2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876563 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu insanlar hatırlamıyor mu? Son şampiyonluğumuzda en yaratıcı oyuncularımız Delgado-Yusuf-Tello'ydu :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 17:46:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Quaresma olayında tek amaç var.

Gelmeyen tataftarı stada
Çekip kombine satmak. Yani sportif başarıyı paraya tercih edip stadın ilk senesinde gelir kaybı yaşamak istememeleri.

Ama bunu yaparken destek veren taraftarın desteğini çekeceğini hesap etmedikleri için nabız ölçtüler.

Sonuç bu adam alınmayacaktır alınmamalıdır da zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 17:50:13
  • Beşiktaş / Bodrum
O Yüzden twitterı aktif kullanın önemli olan Quaresmayı isteyenler değil istemeyenlerin sayısı ve yazdıkları. Isteyenleri zaten Adam'ı gönderirken gördüler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

əvrən ‏@evrenmanchester  14 sn.15 saniye önce
Chicharito

Icin bjk da devrede .. tum bilgim bu suan . Dun chicharito baska bi takimla masadaydi..

@Çağrı abi kesin izleniyoruz :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gelmeyen tataftarı stada
Çekip kombine satmak. Yani sportif başarıyı paraya tercih edip stadın ilk senesinde gelir kaybı yaşamak istememeleri.

Ama bunu yaparken destek veren taraftarın desteğini çekeceğini hesap etmedikleri için nabız ölçtüler.

Dzutzsak la yeniden görüşülmeye başlanması iyi haber :ok:
Bana göre Q7 , dzutzsak ın 1 Tık daha üzeri bir futbolcu bunu kimse inkar edemez ama ben Dzutzsaka asla hayır demem oda bizi hedefe goturecektir , Q7 nin Eksisi Topla daha çok oynaması ve disiplin sorunu , Dzıiutzsak ise takım oyununa daha yatkın bir oyuncu ben onun oyununu begeniyorum be en başından beride Konop yerine onun gelemesini istiyordum...
Neyse Q7 veya Dzu farketmez benim için Hangisi gelirse gelsin çok mutlu olacağım ben :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Easthanbool

Tabi tabi kesin izliyorlar  :kop: :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 17:53:23
  • Beşiktaş / Bodrum

Chicharito

Icin bjk da devrede .. tum bilgim bu suan . Dun chicharito baska bi takimla masadaydi..

Beşiktaş'ın sosyal medya ve internet kullanan kitlesinin yüzde 40 ı ziyaretçi ve üye olarak burayı her gün kullanıyor. Haberiniz olsun :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Chicharito

iyice hoşaf oldum kimi alacağı kimle ilgileniyoruz :D

Çevrimdışı atalay

İzleseler ne olur! Bizzat öneriyoruz; burun kıvırıyorlar.  :D

Öyle isimle değil; raporlayarak.

Çevrimdışı talha

Çiko Remy ve Macar getir kiralık olsun sıkıntı yok :))
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Dzsudzsak gelecek, o kadar :icool:

Çevrimdışı Kadir G.

Neyse rvp olmaz da fiyat artsın zarar etsinler kafi.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Gelmeyen tataftarı stada

Quaresma'yı getirmek "Bizim bu sene şampiyonluk gibi bir hedefimiz yok, Q7'yi getirelim ki taraftar oyalansın, eleştirilerin sesi yüksek çıkmasın" demektir. İki senedir 3. olan takımı var gücüyle eleştiren kitlenin Q7 zamanında 5. olan takım için sesini çıkarmaması tuhaf değil mi? (3.lüğün başarı olduğunu söylemiyorum ama tonla para harcayıp Antep'in bile arkasında 5. olmaktan iyidir)

Yönetim 3 yıldır başarısızlıkta bile kendisine destek çıkan kitleyi kaybetmiş olur Quaresma'yı getirdiği takdirde. Dediğin gibi nabız ölçmüş olabilirler ama böyle bir hata yapmayacaklarını umuyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

Biz Rvp işine karıştık ya yandık bunlarda bundan sonra bizim transferlere salça olur fiyat yükseltirler geçmiş olsun.

