2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875351 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

senlede baslarda nasıl terslesiyorduk ama akıllara zarar:))
tabi canım ben farklıyım o konuda seviyem baktıgım pencere farklı sadece anlatıs tarzımdan dolayı cogunlukla kotu olan taraf oluyorum :bawling:
amaa napayım ben boyleyim :icool:

Yok herkes burada Beşiktaş için burada zaten.  Herkeste farkında
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:25:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bir duyumun yapacağı etkinin ne olabileceğini algılayabiliyoruz sanırım. muhalif çizgisi olan biri, özellikle de alyhte bir fikstür çekildikten, bazıları tepkisini yönetimi yererek göstermeye başlamışken, ben duyum aldım deyip yangının ustune körükle gitmek bence etik bir davranış değil. sakinleştiriyorum diyorsun ama ben öyle görmüyorum ve bunu söylüyorum

O zaman zaman ayır 1 hafta önceki tüm mesajları oku ondan sonra tekrar belirt fikrini.

Kaldı ki görevim sakinleştirmek değil yönetmek ben bunu kendi irademle yapıyorum.

Fikstüre tepkisini ve ağırlığını koyamayan ( alenen düzmece olduğu ortada ) bir de transferde hesapsız ilerleyenleri eleştireceksiniz beni değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

nerden biliyorsun bu gün geldi Dzsudzsak la tekrar görüşmelere başlandığı haberi tercih edilmeme gibi bir şey hiç olmadı diyorsan elinde bir kanıtın vardır.
Dikkatli konuş burda yöneticiler yalan söylemez.
bütün mesajların birilerine haddini bildirme üzerine yazılmış burda sanamı kaldı bu @Ayberk
ben dünkü yorum üzerine yazdım onu, sebebini de söyledim. burada bazı haberler yıpratma amaçlı kullanılıyor, nedenlerini de yazdım. söylediklerim objektifliğe daha yakın olma adına, birilerini doldurup ortalıgın karıştırılmasını etik bulmuyorum ve haksızlık olarak görüyorum
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ozan062

Evet en güzel örneklerden biri :D saatlerce tartışrığımız da oldu önemli olan hakaret ve itham olmaması yoksa bana göre Ozan çatlak  :evillol:

@Yusuf Tekeli aynı şekilde uslupten uyardım 4-5 ay önce şimdi kusur bulamazsınız.

Bizim amacımız bu burada itelemeden insanları ortak paydaya alabilmek.

Ama bırakın da işler ters gidiyorken eleştirelim bunu yapmazsak DEmirören gibi bir adam yine gelir eleştirmeyenler vicdanlarını rahatlatamazlar.

yani tabiki catlagız bunu bize yapan belli:))

20 senede 2 sampiyonluk kaldıki birinide ben saymıyorum sivasla yarısılmazki bea,,
oncesini saymıyorum cnk onlar baskaydı bu demirorenli donem baska resmen iki farklı besiktas var
sebebi ekonomidir...yani dısa büyüme ülkece erken yıllarda olsaydı inanın o maflı donemleride goremeyecektik sadece biz ortama uyduk bide bozguncu birisi vardı basta ve devamı geldi....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1) Porto Quaresmayı quaresmanın isteği doğrultusunda Bıraktı çünkü BEŞİKTAŞ'A dönmek istiyordu

2) Quaresma sadece geleyim ilk 11 garantisi istemiyorum dedi özlemini belirtti

3) imzalar atıldığında özel maddeleri olacak ve sözleşmesi fesh edilecek
abi gelsin işte yaa
Adam herşeyi kabul ediyor , Her maddeyi sozleşmeyi kabul ediyor daha ne olsun !!!
Gel ulan , Formanın arkasına İsini yazdırıp adına çıkan her tişörtü almazsam ..........
Ben İstiyorum abi dibine kadarda herkesle tartışırım bu adam Gelsin yeterki !!!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

yağıza gore hersey planlıymıs yoneticilerde biraz sabır deniyor

yazık zaten biz sabırdan mermerleri deldik ama o beklenen sabır yuzunden oyuncu sirkulasyonunun dogru zamanda olmaması sebebiyle ligin baslangıcını hayli sıkıntılı gecirecez

mesela bilic bizde olsaydı ligin baslangıcı için ona guvenirdim bunu iyi beceriyor devamını getiremiyor
fakat senol hoca benim bildiğim hatırladıgım ortasını iyi oynar oda sonunu getiremez fakat baslangıcıda iyi sayılmaz
o sebeblede biraz değil baya endiseliyim ben bu sabır laflarına

Şenol hocaya topu da attılar şimdi yapılan her hamle ondan bilinecek alınan oyuncular oynanan oyunlar.

