2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875284 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Q7 yalan olsaydi kulup yalanlardi hala yalanlama bekliyorum.Porto kamp kadrosuna almamis deniyor ayrilacagi belli artik dusuk.ucretle gelirse rotasyon icin iyi olur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ben yalancı, fırsatçı, çıkarcı diye ifade kullanmadım. sözleri anlamak istediğiniz gibi anlayıp herkese muhalefet etme yetkisi görüyorsunuz kendinizde. en büyük hatanız bu

ben yalancı, fırsatçı, çıkarcı diye ifade kullanmadım. sözleri anlamak istediğiniz gibi anlayıp herkese muhalefet etme yetkisi görüyorsunuz kendinizde. en büyük hatanız bu

Özür dilerim de bunları özelde tartışsanız. 2 saat bakamadım foruma 7-8 sayfa olmuş ve ben kendi adıma bunları okumak istemiyorum. Okumak istediğim aşağıda  :)

1) Porto Quaresmayı quaresmanın isteği doğrultusunda Bıraktı çünkü BEŞİKTAŞ'A dönmek istiyordu

2) Quaresma sadece geleyim ilk 11 garantisi istemiyorum dedi özlemini belirtti

3) imzalar atıldığında özel maddeleri olacak ve sözleşmesi fesh edilecek
Aynen öyle buna suçlama denmez eleştiri denir. Burada hakaret yok vasıf belirtme var. Adam fikrini yazıyor bu kadar.

Hakarete bir kez bile izin vermedik. Ne yapalım tanımıyoruz diye eleştirmeyelim mi? Biat mı edelim.

Sen eleştirirsin adam yaptığı işler ile cevap verir. Yaptığı iş kovarak gönderdiği futbolcuyu getirmek olursa yerin dibine de sokarım. Ama hakaret etmem.

İnsanlara sansür uygulamıyoruz burada, uygulatmayız da.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aspireless

sistemli calistiklarinin kaniti beck ve tosctir. Ben bu ligde bek oynadığı sezon 10 asistini gördüm tosicin. Beck on yildir benim takip ettigim birisi götecekseniz zaten 7-8 asistini. Bence muhim çünki beklerimiz bu sene 10 ar asist yapsalardi biz sampiyonluk kutluyoduk hala. Burada sistemli olan ikisinide bitene kadar duyurmamalari. Ayrica farkli düşünen insanlara neden katlanilamiyor anlayamadim dogrusu. Saygi konusunada gelirsek 40 yasinda bir adam saygiyi ne kadar hakediyosa 10 yaşındaki bir çocuk ta okadar hak edoyodur.

Çevrimdışı Abdullah

Daha bugün adam bana futbol bilgisi yerlerde dedi Quaresma'nın istatistiği üzerinden.

Ne yaptım? Ben eleştirilemem diyip susturdum mu? Ceza mı versim hakaret mi ettim?

Muhtemelen onun televizyondan izlediği kadar maçı ben çeşitli yerlerde stadyumdan izledim. Direk organizasyonun içinde bulundum.

Kendime güveniyorum istediğini söylesin. Ama aynısını biri yönetime dillendirince mi hata oluyor?

Herkes edebiyle istediğini yazar burada. Dozu kaçınca zaten müdahale ediyoruz.
Adam olan her hareketiyle, konuşmasıyla kendini çok açık belli ediyor ya  :bandit: adamsın çağrı abi  :D

Çevrimdışı Ayberk

Aynen öyle buna suçlama denmez eleştiri denir. Burada hakaret yok vasıf belirtme var. Adam fikrini yazıyor bu kadar.

Hakarete bir kez bile izin vermedik. Ne yapalım tanımıyoruz diye eleştirmeyelim mi? Biat mı edelim.

Sen eleştirirsin adam yaptığı işler ile cevap verir. Yaptığı iş kovarak gönderdiği futbolcuyu getirmek olursa yerin dibine de sokarım. Ama hakaret etmem.

İnsanlara sansür uygulamıyoruz burada, uygulatmayız da.
sansür uygulamıyorsunuz ama insanlar sizin uslubunuzu örnek alıyor. buna dikkatinizi çekmek isterim. hitabını ne kadar düşürürsen, diğerleri tarafından algı da ona göre etkileşir. genel olarak söylüyorum, "şimdi küfürü basacam"  şeklide başlayan çok cümle okudum ben burda
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha bugün adam bana futbol bilgisi yerlerde dedi Quaresma'nın istatistiği üzerinden.

Ne yaptım? Ben eleştirilemem diyip susturdum mu? Ceza mı versim hakaret mi ettim?

Muhtemelen onun televizyondan izlediği kadar maçı ben çeşitli yerlerde stadyumdan izledim. Direk organizasyonun içinde bulundum.

Kendime güveniyorum istediğini söylesin. Ama aynısını biri yönetime dillendirince mi hata oluyor?

Herkes edebiyle istediğini yazar burada. Dozu kaçınca zaten müdahale ediyoruz.