Çevrimdışı Anıl

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  1 dk.1 dakika önce
ÖZEL | Beşiktaş, Fenerbahçe'nin borsaya bildirdiği Van Persie için M.United'a €6.25M'luk, oyuncuya ise yıllık €5.25M'luk teklifini iletti.

Doğru haber :) Ben hala bizim alacağımızı düşünmüyorum ama Van Persie'nin Fener'e imza atmadığı ortada. Zorlayabildiğimiz kadar zorlayalım en kötü Fener'e +1 2 birşeyler kitleriz :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yönetimin sol açık için 3 alternatifi var macar, balazs ya da dzsudzsak... istediği birini getirsinler.  :evillol:

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Madem alamayacağız para arttırsınlar onları zarara sokalım  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yönetimin sol açık için 3 alternatifi var macar, balazs ya da dzsudzsak... istediği birini getirsinler.  :evillol:

:claps: :evillol:

Çevrimdışı ebabil

Biz Rvp işine karıştık ya yandık bunlarda bundan sonra bizim transferlere salça olur fiyat yükseltirler geçmiş olsun.

mehmet topuz, diego vs vs zaten karışıyorlar.

Çevrimdışı Türkay

Yağız Çelikyüz ‏@yagiz1903   1 dk.1 dakika önce
Net Bilgi | Fenerbahçe ile hiçkimsenin imzası yok. Başkan RVP transferi için Londra'da. Alternatif olarak Remy ile görüşür muhtemelen.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı cingoz

futbol bi zevk oyunu ise Quaresma yeniden gelmeli. ya maç izlerken ben gerilmek istemiyorum, birazda zevk alayım "oooo harekete bak lan! adamı pazara yolladı beee" deyim.
Geçtiğimiz sezon öyle bi oyuncu olmadı açık söyleyelim.. Beşiktaş'In avrupa maçları dışında heyecan veren maçı da olmadı.
Sanki takım 5.olduğunda suç Quaresma'nındı.. Adam Demba ba'dan sonra bu takımın avrupada en çok gol atmış yabancı oyuncusu.
Adam Beşiktaş'tayken fenerli birine Q7 dedin mi adamlar korkuyordu bi.. şimdi öyle oyuncumuz bile yok.
Hazır ucuzken Q7 tekrar gelmeli.

Tek korkum daha önceki gibi bizim taraftarın vefasızlığına kurban gitmesi..
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 18:17:50 cingoz ]

Çevrimdışı Kadir G.

futbol bi zevk oyunu ise Quaresma yeniden gelmeli. ya maç izlerken ben gerilmek istemiyorum, birazda zevk alayım "oooo harekete bak lan! adamı pazara yolladı beee" deyim.
Geçtiğimiz sezon öyle bi oyuncu olmadı açık söyleyelim.. Beşiktaş'In avrupa maçları dışında heyecan veren maçı da olmadı.
Sanki takım 5.olduğunda suç Quaresma'nındı.. Adam Demba ba'dan sonra bu takımın avrupada en çok gol atmış yabancı oyuncusu.
Adam Beşiktaş'tayken fenerli birine Q7 dedin mi adamlar korkuyordu bi.. şimdi öyle oyuncumuz bile yok.
Hazır ucuzken Q7 tekrar gelmeli.

Tek korkum daha önceki gibi bizim taraftarın vefasızlığına kurban gitmesi..

Mantığa bakar mısınız?

Çevrimdışı atalay

Daha öncede yazdım; belkide ilk defa ben yazdım.

RVP'nin istediği ücreti vermemiz mümkün değil.

Bonservis ücreti (Sözleşme fesih) + imza parası.

Taraftarı umutlandırmayın.

Sponsor desteği varsa ancak olabilir; hangi sponsor nerede?

FB bile o maliyetleri sponsorsuz karşılarsa aptallık eder.

Çevrimdışı Kadir G.

Daha öncede yazdım; belkide ilk defa ben yazdım.

RVP'nin istediği ücreti vermemiz mümkün değil.

Bonservis ücreti (Sözleşme fesih) + imza parası.

Taraftarı umutlandırmayın.

Sponsor desteği varsa ancak olabilir; hangi sponsor nerede?

FB bile o maliyetleri sponsorsuz karşılarsa aptallık eder?

Vodafone diyorlar ama sanmıyorum.