Saçmalık zaten halen dayanamam akıllı bir transfer komitemiz yok birileri birini tavsiye etsin de oradan yürüyelim kafasında gidiyorlar

Mesela Rhodolfo niye olmadı

Adamla anlaştık takımla anlaştık Şenol hoca veto etmedi şimdi imza için daha ne gerekiyor?  Bu seviyeye getirdiyse o gün imzaları atarsın yok taraftar tepkşsiymiş falan hikaye
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet en güzel örneklerden biri :D saatlerce tartışrığımız da oldu önemli olan hakaret ve itham olmaması yoksa bana göre Ozan çatlak  :evillol:

@Yusuf Tekeli aynı şekilde uslupten uyardım 4-5 ay önce şimdi kusur bulamazsınız.

Bizim amacımız bu burada itelemeden insanları ortak paydaya alabilmek.

Ama bırakın da işler ters gidiyorken eleştirelim bunu yapmazsak DEmirören gibi bir adam yine gelir eleştirmeyenler vicdanlarını rahatlatamazlar.

:utan :D

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:29:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Son olarak bugün başıma geldiği için söylüyorum.

Duyumu isteyen istediği gibi yazar. Duyum aldığı kişiyi söylemek zorunda da değildir.

Yönetimden alsam duyumu buraya yazabilir miyim Çebi söyledi diye var mı böyle dünya? Bir daha alabilir miyim sonra aynı bilgiyi?

İstemeyen okumaz inanmaz kafası rahat olur bu kadar basit.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Forum karışmış.Ne oluyor abiler ? Hepimiz Beşiktaşlıyız şurda.Zaten Çağrı abi bu forumda duyumlarına güvenebileceğimiz kişilerden.Yalan söylemez.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:34:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz Cavanda'yı alırken bir anda Beck alındı. Hepimiz şaşırdık bunu düşünen futbol aklı kim diye değil mi?

O devam etsin transfere dedik. Haber bu;

Hannover'in eski teknik patronu Tayfun Korkut'un, Andreas Beck'i Beşiktaş'a önerdiği ortaya çıktı.

Bunu doğrultacağım bugün yalan mı değil mi diye. Doğru ise halimizi düşünün diyorum sadece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Biz Cavanda'yı alırken bir anda Beck alındı. Hepimiz şaşırdık bunu düşünen futbol aklı kim diye değil mi?

Hannover'in eski teknik patronu Tayfun Korkut'un, Andreas Beck'i Beşiktaş'a önerdiği ortaya çıktı.

Bunu doğrultacağım bugün yalan mı değil mi diye. Doğru ise halimizi düşünün diyorum sadece.

İmza töreninde yöneticisinden Beck'e kadar herkes Tayfun Korkut'a teşekkür etti.  :D

Çevrimdışı ozan062

Şenol hocaya topu da attılar şimdi yapılan her hamle ondan bilinecek alınan oyuncular oynanan oyunlar.

Saçmalık zaten halen dayanamam akıllı bir transfer komitemiz yok birileri birini tavsiye etsin de oradan yürüyelim kafasında gidiyorlar

Mesela Rhodolfo niye olmadı

Adamla anlaştık takımla anlaştık Şenol hoca veto etmedi şimdi imza için daha ne gerekiyor?  Bu seviyeye getirdiyse o gün imzaları atarsın yok taraftar tepkşsiymiş falan hikaye

zaten bekletmelerinin bence birkaç sebebi var bol secenek var ve kendilerince bir denklik var onun ayarını tutturma cabasındalar diye dusunuyorum
fakat bu bolluktan istifade edeyim derken eldekilerden olma ihtimalini işte hiç hesaba katmıyorlar..
oyunucun birine biraz talep artsın bak o zaman ne hale geliyor bizimkiler cnk onu beklemiyorlar sanıyorlarki menejere guveniyorlar sanıyorum bir anda işler ayaklarına dolanıyor ve
tekrar sil bastan derkeen baya bi zaman gidiyor yine o denkliğin ayarı kacıyor
bence tüm süreç bundan uzuyor