Abi sen burda futbol bilgisine güvenilecek tek adamsın. :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Giray Burak

orucun tepene vurunca çorba hayaliyle yaşıyorsun herhalde, yorumun ona benzemiş çünkü
Yorumumda yaşa hürmeten abi dedik ,hata etmişiz.
Senin bu körü körüne savunmana,sadece Allah kurtarsın denir.
Ben bumu kurumsallaşma diyorum ,bumu futbol aklı diye soruyorum .senin verdiğin cevaba bak.
Birde yukarıdaki mesajında ,bir arkadaşa adap,edep dersi vermeye çalışmışsın.yazık sadece yazık.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:12:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sistemli calistiklarinin kaniti beck ve tosctir. Ben bu ligde bek oynadığı sezon 10 asistini gördüm tosicin. Beck on yildir benim takip ettigim birisi götecekseniz zaten 7-8 asistini. Bence muhim çünki beklerimiz bu sene 10 ar asist yapsalardi biz sampiyonluk kutluyoduk hala. Burada sistemli olan ikisinide bitene kadar duyurmamalari. Ayrica farkli düşünen insanlara neden katlanilamiyor anlayamadim dogrusu. Saygi konusunada gelirsek 40 yasinda bir adam saygiyi ne kadar hakediyosa 10 yaşındaki bir çocuk ta okadar hak edoyodur.

Hocam Beck'in nasıl alındığını okudunuz mu en son? Kimin aldırdığını ve önerdiğini birileri bize Cavanda'yı itelemeye çalışırken?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

sansür uygulamıyorsunuz ama insanlar sizin uslubunuzu örnek alıyor. buna dikkatinizi çekmek isterim. hitabını ne kadar düşürürsen, diğerleri tarafından algı da ona göre etkileşir. genel olarak söylüyorum, "şimdi küfürü basacam"  şeklide başlayan çok cümle okudum ben burda

bende ediyorum baya tekrarlarım hatta bunu gündelik işim oldu neredeyse:)
fakat bunun gücünü yoneticiden almıyorumki ben hep boleydim:)) yani onların demesiyle değil biz zaten böyleydik oyuncuyada yoneticiyede tonlarca laf eden adam var mesajlar siliniyor genellikle ama o vakite kadar srun yok ve temelli mesajlarımda silinmiyor o sebeble değerini bilelim buranın
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

Tosic transferi planlama değil ertanın kulübe çaktığı bir oyuncu. Onun yerine free fuchs istedik haliyle olmadı. Yangından mal kaçırır gibi imza atmasalardı şu an holebası alabilecektik.

Çevrimdışı ozan062

bu kadar zamandır adam imza atmaıs ve biz bu adama ulasamadık ya ne deyim ben

Çevrimdışı Ayberk

Yorumumda yaşa hürmeten abi dedik ,hata etmişiz.
Senin bu körü körüne savunmana,sadece Allah kurtarsın denir.
Ben bumu kurumsallaşma diyorum ,bumu futbol aklı diye soruyorum .senin verdiğin cevaba bak.
Birde yukarıdaki mesajında ,bir arkadaşa adap,edep dersi vermeye çalışmışsın.yazık sadece yazık.
benim cümlelerim içinde q7 var mı, ben ne yazıyorum sen bana Quaresma diyorsun. farklı düşünceleri olan insanlar resmen yerin dibine sokuluyor sabahtan beri. kimse q7 nin nasıl oynayacagının garantisini vermez, adam yorum yazar sadece gönlüne göre karşıtı küçültücü ifadeler değildir

Çevrimdışı canU

1) Porto Quaresmayı quaresmanın isteği doğrultusunda Bıraktı çünkü BEŞİKTAŞ'A dönmek istiyordu

2) Quaresma sadece geleyim ilk 11 garantisi istemiyorum dedi özlemini belirtti

3) imzalar atıldığında özel maddeleri olacak ve sözleşmesi fesh edilecek
Ya sen ciddi ciddi recai kocaman a bağladın. Robinho geliyor mu onu söyle boşver q7yi

Çevrimdışı ozan062

Abi sen burda futbol bilgisine güvenilecek tek adamsın. :ok:

o sana göre :))

ben mesela coguna katılmam :lol:
ama müthis güzel anlasırız cnk amaç aynı Beşiktaşın iyiliği

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:18:00
  • Beşiktaş / Bodrum

Hitabımda hiçbir sıkıntı görmüyorum. Zaten olsa şimdiye dek örnek alıyor dediğiniz kişiler örnek almazdı. Kaldı ki böyle olduğunu düşünmüyorum herkesin kendi iradesi var çocuk değil insanlar.

Sansür uygulamıyorum, hakaret ettirmiyorum.

Elimde çok kısıtlı bilgi olmasına rağmen 3 haftadan insanları burada devamlı sabır diye ben sakinleştirdim her şey yoluna girecektir dedim. Ama bir yere kadar.

Bir yerde yanlış varsa ben onun içinde olmam. Yapılmaması için de elimden geleni yaparım.

