RVP nin işini bozup fiyat yükseltirsen sana yararı ne olacak? Söyleyeyim hiç bir şey.
Zararları ne olacak? Sayayım.
1-İstediğin her transferde araya fener bir şekilde girecek, 1 ken 1.5 2 iken 3 olacak.
2-Medya zaten senin kontrolünde değil, iyice medyada ezilmeye başlanacaksın.
3-Sözleşmesinin son senesi gelmiş hemen her adamının kafasını karıştıracak fenerbahçe, aynen şuan bizim yaptığımız gibi, olmasa da fiyat yükselir kafası dağılır motivasyonu kaybolur diyecek.
Senin şuan ne medya gücün var, ne lobi gücün var nede maddi gücün var, sen neden fenerbahçe ile uğraşıyorsun.
Fenerbahçe şuan gözünü 4. yıldızla bürümüş bir camia. Sen ise bir şekilde toparlanıp ayağa kalkmaya uğraşan yukarıda da yazdığım gibi türlü dezavantajları olan kulupsün. Rakibin en güçlü olduğu 1.roundda ona kafa tutuyorsun, uzak durman gerekirken.
Çok gereksiz işler hamleler ya bunlar. Yok efendim ilk biz istemişiz de sonra fener araya girmişte bilmem ne. Adam girdi araya bildirdi borsaya, sen niye bildirmedin. Bildirseydin?
Bizim kendi işimize bakmaktan başka çaremiz yok arkadaşlar, bende istiyorum ezelim şunları her alanda ama, hiç bir alanda adamlardan üstte değilsin, e onların hatasını kollayacağına, onlarla aşık atmaya çalışıyorsun ve kaybediyorsun.
Sen RVP yi kandırıp getirebilirsin adamda Gidip Dzekoyu alacak güç var şuanda. Gücü de geçtim, gözü dönmüş adamların, bulaşma işte.