamaz. Der ki vermezseniz serbest kalma maddesini öder alırız.

Psg'nin yanıtı : Messi'nin de serbest kalma maddesi var.

Barca transferden çekilir.

Sözleşmeye serbest kalma maddesi koydurmayız Fener şok Fener iptal Fener wefad.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

ntv spor querezma 2 gün içinde sözleşme imzalayacak diyor  :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 22:08:25
  • Beşiktaş / Bodrum

Başka bir adam ile ilgileniliyor şuan.

Amaç ne bilmiyorum ama maaşının büyük kısmı sponsorlar tarafından ödenecek.

Tam teyit alırsak yazacağım şuan çok havada.

2. ağızdan alamıyorum bu bildiğin 3. veya 4. ağız o yüzden güvenmiyorum. Vodafone ve Beko'nun karşılayacağını söyledi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

ntv spor querezma 2 gün içinde sözleşme imzalayacak diyor  :alala:
Övünç 2 gün içinde belli olur dedi durumu imza falan demedi abi.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fiyatını yükseltelim Fenere iyice girsin diyorsunuz da sizce bu adamların umrunda mı ? Bir de bundan sonra her ilgilendiğimiz oyuncuya Fener'in de teklif yapacağını düşündünüz mü ?
Kolay değil bu işler. İhtiyacı olmayan adama teklif yapıp elinde patlar ve almazsa fb düşünsün işin sonunu.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

RVP nin işini bozup fiyat yükseltirsen sana yararı ne olacak? Söyleyeyim hiç bir şey.

Zararları ne olacak? Sayayım.

1-İstediğin her transferde araya fener bir şekilde girecek, 1 ken 1.5 2 iken 3 olacak.

2-Medya zaten senin kontrolünde değil, iyice medyada ezilmeye başlanacaksın.

3-Sözleşmesinin son senesi gelmiş hemen her adamının kafasını karıştıracak fenerbahçe, aynen şuan bizim yaptığımız gibi, olmasa da fiyat yükselir kafası dağılır motivasyonu kaybolur diyecek.

Senin şuan ne medya gücün var, ne lobi gücün var nede maddi gücün var, sen neden fenerbahçe ile uğraşıyorsun.

Fenerbahçe şuan gözünü 4. yıldızla bürümüş bir camia. Sen ise bir şekilde toparlanıp ayağa kalkmaya uğraşan yukarıda da yazdığım gibi türlü dezavantajları olan kulupsün. Rakibin en güçlü olduğu 1.roundda ona kafa tutuyorsun, uzak durman gerekirken.

Çok gereksiz işler hamleler ya bunlar. Yok efendim ilk biz istemişiz de sonra fener araya girmişte bilmem ne. Adam girdi araya bildirdi borsaya, sen niye bildirmedin. Bildirseydin?

Bizim kendi işimize bakmaktan başka çaremiz yok arkadaşlar, bende istiyorum ezelim şunları her alanda ama, hiç bir alanda adamlardan üstte değilsin, e onların hatasını kollayacağına, onlarla aşık atmaya çalışıyorsun ve kaybediyorsun.

Sen RVP yi kandırıp getirebilirsin adamda Gidip Dzekoyu alacak güç var şuanda. Gücü de geçtim, gözü dönmüş adamların, bulaşma işte.

Çevrimdışı Türkay

Alper Bahadır ‏@alperbah  1 dk.1 dakika önce
Allahtan tek dileğim RVP'nin bize verdiği sözden dönmemesi teminatlarını hazırladık 3 gündür laf sokanlar buyrun yanımıza gelin destek olun
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı mert_

Ya oyun oynamaya çalıştığınız adam Aziz az akıllı olun hemde oyunu oynayacak kişi Fikret Orman basit değil o işler sen bu kazığı Aziz'e at istersen dünyanın en kötü oyuncusunu almaya kalk gider ona da teklif yapar fiyatını arttırır.
abartmayın aziz'i, şu saatten sonra ondan korkan onun gibi olsun.

Çevrimdışı Ferhat Türk

E girsinler ne var yani sonra biz aradan çekilince fener ne yapacak. Hem bizimkiler az uyanık olsun da sağa sola.duyurmadan getirsinler kimi getireceklerse
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 22:10:26
  • Beşiktaş / Bodrum
RVP nin işini bozup fiyat yükseltirsen sana yararı ne olacak? Söyleyeyim hiç bir şey.

Zararları ne olacak? Sayayım.

1-İstediğin her transferde araya fener bir şekilde girecek, 1 ken 1.5 2 iken 3 olacak.

2-Medya zaten senin kontrolünde değil, iyice medyada ezilmeye başlanacaksın.

3-Sözleşmesinin son senesi gelmiş hemen her adamının kafasını karıştıracak fenerbahçe, aynen şuan bizim yaptığımız gibi, olmasa da fiyat yükselir kafası dağılır motivasyonu kaybolur diyecek.

Senin şuan ne medya gücün var, ne lobi gücün var nede maddi gücün var, sen neden fenerbahçe ile uğraşıyorsun.

Fenerbahçe şuan gözünü 4. yıldızla bürümüş bir camia. Sen ise bir şekilde toparlanıp ayağa kalkmaya uğraşan yukarıda da yazdığım gibi türlü dezavantajları olan kulupsün. Rakibin en güçlü olduğu 1.roundda ona kafa tutuyorsun, uzak durman gerekirken.

Çok gereksiz işler hamleler ya bunlar. Yok efendim ilk biz istemişiz de sonra fener araya girmişte bilmem ne. Adam girdi araya bildirdi borsaya, sen niye bildirmedin. Bildirseydin?

Bizim kendi işimize bakmaktan başka çaremiz yok arkadaşlar, bende istiyorum ezelim şunları her alanda ama, hiç bir alanda adamlardan üstte değilsin, e onların hatasını kollayacağına, onlarla aşık atmaya çalışıyorsun ve kaybediyorsun.

Sen RVP yi kandırıp getirebilirsin adamda Gidip Dzekoyu alacak güç var şuanda. Gücü de geçtim, gözü dönmüş adamların, bulaşma işte.

:evillol: :evillol: :evillol:

Onlar şuan Galatasaray'a bileniyor. Ateşi sönene kadar beklemek lazım.

Araya biz girince Topuz gibi oluyor sonra. Patromaniac bir başkanları var.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

onlar zaten salça oluyorlar yıllardır. Birazda biz olalım

Çevrimdışı Tolga

Yine mi Rvp.

Neyse birşey demiyorum artık.

Olmayacak duaya amin demek bizim yaptığımız şuanda.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Renton

Talip oldugumuz her futbolcuya fenerde teklif yapar falan isin hikayesi hadi yapsin alsin adami hepsini toplayacak mi şehir efsanesi oldu buda

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.