2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878908 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 18:45:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dzsudzsak ile zaten görüşülüyor ve yol katedildi, tercih edilmeme gibi bir şey hiç olmadı. dün yaptığın haberi yalanlamak yerine üzerine "taraftar tepkisi" katıp sunuyorsun şimdi. milleti o kadar gaza getirdikten sonra

@Ayberk bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.

Elimde whatsap görüntüleri var. Bu işler bitsin tarafına göndereceğim sen de çıkıp burada özür dileyeceksin.

Hiçbir şeyi birinci ağızdan yazmıyorum hepsini de nereden aldığımı özelden saha bildireceğim.

Senin dışında bilen de olmayacak başka bir yerden duyarsam bizzat senden bileceğim.

Varsan buyur ben kaynağımı söylemeye hazırım. Yaşının ağırlığını bilir bir daha insanları itham altında bırakmamayı tecrübe etmiş olursun böylece.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Parayı bassan alacaksın adamı.Rakibine tarihi bir çalım atacaksın.Değer mi ? Değer.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Doğru mantık !!
Düz oyuncularla sonuca gidemezsin , Bu tarz oyuncularla sonuca gidersin !!
Kanser olmak hobimiz oldu artık !! Adam eksilten adam yok takımda Gökhan dışında !!! Nutun takım topu aldığı an Gokhana atıyor , Gökhan 2 Çalım atıcakta , Dripling yapacakta , Orta açacakta Gol atacak diye bekliyoruz !!
İşte bizim Quaresmayı isteme sebebimizde bu , Gokhanın yaptıklarını yapsın yeter bize :s20:

1) o bidon buraya gelmeyecek

2) gökhan savunmasına da gelen çağa uygun kanat oyuncusu sirk cambazı değil.

3) aynı tipte 2 kanatla oynanmayacağını bilmemen futbol bilgini gösteriyor. :)

Çevrimdışı Ayberk

Allah allah kardeşim bak kamp başladı bitecek

Adamlar onbeş gündür defans ile uğraşıyorlar halen daha gefiremediler

Hadi getirmesini geçtin uğraştıkları bir isim bile belli değil deli dana gibi atlıyorlar

Sen de halen daha vıdı vıdı
ben senin kardeşin değilim önce adabını düzelt, vıdı vıdı gibi laflar edip seviyeyi düşürme saygılı ol
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı aspireless

Bence sistemli çalışıyor hic basina yansitmiyo. Bu da bir düşünce. Ki macar ocaktan beri izleniyor. Nasil sistem yok ben anlamadim. Sadece demba ya viddi bir teklif geleceği düşünülüyor du.

Çevrimdışı Ayberk

Abi sen ,neyi anlatıyorsun ,bu yönetim ne yapıyor .Allah aşkına bırakın bu körü körüne savunmayı .
Oruç tepeme vurmuş ,birde q7 haberleri .plan,program ,futbol aklı bu işte ..q7 yi transfer etmek bunların futbol aklı.neyini savunuyorsun abi.bumu kurumsallaşma .
orucun tepene vurunca çorba hayaliyle yaşıyorsun herhalde, yorumun ona benzemiş çünkü

Çevrimdışı talha

ben senin kardeşin değilim önce adabını düzelt, vıdı vıdı gibi laflar edip seviyeyi düşürme saygılı ol

2 günden beri insanlara ithamlarda bulunuyorsun sana kimse öyle böyle demedi değil mi

Hayır yaşa her zaman saygımız sonsuz ama herşeyin de bir sınırı var

İnsanları yaşında ezeceğini düşünüyorsun saygın olamaz

Laflarını ona göre yazan insanları sevmiyorum sevemedi de

İki gündür beri insanlara hakaret saydın bir lafta hemen saygı mı arıyorsun??
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Yönetimi ne yaparsa yapsın savunmak normalmiş hatalarını eleştirmek yanlışmış.

Bana rüzgar sağnak'ın kedi benzetmesini hatırlattı.

Çevrimdışı brkntcnr

Bana da şu sistem yok olayları saçma geliyor. Bence belli bi plan var bu konuda kesinlikle guveniyorum. Fakat arada bazı olaylarla planlar sekteye uğrayabiliyor. Biraz da iyi düşünelim allah rızası için Ayrıca Quaresma olaylarını çıksın başkan yalanlasın haber1903 ü linç edelim. Bunu da çok istiyorum. Çünkü 3-4 aydır farkettim ki bu adamlar yönetime karşı taraftarı dolduruyor. Zaten Murat özen in kankası Ahmet gelberi. Değişik oyunlar oynanıyor bence Allah sonumuzu hayır etsin.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

1) o bidon buraya gelmeyecek

2) gökhan savunmasına da gelen çağa uygun kanat oyuncusu sirk cambazı değil.

