2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873401 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı forzatunga

Bu duyum olaylarının sonu genelde şöyledir:

Her şey tamamdı son anda xxxxxxx oldu ,iş yattı ben ne yapayım?

Duyumu babanızdan bile duysanız inanmayınız.Formayı giyip idmana çıkmadan umutlanmayın.

Çevrimdışı ozan062

https://twitter.com/mechulhaberci/status/619547323652304896

bu bana yeter işte tek sevindiğim noktadır

senol gunese karsı alerjimde reforma gidiyorum artık
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 gelsin diyenler onu Beşiktaş'tan büyük görenlerdir. Çekeceği taraftar, sağlayacağı katkı, futbolculuğu, insanlığı, e hadi Beşiktaşlılığı da diyim zerre önemli değil. Başkan "Bu kapıdan giremez." dedi bir kere. (veya Q7 dedirtti) Bu saatten sonra eğer gelirse Beşiktaş küçük düşmüş olacak. İşte ben bu yüzden karşıyım bu transfere.
Bak bunu yapmayın işte !!! Harbiden Ayıp ediyorsunuz Artık !!!!!
Ne alakası var gelmesini istememizle Beşiktaştan buyuk görmememiz falan ne alaka ???
Buntarz yorum yapacaksanız yapmayın , Sozlerinize dikkat edin karşınızdaki insanlar Beşiktaşlı !! Bir Beşiktaşlıya hakaret edemezsiniz !!!
İstemeyenler de isteyenlerde Beşiktaşı düşünerek bu karara varıyor!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Easthanbool

Beşiktaş yönetimi Ron Vlaar transferini bitirme aşamasına geldi. (DHA)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ayberk

iyide bir kişiye değil bir çok insana ayar veriyorsun eleştirmek demiyorum. Burası bir forum her tür düşünce konuşulur
her duyum paylaşılır evet @Çağrı kimden aldı bilmiyorum ama aynı bilgileri bende aldım sinirimden yanlış şeyler yazmayayım diye
foruma bile yazmadım burda biz yönetimi yıpratma amaçlı konuşuyorsak sen bunu algılayamamışsın derim. Taraftarın tepkisinimi
ölçüyorlar hedefmi saptırıyorlar bilmiyorum ama bu haberler geliyor bu günün haberide Q7 haber doğru düşük meblağya şartlı
bir kontratla alınması gündemde haber sitesinede o yazıyı boşuna koymadık dünkü haberlede ilgili dikkat edersen haber sitesine bir yorum bıraktık
burda istediğmizi konuşuruz ama bir tarafımızdan uyduracağımız bir şeyi haber sitesin koyacağımızımı sanıyorsun
Burdaki hiç bir yönetici senin dediğin bir yola sapmaz bizim burdaki sorunumuz düzeni devam ettirmek kaos yaratmak değil @Ayberk
Benim yazdıklarımın kimin gelip kimin gideceği ile ilgili zerre kadar ilgisi yok. iyi transfer de olabilir kötü transfer de çıkabilir sonucu. burada amaç önemli. kimse zararına transfer yapmak istemez özellikle de böyle bir dönemde. her çıkan haberi baz alıp bir makamın başındaki kişilere karşı küçültücü ifadeler kullanılmamalı. özellikle Beşiktaş Kulübünün başındaki kişiler ise. maksatlı ifadelerden elden geldiğince kaçınılması taraftarıyım hürmet ve tansiyon açısından. önce saygı korunsun sonra istendiği karar eleştirilsin, bundan doğal bir şey yok @Necmi Abi
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı safa burak

Buralar savas alanina donmus en iyisi ben 1 hafta falan uzak kalayim siz de biraz sakinlesin :)

Çevrimdışı Ersoy

Ben artık Quaresma'ya nötr um Gelsede olur Gelmesede.
İsteyenede saygı duyarım istemeyenede.
Bakalım bir daha izliyelim , belki akıllanmıştır  :icool:

Bende öyleyim.Adam beni alın dediğine göre akıllanmıştır diye geçiyor içimden.
Bundan sonra her sene!

Abi seninle tartışılacak birşey yok ki, sen sadece istiyosun dayanağın falan yok. Kimin adı bizimle geçse bir anda en büyük istekçisi savunucusu sen oluyosun zaten. Quaresma da tavan yaptı onun da nedeni belli. Yok renkliler çok korkmuş, Naniden Podolskiden iyi demişler falan. Quaresma>Nani diyenle futbol tartışmam zaten.
Tartışma Ozaman @Anıl !
Evet Q7 > Nani
Kimin adı geçse istemiyorum , Ben bana göre bizim takımada oynayabilecek adamları yazıyorum, Kendi düşüncem!!! Beğenirsin begenmezsin ayrı konu !! Ama her adı geçeni istiyor ve savunuyorsun dersen Ayıp edersin !

