2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876412 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Daha önce de defalarca yaşandı.

Buraya 1 sayfa dolusu yazı yazıyorum, yorum analiz vs vs. Arkadaş olumlu yada olumsuz okuyun bir geri dönüş yapın.

Adamın teki, işkembesinden sallıyor 2 transfer duyumu, 3 sayfa muhabbeti dönüyor. Vallahi soğuyorum o zaman da birşey yazasım kalmıyor ya.

Çevrimdışı Easthanbool

fenerin de kaynağı sınırsız sanıyorsunuz. aziz babaları gidince bizden beter duruma düşecekler, heriflerin nereye ne kadar borcu olduğu belirsiz. real madrid yaptınız kestaneleri.

Aziz babaları yoksa Ali Koç diye bir babaları daha var.Rahmi Koç olmasa akıtacak aslında parayı bence  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ferhat Türk

Quaresmaya çok takılmayın dudşakla beraber gelecek bu halde de istemeyen var mı

Kono ile ilgili her gün gereksiz milleti umuda sevk ettiğin yetmedi mi senin şimdi de q7 cucak aynı anda mı gelecek diyorsun? Yok ya. Artık milleti kandirmaktan vazgeç yoksa senin milleti trollemeye çalışan renklilerden biri olacağını düşünmeye başladım
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Buraya 1 sayfa dolusu yazı yazıyorum, yorum analiz vs vs. Arkadaş olumlu yada olumsuz okuyun bir geri dönüş yapın.

Adamın teki, işkembesinden sallıyor 2 transfer duyumu, 3 sayfa muhabbeti dönüyor. Vallahi soğuyorum o zaman da birşey yazasım kalmıyor ya.
Llorente iyidir iyi. Boyu posu yeter ama Dzsudzsak ve Töre ile birlikte
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi senin yazılarına bir çok kişi Cevap veriyor
Ben az önce verdim mesela , Ben Lolrenteye HAYIR demem bize de uyar alabilir miyiz orası ayrı konu tabii :biggrinking:
@Armağan Bozkurt
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Quaresma analizi yaptım; bir soru gelmedi.  :D

45 sayfadır, gelsin mi; gelemesin mi tartışılıyor.  :D :D

Çevrimdışı mert_

Zararı kime olur Aziz'e mi adamlar istediğini alıyorlar basıp parayı şunu bir anlayın biz elin çöpünü almak için bile aylarca pazarlık yapıyoruz.
olmaz mı? basıp parayı alıyorlar diyorsun da aziz para mı basıyor? :) elbette onların da limitleri var. elin çöpünü almak için nerede aylardır pazarlık yapıyoruz abartmayın kardeşim şu işleri. aziz korkusu aziz hayranlığı bunlar Beşiktaş'a sökmez. bir sene onlar yaparsa öbür sene biz yaparız. burada mesele rvp meselesi değil. daha iyi seçenekler varsa onlarla anlaşılsın zaten ama şu aziz'in abartılmasına lafım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 22:23:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Tek oyuncu olarak bakmayın olaya yoksa zaten gelse de fayda etmez özellikle forvette.

Remy iyi sol açık ve ortasaha almazsan 15 golü geçemez.

Pivot forvetler yine iyi sol açık almazsan fayda etmez. Van Persie dahil buna.

Donatman lazım. Olcay veli ile olmaz. Leroy Fer Dzsdudzsak ile olursa efsane olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı FedericoGiunti

Aziz uzatmaları oynuyor. Bir arkadaşın dediği gibi ondan korkan onun gibi olsun. Rvp ye de talip oluruz ibrayada BEŞİKTAŞız biz.
BEŞİKTAŞK

Quaresma analizi yaptım; bir soru gelmedi.  :D

45 sayfadır, gelsin mi; gelemesin mi tartışılıyor.  :D :D
Tekrar yap bekliyorum ben :bandit: :ok:

Çevrimdışı sosyalkartal

Quaresma koşulsuz sadece gelmek istediğini söyledi hatta memnun kalınmassa istediğimiz anda feshedilecek tek Taraflı 1.5 mil euro değil daha düşük bir Ücret kampa götürmeyen Porto değil kendi gitmek istemedi bir sezona full çıkıp 10 gol atan adamı Porto niye bıraksın
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Easthanbool

Alper Bahadır
‏@alperbah
Ne olmus Aziz Yıldırım rahat oturamayıp twittera haber mi yazdırmıs?stadyum bitti artık bundan sonra Beşiktaş'ın oldugu yerde size rahat yok

:kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 22:24:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aa1903

Aziz babaları yoksa Ali Koç diye bir babaları daha var.Rahmi Koç olmasa akıtacak aslında parayı bence  :evillol:
para kaynağı olarak demiyorum. garip garip borçlandılar, azize ne kadar borçları var belirsiz vs

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Azıcık uzun yazınca okumuyoruz çünkü.