3) aynı tipte 2 kanatla oynanmayacağını bilmemen futbol bilgini gösteriyor. :)
:claps: :claps:

Çevrimdışı talha

Burada herkese saygımızı sonsuz kimseye lafımız olamaz sonuçta gerçekte saygımızı eksik etmeyiz ama bunu fırsat olarak görmeyin

Burada yaşınız büyük olabilir biz genç insanlarız ama bu size her konuda bize laflar edip sonra saygı beklemeyin

Herkese yalancı itirafçı fırsatçı yok bilmem diyip sonra adabını bik demek te ne güzel

Çevrimdışı Hasan Akten

Bence sistemli çalışıyor hic basina yansitmiyo. Bu da bir düşünce. Ki macar ocaktan beri izleniyor. Nasil sistem yok ben anlamadim. Sadece demba ya viddi bir teklif geleceği düşünülüyor du.

Evet çok sistemli çalışıyorlar gerçekten, basına hiç yansıtmıyorlar. Yansıtsalar 6 ayda bitirecekler herhalde transferi.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ne kadar gerginsiniz arkadaşlar

Dün bir arkadaş yazdı yazı bunca zaman okuduğum en güzel cumleydi.

"Futbol basit oyundur, çok fazla abartiyorsunuz"

Ağır sözler kullanıyorsunuz, yakında özel mesajlarda kavgalar başlayacak. Biraz sakin olun , kan beyninize sicrayinca forumu kapatın olsun bitsin

Sonuçta herkes iyi şeyler olsun istiyor.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 18:54:26
  • Beşiktaş / Bodrum

Sitenin yöneticisiyim ben. Yalan yanlış bir yazmaya cesaret edecek son kişiyim burada.

Bir kez bile emin olmadığım bir şeyi yazmadım. Dzsudzsak ile  net anlaşıldığını ilk biz öğrendik yazmadık burada pürüz çıkar diye.

Adam beni yalan haber yayıp gazlamak ile suçluyor. Yaşa yaş tamam gözüküyorsa saygı gösterilir.

Yaş kimseyi burada saygıdeğer yapmıyor herkes haddini bilerek konuşsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ayberk

@Ayberk bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.

Elimde whatsap görüntüleri var. Bu işler bitsin tarafına göndereceğim sen de çıkıp burada özür dileyeceksin.

Hiçbir şeyi birinci ağızdan yazmıyorum hepsini de nereden aldığımı özelden saha bildireceğim.

Senin dışında bilen de olmayacak başka bir yerden duyarsam bizzat senden bileceğim.

Varsan buyur ben kaynağımı söylemeye hazırım. Yaşının ağırlığını bilir bir daha insanları itham altında bırakmamayı tecrübe etmiş olursun böylece.
itham altında bırakan ben değilim , birileri gibi ortalığı da karıştırmıyorum tam tersine makul ve mantıklı düşünülmesi gerektiğini söylyorum her seferinden. birileri eleştirmek adı altında resmen körlemesine muhalefet yapıyorlar insanları gaza getirerek. senin kaynağın başkan ya da yönetimden biri değilse o benim için kaynak değil dedikodudur. eğer ki yönetim içerisinden duydum diyorsan onu da o şekilde ifade edersin. yapılan işin ya da söylemlerin etik bir değeri olmalı, herhalde etik olmak açısından hem fikiriz. o zaman ağırlık yaşa ya da başa bakmaz altındakine zarar verir. dikkat ediyorum senin yazılarından sonra bir grup sürekli saldırıyor ve bu eleştiriyi çok aşıyor. bunlar rahatsız edici şeyler 

Çevrimdışı Ayberk

2 günden beri insanlara ithamlarda bulunuyorsun sana kimse öyle böyle demedi değil mi

Hayır yaşa her zaman saygımız sonsuz ama herşeyin de bir sınırı var

İnsanları yaşında ezeceğini düşünüyorsun saygın olamaz

Laflarını ona göre yazan insanları sevmiyorum sevemedi de

İki gündür beri insanlara hakaret saydın bir lafta hemen saygı mı arıyorsun??
ne ithamından bahsediyorsun ortaya laf atıp kenara çekilme delikanlı gibi söyle

Çevrimdışı safa burak

Quaresmanin 10 yilda gol ortalamasi 4.3 mus gokhan da 2 senede ligde ort 3.5 gol atti. 2 kanat oyuncusunun attigi 9 golle kim sampiyon olmayi bekler?

Çevrimdışı brkntcnr

Ne kadar gerginsiniz arkadaşlar

Dün bir arkadaş yazdı yazı bunca zaman okuduğum en güzel cumleydi.