Çevrimdışı Anıl

Ne alakası var gelmesini istememizle Beşiktaştan buyuk görmememiz falan ne alaka ???
Buntarz yorum yapacaksanız yapmayın , Sozlerinize dikkat edin karşınızdaki insanlar Beşiktaşlı !! Bir Beşiktaşlıya hakaret edemezsiniz !!!
Ben pek emin değilim bundan

Çevrimdışı Renton

Q7 nin gelmesi cucakı engelleyecekse gelmesin ama rotasyona gelecekse iyidir.ikisinden biri derseniz cucak derim katkisi daha fazla olur bize daha genc hemde elden cikarabilirsin ha cucak olmuyorsada q7 ye sartli sozlesmeyle eyvallah deriz ciksin oynasin oyle verelim kararimizi adam gelmeden daha parcalamak niye gelmek istiyorsa o adam oynar yeni statta

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı canU

Beşiktaş yönetimi Ron Vlaar transferini bitirme aşamasına geldi. (DHA)

Allah aşkına şu doğru çıksın azcık gerginliğimiz geçsin yab al gel vlaar ı yanına da douglas alabiliyorsan alırsın sonra. Rvp ile de ilgilen arttır fiyatı alabilirsen al alamazsan yükseğe alsınlar. Remyyi al dön biraz rahatlayalım sıkıldık artık. Bi de yanına cucak koydun mu gene 4 ayak üstüne düşersin yap şunları hadi be başkan

Çevrimdışı Bertug

Moskovalı Douglastan ağır diye vazgeçilmiş. stoperleri franco milosevic olan takımın düşündüğü şeye bak güler misin ağlar mısın :s20:

Çevrimdışı denilanz

Kastettiğim insanların bunun farkında olmayışıydı. İstediğin bu mu senin, tuttuğun takımın başkanı, yani en büyük temsilcisi söylediğini mi yesin? Sözünün arkasında duramayan bir imaj mı çizsin. Değer mi buna? Gerçekten bunu mu istiyorsunuz, yoksa farkında mı değilsiniz?

Çevrimiçi Samet Ç

Vlaar hala sakat. Geçiniz.

Vazgeçilmedi @Yunus Emre Dökmeci sadece bildiğin alıyorlardı tekrardan Dzsudzsak'a yöneldiler.

Sabaha o kadar sosyal medya filan dedin ya. Bak kardeşim bir şeyi alırım ederim kombine alırım vs diyerek tweet atana bakmaz yönetim tepki ölçerken.

Çünkü Bjk taraftarı malesef böyledir der ama almaz hiçbir zaman. Kulübe hali hazırda kombine almış kişiler de alırsanız ipta lediyorum diye mail attığında önce elindekini kaybetmemek için geri adım atar kulüp.

Her zaman böyle olur bu. Çünkü şuan yıldız yokken alan adam her zaman alacak demektir onu kaybetmeyi göze alamaz.

2. soruna gelirsek;

Quaresma'nın alınması demek Dzsdudzsak'ın alınmaması demek o yüzden her ne şartta olursa olsun istemiyorum.

Ha Töre'yi satarlar onun yerine düşünürlerse dersen bu dediğin şartlarda ben güvenmeyeceğim oyuncu ile gitmem.

Ben Quaresma'yı tek şekilde kabul ederim bu kulübe. Tüm transferler yapılır hiçbir eksik kalmaz rotasyon oyuncusu olarak 1.2 gibi bir maaşla ve anında tek taraflı fesh maddesiyle.

Diğer transferler bitmeden asla ama asla onay vermem.
Tamam işte herşey Lehimize :bandit:
Sozleşmede Fesih maddesi , İlk 11 Garantsi yok gibi maddeler var daha ne olsun Maaşta En fazla 1,5 olacakmış !!
Bu şartlarda Gerçekten Gelsin yani , Şu.şartalra rağmen istememek çok garip olur yani :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Rhodolfodan vazgeçip vlaara yönelmek nasıl bir mantık çözebilen var mı?

Çevrimdışı Tolga

Yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum.

Quaresma'nın buraya gelmek istemesi zaten normal olan birşey çünkü bizden daha iyi bir kulüpte oynayamayacağının farkında.

Bu yüzden de yalvarır tabi beni alın diye.

Quaresma hiçbir zaman akıllanmaz boşuna öyle bir beklentiye girmeyin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vazgeçilmedi @Yunus Emre Dökmeci sadece bildiğin alıyorlardı tekrardan Dzsudzsak'a yöneldiler.

Sabaha o kadar sosyal medya filan dedin ya. Bak kardeşim bir şeyi alırım ederim kombine alırım vs diyerek tweet atana bakmaz yönetim tepki ölçerken.

Çünkü Bjk taraftarı malesef böyledir der ama almaz hiçbir zaman. Kulübe hali hazırda kombine almış kişiler de alırsanız ipta lediyorum diye mail attığında önce elindekini kaybetmemek için geri adım atar kulüp.

Her zaman böyle olur bu. Çünkü şuan yıldız yokken alan adam her zaman alacak demektir onu kaybetmeyi göze alamaz.