bakın simdiki baskının haddi hesabı yok ve bu medya yani sosyal medyanın gucu cok farklı artık bunu karsı tarafta iyi klullanabiliyor sende kullanabiliyorsun bizimkiler bunu cozemediler işte hep boyle boyle 4 sene geçti bi arpa boyu alamadık
ben buna kızıyorum
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 19:37:44 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:36:43
  • Beşiktaş / Bodrum
İmza töreninde yöneticisinden Beck'e kadar herkes Tayfun Korkut'a teşekkür etti.  :D

O zaman şaşırmakta haklıymışız.

Bu adamı önermese Ertan bize Cavanda'yı çakmıştı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

ben dünkü yorum üzerine yazdım onu, sebebini de söyledim. burada bazı haberler yıpratma amaçlı kullanılıyor, nedenlerini de yazdım. söylediklerim objektifliğe daha yakın olma adına, birilerini doldurup ortalıgın karıştırılmasını etik bulmuyorum ve haksızlık olarak görüyorum
iyide bir kişiye değil bir çok insana ayar veriyorsun eleştirmek demiyorum. Burası bir forum her tür düşünce konuşulur
her duyum paylaşılır evet @Çağrı kimden aldı bilmiyorum ama aynı bilgileri bende aldım sinirimden yanlış şeyler yazmayayım diye
foruma bile yazmadım burda biz yönetimi yıpratma amaçlı konuşuyorsak sen bunu algılayamamışsın derim. Taraftarın tepkisinimi
ölçüyorlar hedefmi saptırıyorlar bilmiyorum ama bu haberler geliyor bu günün haberide Q7 haber doğru düşük meblağya şartlı
bir kontratla alınması gündemde haber sitesinede o yazıyı boşuna koymadık dünkü haberlede ilgili dikkat edersen haber sitesine bir yorum bıraktık
burda istediğmizi konuşuruz ama bir tarafımızdan uyduracağımız bir şeyi haber sitesin koyacağımızımı sanıyorsun
Burdaki hiç bir yönetici senin dediğin bir yola sapmaz bizim burdaki sorunumuz düzeni devam ettirmek kaos yaratmak değil @Ayberk

Çevrimdışı can1903

Harbi Harbi Q7 gündemde. F.O tek sorun bence bu transferde
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben senin samimiyetine , Futbol bilgine , Ve aldığın bilgilere sonuna kadar İnanıyorum @Çağrı
Bak Sosyal kartal diyorki , Q7 kendisi gelmek istiyor , Sözleşmesinde Fesih maddesi olacak bunu kabul etti , ilk 11 beklentisi de yok diyor !! Bu şartlara rağmen hala gelmesin diyormusun ??? Bu 1 !
2) q7 den an itibarıyla vazgeçildimi ??
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı denilanz

Q7 gelsin diyenler onu Beşiktaş'tan büyük görenlerdir. Çekeceği taraftar, sağlayacağı katkı, futbolculuğu, insanlığı, e hadi Beşiktaşlılığı da diyim zerre önemli değil. Başkan "Bu kapıdan giremez." dedi bir kere. (veya Q7 dedirtti) Bu saatten sonra eğer gelirse Beşiktaş küçük düşmüş olacak. İşte ben bu yüzden karşıyım bu transfere.

Çevrimdışı ozan062

q7 gelmeli acıkcası cnk agır sartlarla donatılmıs bir sozlesmeye kimse hayır demez adam gelmek istiyor yahu
son donemde bize kim kosarak geldi ha????

Çevrimdışı atalay

O zaman şaşırmakta haklıymışız.

Bu adamı önermese Ertan bize Cavanda'yı çakmıştı.

Cavanda'nın temsilci ile konuştuğum gün yazdım.

Trabzon'a yada Beşiktaş'a çakacaklar bu oyuncuyu diye.

Trabzon'a çaktılar.