Özet geç p.ç nesli yetişti ondan sanırım.

Kitap okumak yerine filmini izlemeyi tercih eden de nesil yetişti aynı zamanda. Valla hoş değil de bakalım, ne olacak sonumuz.

Ben isterim ki, karşıt fikirler olsun.

Yunus emre dökmeci Quaresmayı savunsun, yazsın okuyalım, atalay Quaresmanın saha içi verimini yazsın okuyalım, çağrı işin farklı boyutunu yazsın okuyalım.

Ama sen Quaresmacısın, sen futboldan anlamazsından öteye geçmiyor sohbet.

30 yaşıma geldim, kimsenin kimseye hak verdiğini görmedim ben.

Q7 yi savunan adam asla Q7 evet kötüdür demedi günler süren tartışma sonucunda, Yada töre gitsin diyen adam ikna edilemedi kalsın evet ilerde 40 milyon euro eder konusunda.

Yok arkadaş bunun sonu yok, Ama yorumlar değerlidir. Atlanan şeyler yakalanır, bilinmeyen şeyler öğrenilir.

Sığ bir tartışma sürdürüp gidiyoruz sabahtan beri.

Quaresma koşulsuz sadece gelmek istediğini söyledi hatta memnun kalınmassa istediğimiz anda feshedilecek tek Taraflı 1.5 mil euro değil daha düşük bir Ücret kampa götürmeyen Porto değil kendi gitmek istemedi bir sezona full çıkıp 10 gol atan adamı Porto niye bıraksın
1,5 milyonun altında ve Fesih hakkına sahip sozleşmeye bile evet dediyse Hiç düşünmeden İmzalar atılmalı :ok: :ok:

Çevrimdışı atalay

Beni kimin "tükürdüğünü yalayacağı" kimin mental problemleri olduğu ilgilendirmez.

Quaresma neden olmaz! Teknik açıdan açıklayayım.

Öncelikle geçen yıl Bilic'ten kalan kümülatif oyun, kompakt oyun yapısı ve pozisyona göre alan savunması konusunda Quaresma iş yapmaz.

Zira onda taktiksel sadakat denilen şey yok.

Ayrıca Q7; sırtını çizgiye dayayarak oynayan, sızmaları denemeyen ve kutuya girmekten kaçınan bir kanat oyuncusu.

Yüksek topta, ön - arka direk koşularında zaten göremeyiz.

Bekini kovalamaz; gölge presi dahi yapmaz. Arkasında da ona pozisyon hazırlayacak bir kanat beki yok.

Set oyunlarında da çok bir numarası olmadığını ayrıca sezonda 10; 10 yapmayacağını düşünürsek.

Sol kanat planlamasında ihtiyaç yok demektir.

Derinlemesine değil; kabaca!

@Yunus Emre Dökmeci Pek hoşuna gitmeyecek.  :D

Çevrimdışı sosyalkartal

Kono ile ilgili her gün gereksiz milleti umuda sevk ettiğin yetmedi mi senin şimdi de q7 cucak aynı anda mı gelecek diyorsun? Yok ya. Artık milleti kandirmaktan vazgeç yoksa senin milleti trollemeye çalışan renklilerden biri olacağını düşünmeye başladım

okumassın  olur biter ne düşündüğün umrumda değil
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Onur Can

Kaç kanat oyuncusuyla sezona başlamayı düşünüyoruz.

Olcay orta sahada ve beklerde bir alternatif olacak. Kanat olarak kullanilmaz.

Çevrimdışı Orhan_

RVP ile temas vardı. Halen var diyorlar.

Lakin Adebayor hazır. İmzaya bakar, bekletiliyor.

Tottenham düşük bir bonservis ücreti istemiş.

Maliyetinden kurtulmak istiyorlar çünkü.

Diğer forvet adayları olmazsa Adebayor'un gelmesi bize birşey katar mı? Sadece ismini biliyorum bu adamın :)

Çevrimdışı Tolga

Olcay orta sahada ve beklerde bir alternatif olacak. Kanat olarak kullanilmaz.
Olcay kanat oyuncusudur ondan başka mevkide yararlanamazsın.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 22:30:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Hadi Tanrın kolaylık versin sana  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Kısmen katılıyorum bazı maddelerine
Ama az önce sosyal kartalın dediğine göre koşulsuz gelmeyi kabul etmiş , 1,5 milyonun da altında bir ücrete oynamayı kabul ettiği gibi , Sözleşme Fesih hakkınıda kabul etmiş , Bu şartLarda hiç düşünülmeden imzalar atılmalı ne kadar kotu bile olsa Şartlar harika....