itham altında bırakan ben değilim , birileri gibi ortalığı da karıştırmıyorum tam tersine makul ve mantıklı düşünülmesi gerektiğini söylyorum her seferinden. birileri eleştirmek adı altında resmen körlemesine muhalefet yapıyorlar insanları gaza getirerek. senin kaynağın başkan ya da yönetimden biri değilse o benim için kaynak değil dedikodudur. eğer ki yönetim içerisinden duydum diyorsan onu da o şekilde ifade edersin. yapılan işin ya da söylemlerin etik bir değeri olmalı, herhalde etik olmak açısından hem fikiriz. o zaman ağırlık yaşa ya da başa bakmaz altındakine zarar verir. dikkat ediyorum senin yazılarından sonra bir grup sürekli saldırıyor ve bu eleştiriyi çok aşıyor. bunlar rahatsız edici şeyler
Rahatsız olursan rahatsızlığını belirtirsin moderatöre rapor edersin üye olarak sorumluluğun bu kadar.
Ben insanlara grup olarak arkamdan gelin demiyorum. Güveniyorlar ki tepki veriyorlar.
Daha oturup 2 gündür yazılarımı okumuşsun gelmişsin burada beni yalan haber pompalamak ile itham ediyorsun sonra etikten bahsediyorsun.
Çok merak ediyorsan bunu yaşının verdiği ağırlık ile özelden sorarsın. Benim duyduklarımı yazıyorum. Hatayı yapan sensin.
Ki zaten kaynağı isteyecek cesareti de bulamıyorsun. O yüzden bundan sonra emin olmadan itham altında bırakma insanları.
Hele ki buradaki yöneticileri. Onlar tamamen dürüst olmak zorundalar çünkü.