Çevrimdışı Anıl

abi gelsin işte yaa
Adam herşeyi kabul ediyor , Her maddeyi sozleşmeyi kabul ediyor daha ne olsun !!!
Gel ulan , Formanın arkasına İsini yazdırıp adına çıkan her tişörtü almazsam ..........
Ben İstiyorum abi dibine kadarda herkesle tartışırım bu adam Gelsin yeterki !!!
Abi seninle tartışılacak birşey yok ki, sen sadece istiyosun dayanağın falan yok. Kimin adı bizimle geçse bir anda en büyük istekçisi savunucusu sen oluyosun zaten. Quaresma da tavan yaptı onun da nedeni belli. Yok renkliler çok korkmuş, Naniden Podolskiden iyi demişler falan. Quaresma>Nani diyenle futbol tartışmam zaten.

Çevrimdışı aspireless

Bir takimin teknik direktorluk yapan eski futbolcusun oyuncu onermesi bence dogru. Bu ligde hala menajerlerin önerdiği futbolcular alinirken fb.gs dahil. Neden yanlış olduğu düşünülüyor ki. Zaten avrupada da turkiyede de genelde scout lar kluplerin eski futbolculari .

Çevrimdışı ozan062

q7 biz istediğimizde kenardada olur biliyorsunuz dimi:)) cnk 1.5 yahu sosayla aynı parayı alacak ister istemez kendini sisremeyecek sisirse tek biz taraftar olarak ama inan bana boyle bir profile ihtiyacımız var
senol guneste hazır bizdeyken bu kumara girilmeli bosversin fo onceden soylediklerini zaten  a dese ben ona b diyorum o guven meselesini cok onceden kaybetti onu bi bosversin zaten

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:42:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben senin samimiyetine , Futbol bilgine , Ve aldığın bilgilere sonuna kadar İnanıyorum @Çağrı
Bak Sosyal kartal diyorki , Q7 kendisi gelmek istiyor , Sözleşmesinde Fesih maddesi olacak bunu kabul etti , ilk 11 beklentisi de yok diyor !! Bu şartlara rağmen hala gelmesin diyormusun ??? Bu 1 !
2) q7 den an itibarıyla vazgeçildimi ??

Vazgeçilmedi @Yunus Emre Dökmeci sadece bildiğin alıyorlardı tekrardan Dzsudzsak'a yöneldiler.

Sabaha o kadar sosyal medya filan dedin ya. Bak kardeşim bir şeyi alırım ederim kombine alırım vs diyerek tweet atana bakmaz yönetim tepki ölçerken.

Çünkü Bjk taraftarı malesef böyledir der ama almaz hiçbir zaman. Kulübe hali hazırda kombine almış kişiler de alırsanız ipta lediyorum diye mail attığında önce elindekini kaybetmemek için geri adım atar kulüp.

Her zaman böyle olur bu. Çünkü şuan yıldız yokken alan adam her zaman alacak demektir onu kaybetmeyi göze alamaz.

2. soruna gelirsek;

Quaresma'nın alınması demek Dzsdudzsak'ın alınmaması demek o yüzden her ne şartta olursa olsun istemiyorum.

Ha Töre'yi satarlar onun yerine düşünürlerse dersen bu dediğin şartlarda ben güvenmeyeceğim oyuncu ile gitmem.

Ben Quaresma'yı tek şekilde kabul ederim bu kulübe. Tüm transferler yapılır hiçbir eksik kalmaz rotasyon oyuncusu olarak 1.2 gibi bir maaşla ve anında tek taraflı fesh maddesiyle.

Diğer transferler bitmeden asla ama asla onay vermem.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:43:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir takimin teknik direktorluk yapan eski futbolcusun oyuncu onermesi bence dogru. Bu ligde hala menajerlerin önerdiği futbolcular alinirken fb.gs dahil. Neden yanlış olduğu düşünülüyor ki. Zaten avrupada da turkiyede de genelde scout lar kluplerin eski futbolculari .

Hocam yanlış değil doğru zaten.

Burada anlatmak istediğim kurumsal bir kulüpte bunu senin ekibin yapar, ondan oradalar.

Tayfun önermese menajer bize oyuncusunu çakıyordu. Burada kurumsallaıktan plandan programdan bahsedemeyiz biz düşünmemişiz çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Ben artık Quaresma'ya nötr um Gelsede olur Gelmesede.
İsteyenede saygı duyarım istemeyenede.
Bakalım bir daha izliyelim , belki akıllanmıştır  :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..