@Çağrı kardeşim bu yazın için teşekkür ederim. Ben senden bu tarz neden olup olmaması gerektiği ile ilgili bilgiler bekliyorum.  :claps: :claps: Ama 7-8 sayfa yazışmalar dolayısıyla da  :akuma:

2. soruna gelirsek;

Quaresma'nın alınması demek Dzsdudzsak'ın alınmaması demek o yüzden her ne şartta olursa olsun istemiyorum.

Ha Töre'yi satarlar onun yerine düşünürlerse dersen bu dediğin şartlarda ben güvenmeyeceğim oyuncu ile gitmem.

Ben Quaresma'yı tek şekilde kabul ederim bu kulübe. Tüm transferler yapılır hiçbir eksik kalmaz rotasyon oyuncusu olarak 1.2 gibi bir maaşla ve anında tek taraflı fesh maddesiyle.

Diğer transferler bitmeden asla ama asla onay vermem.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Rhodolfodan vazgeçip vlaara yönelmek nasıl bir mantık çözebilen var mı?
Vlaar bildiğin cam adam arkadaş gelmesin bir de onunla mı uğraşacağız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:54:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada bu kadar negatif yazdım bakın ;

Quaresma ilk alınmaya teşebbüs edildiğinde 21 yaşındaydım. Yeterince tecrübeli değildim, ki hala değilim futbol konusunda.

Çok istedim gelmesini müthiş oyuncuydu gözümde. Çünkü Demirmren yönetiminde izlemediğimiz takımlarda hep bireysellik ön plandaydı.

Hiç doğru düzgün teknik direktör seçemedi. Biz de böyle geldik o yaşa kadar. Sabaha kadar nöbet tuttum geldiğinde de çok sevindim.

Sonra ne oldu? Futbolun böyle bir şey olmadığını anladım. Okudum çokça canlı izledim. ( Televizyondan izlenmez maç sahadan izlenir analiz için imkan varsa )

Ve anladım ki böyle adamların futbolda yeri yok. Böyle insanın zaten başarılı olma şansı yok.

O yüzden yaş ayrımı yapmak istemiyorum ama 18 yaş ve altında olanlara söylüyorum özellikle bunu sakın saygısızlık olarak algılamayın hepinizin görüşlerine saygı duyuyorum.

siz izlediğinizde bu arkadaşı 13 yaşındaydınız. 15'inize kadar gördünüz. O yaşta bir futbolcunun iyi olup olmadığını anlayamazsınız. Sadece yetenekli olup olmadığını anlarsınız.

Bütünü gören çıkmaz mı aranızdan? Çıkar elbet her nesilden ama genel her zaman böyledir. O yüzden olaya böyle bakın.

Mesela kanat görmek isteyenler Rommedahl'ı Overmars'ı ve videolarını izlesin. Kanat öyle olur. Kanat Yattara Quaresma gibi kıvrak olmaz. Hızlı doğrudan sonuca giderse iyi olur.

Bakın bu Rommedahl

Arka direk koşularını ve gollerini görüyor musunuz? Kanat böyle olur. Kaleden uzakta ya da sadece topla etkili olmaz.

Bu fundementalin hiçbiri yok Quaresma'da.

Bu Overmars

[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 19:57:06 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

4 tane stoper ismi yazdık.

Rhodolfo, Douglas, Toloi, Vlaar.

1 aydır bu 4 isim var.

Vlaar önce reddetti dediler; 3'e düştü.

Görüyorum ki yine Vlaar ismi hortlamış.

Sürpriz değil ama bu ne kısır döngüdür.

*Bu arada Vlaar kronik sakattır.

Çevrimdışı Ersoy

Remy olayları ne oldu acaba ? Arada kaynadı Q7 RvP felan derken.
Bundan sonra her sene!

Ben pek emin değilim bundan
Yahu adam beni alın diye yalvarıyor , 4 Kez mesaj göndermiş , Her turlu maddeyi kabul etmiş , Fesih maddesi dahil , Yedek kalmayı bile göze almış !!
Demekki birşeyleri degiştirmek istiyor, Son şansı olduğunu biliyor ve aynı hataları yapmayacagına dair söz veriyor adam daha ne yapsın size yaranması için ?? @Anıl
Bence Bu kadar maddeyi kabul edip yalvarıyorsa beni alın diye , Artık eski hatalarını tekrarlamayacak ve futboluna odaklanacak demektir , Bu açıdan bakınca Bu adam Gelsin kesinlikle Gelsin !!!
@Çağrı @Anıl
Maaş da İyi 1,5 Butçeyi zorlamaz , Adam Ersan efendi ve Sezonun 8 Ayını hastanede geçiren Pektemekten daha az alacak :biggrinking:

Çevrimdışı Kadir G.

@futbolduragi: #LaLiga Transfer | Malaga, NAC Breda'dan Adnane Tighadouini'yi 800,000 euro karşılığında transfer etti. http://t.co/bfaOT95fqs

Bu oyuncuyu takip eden var mı R.S rtlemiş merak edip sormak istedim.

Çevrimdışı Renton

Ya hoca kampta stopersiz calisiyor suan biz hala hucum konusuyoruz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.