Ben senin samimiyetine , Futbol bilgine , Ve aldığın bilgilere sonuna kadar İnanıyorum @Çağrı
Bak Sosyal kartal diyorki , Q7 kendisi gelmek istiyor , Sözleşmesinde Fesih maddesi olacak bunu kabul etti , ilk 11 beklentisi de yok diyor !! Bu şartlara rağmen hala gelmesin diyormusun ??? Bu 1 !
2) q7 den an itibarıyla vazgeçildimi ??
Vazgeçilmedi
@Yunus Emre Dökmeci sadece bildiğin alıyorlardı tekrardan Dzsudzsak'a yöneldiler.
Sabaha o kadar sosyal medya filan dedin ya. Bak kardeşim bir şeyi alırım ederim kombine alırım vs diyerek tweet atana bakmaz yönetim tepki ölçerken.
Çünkü Bjk taraftarı malesef böyledir der ama almaz hiçbir zaman. Kulübe hali hazırda kombine almış kişiler de alırsanız ipta lediyorum diye mail attığında önce elindekini kaybetmemek için geri adım atar kulüp.
Her zaman böyle olur bu. Çünkü şuan yıldız yokken alan adam her zaman alacak demektir onu kaybetmeyi göze alamaz.
2. soruna gelirsek;
Quaresma'nın alınması demek Dzsdudzsak'ın alınmaması demek o yüzden her ne şartta olursa olsun istemiyorum.
Ha Töre'yi satarlar onun yerine düşünürlerse dersen bu dediğin şartlarda ben güvenmeyeceğim oyuncu ile gitmem.
Ben Quaresma'yı tek şekilde kabul ederim bu kulübe. Tüm transferler yapılır hiçbir eksik kalmaz rotasyon oyuncusu olarak 1.2 gibi bir maaşla ve anında tek taraflı fesh maddesiyle.
Diğer transferler bitmeden asla ama asla onay vermem.