Sizden hala özür bekliyorum ithamınızdan dolayı bunu da belirteyim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Senin seviyene çıkabilen oyuncu sayısı zaten sayılı
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Dzsudzsak ile zaten görüşülüyor ve yol katedildi, tercih edilmeme gibi bir şey hiç olmadı. dün yaptığın haberi yalanlamak yerine üzerine "taraftar tepkisi" katıp sunuyorsun şimdi. milleti o kadar gaza getirdikten sonra
nerden biliyorsun bu gün geldi Dzsudzsak la tekrar görüşmelere başlandığı haberi tercih edilmeme gibi bir şey hiç olmadı diyorsan elinde bir kanıtın vardır.
Dikkatli konuş burda yöneticiler yalan söylemez.
bütün mesajların birilerine haddini bildirme üzerine yazılmış burda sanamı kaldı bu @Ayberk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi orda benim ismim yazıyo, doğal olarak "bana göre" olacak :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aspireless

Tosici neden aldiniz junsen alinsin diyende vardi forum da ama adam futbolu birakti. Onerine saygi duyarim ama tosicinde mevcut iki bek ten iyi oldugunu en azindan daha istikrarli oldugunu. Beşiktaş icin umarim yaniltmax beni tosic. Acikcasi ben onyargiya karsiyim yapilan iyi seyler rastlantı kötü şeyler bilerek yapılıyor gibi bir algi olusturuluyor. Burdaki insanlari ayri tutuyorum tabi o yüzden vakit geciriyorum herkesin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Bazı fikirleri benimsemesemde.

Çevrimdışı ozan062

Senin seviyene çıkabilen oyuncu sayısı zaten sayılı

senlede baslarda nasıl terslesiyorduk ama akıllara zarar:))
tabi canım ben farklıyım o konuda seviyem baktıgım pencere farklı sadece anlatıs tarzımdan dolayı cogunlukla kotu olan taraf oluyorum :bawling:
amaa napayım ben boyleyim :icool:

Çevrimdışı Giray Burak

benim cümlelerim içinde q7 var mı, ben ne yazıyorum sen bana Quaresma diyorsun. farklı düşünceleri olan insanlar resmen yerin dibine sokuluyor sabahtan beri. kimse q7 nin nasıl oynayacagının garantisini vermez, adam yorum yazar sadece gönlüne göre karşıtı küçültücü ifadeler değildir
Yahu burada kim küçültücü ifade kullandı .
q7 yi şu saate kadar yalanlamadıysa bu yönetim ,demekki bi ihtimal var demektir.Allah korusun .
Senin küçültücü ifadeler ,dediğin yönetime yapılan eleştiriler .Bu kadar biat mantığı güdeceksek ,başkan değil şeyh seçılsin kulübe .Vodafone arenada da topluca zikir çekeriz.

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

millet hadi biraz kafanız dağılsın.nedir bu transferde transfer  :halay:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:22:26
  • Beşiktaş / Bodrum

Evet en güzel örneklerden biri :D saatlerce tartışrığımız da oldu önemli olan hakaret ve itham olmaması yoksa bana göre Ozan çatlak  :evillol:

@Yusuf Tekeli aynı şekilde uslupten uyardım 4-5 ay önce şimdi kusur bulamazsınız.

Bizim amacımız bu burada itelemeden insanları ortak paydaya alabilmek.

Ama bırakın da işler ters gidiyorken eleştirelim bunu yapmazsak DEmirören gibi bir adam yine gelir eleştirmeyenler vicdanlarını rahatlatamazlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

Hitabımda hiçbir sıkıntı görmüyorum. Zaten olsa şimdiye dek örnek alıyor dediğiniz kişiler örnek almazdı. Kaldı ki böyle olduğunu düşünmüyorum herkesin kendi iradesi var çocuk değil insanlar.

Sansür uygulamıyorum, hakaret ettirmiyorum.

Elimde çok kısıtlı bilgi olmasına rağmen 3 haftadan insanları burada devamlı sabır diye ben sakinleştirdim her şey yoluna girecektir dedim. Ama bir yere kadar.

Bir yerde yanlış varsa ben onun içinde olmam. Yapılmaması için de elimden geleni yaparım.

Sizden hala özür bekliyorum ithamınızdan dolayı bunu da belirteyim.
bir duyumun yapacağı etkinin ne olabileceğini algılayabiliyoruz sanırım. muhalif çizgisi olan biri, özellikle de alyhte bir fikstür çekildikten, bazıları tepkisini yönetimi yererek göstermeye başlamışken, ben duyum aldım deyip yangının ustune körükle gitmek bence etik bir davranış değil. sakinleştiriyorum diyorsun ama ben öyle görmüyorum ve bunu söylüyorum

Çevrimdışı ozan062

yağıza gore hersey planlıymıs yoneticilerde biraz sabır deniyor

yazık zaten biz sabırdan mermerleri deldik ama o beklenen sabır yuzunden oyuncu sirkulasyonunun dogru zamanda olmaması sebebiyle ligin baslangıcını hayli sıkıntılı gecirecez

mesela bilic bizde olsaydı ligin baslangıcı için ona guvenirdim bunu iyi beceriyor devamını getiremiyor
fakat senol hoca benim bildiğim hatırladıgım ortasını iyi oynar oda sonunu getiremez fakat baslangıcıda iyi sayılmaz
o sebeblede biraz değil baya endiseliyim ben bu sabır laflarına