"Futbol basit oyundur, çok fazla abartiyorsunuz"

Ağır sözler kullanıyorsunuz, yakında özel mesajlarda kavgalar başlayacak. Biraz sakin olun , kan beyninize sicrayinca forumu kapatın olsun bitsin

Sonuçta herkes iyi şeyler olsun istiyor.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle katılıyorum. Kendi içimizde kavga ettiğimiz kadar renklilerin taraftarlarıya etmiyoruz  hocam   Özellikle tek bi haberden bile yönetime sallayan insanlar var sadece gülüyorum. Gazete haberinde bu kadar coşan varsa gs liler napsın? Adamların hocası çıkıp sabri tarık yeter maxi yi almayın diyor

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 18:58:57
  • Beşiktaş / Bodrum
itham altında bırakan ben değilim , birileri gibi ortalığı da karıştırmıyorum tam tersine makul ve mantıklı düşünülmesi gerektiğini söylyorum her seferinden. birileri eleştirmek adı altında resmen körlemesine muhalefet yapıyorlar insanları gaza getirerek. senin kaynağın başkan ya da yönetimden biri değilse o benim için kaynak değil dedikodudur. eğer ki yönetim içerisinden duydum diyorsan onu da o şekilde ifade edersin. yapılan işin ya da söylemlerin etik bir değeri olmalı, herhalde etik olmak açısından hem fikiriz. o zaman ağırlık yaşa ya da başa bakmaz altındakine zarar verir. dikkat ediyorum senin yazılarından sonra bir grup sürekli saldırıyor ve bu eleştiriyi çok aşıyor. bunlar rahatsız edici şeyler 

Rahatsız olursan rahatsızlığını belirtirsin moderatöre rapor edersin üye olarak sorumluluğun bu kadar.

Ben insanlara grup olarak arkamdan gelin demiyorum. Güveniyorlar ki tepki veriyorlar.

Daha oturup 2 gündür yazılarımı okumuşsun gelmişsin burada beni yalan haber pompalamak ile itham ediyorsun sonra etikten bahsediyorsun.

Çok merak ediyorsan bunu yaşının verdiği ağırlık ile özelden sorarsın. Benim duyduklarımı yazıyorum. Hatayı yapan sensin.

Ki zaten kaynağı isteyecek cesareti de bulamıyorsun. O yüzden bundan sonra emin olmadan itham altında bırakma insanları.

Hele ki buradaki yöneticileri. Onlar tamamen dürüst olmak zorundalar çünkü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

ne ithamından bahsediyorsun ortaya laf atıp kenara çekilme delikanlı gibi söyle

Burada yazılanlar belli adama direk yalancı dedin bundan daha büyük ihtimalle mı var dünde insanları fırsatçı diye itham ettin burada onlarca adam var hepsi gördü az önce bildiğin tün foruma çıkarcı dedin bir yanlışları olsunda saldırırım diye

Tuttun birşey den haberiniz yok diye insanları hayalci ilan ettin kendi kafanızdan uyduruyorsun dedin

Daha ne olsun söyle

Pişman olacaksınız dedin neyden olacaksak

Çevrimdışı Ayberk

Burada herkese saygımızı sonsuz kimseye lafımız olamaz sonuçta gerçekte saygımızı eksik etmeyiz ama bunu fırsat olarak görmeyin

Burada yaşınız büyük olabilir biz genç insanlarız ama bu size her konuda bize laflar edip sonra saygı beklemeyin

Herkese yalancı itirafçı fırsatçı yok bilmem diyip sonra adabını bik demek te ne güzel
Sitenin yöneticisiyim ben. Yalan yanlış bir yazmaya cesaret edecek son kişiyim burada.

Bir kez bile emin olmadığım bir şeyi yazmadım. Dzsudzsak ile  net anlaşıldığını ilk biz öğrendik yazmadık burada pürüz çıkar diye.

Adam beni yalan haber yayıp gazlamak ile suçluyor. Yaşa yaş tamam gözüküyorsa saygı gösterilir.

Yaş kimseyi burada saygıdeğer yapmıyor herkes haddini bilerek konuşsun.
her dakka burda beceriksiz, plansız, vizyonsuz, bilgisiz diye suçladığınız insanlar sizin askerlik arkadışınız mı? siz bir sınırınız yok mu, ne üzerinden söyleniyor bu laflar. bu adamlar kötü bir şey mi yaptı. doğmamış çocuga don biçip sürekli hedef gösterme durumu var. bira aynaya bakmanızı tavsiye ederim

Çevrimdışı Ayberk

Burada yazılanlar belli adama direk yalancı dedin bundan daha büyük ihtimalle mı var dünde insanları fırsatçı diye itham ettin burada onlarca adam var hepsi gördü az önce bildiğin tün foruma çıkarcı dedin bir yanlışları olsunda saldırırım diye

Tuttun birşey den haberiniz yok diye insanları hayalci ilan ettin kendi kafanızdan uyduruyorsun dedin

Daha ne olsun söyle

Pişman olacaksınız dedin neyden olacaksak
ben yalancı, fırsatçı, çıkarcı diye ifade kullanmadım. sözleri anlamak istediğiniz gibi anlayıp herkese muhalefet etme yetkisi görüyorsunuz kendinizde. en büyük hatanız bu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:04:34
  • Beşiktaş / Bodrum
her dakka burda beceriksiz, plansız, vizyonsuz, bilgisiz diye suçladığınız insanlar sizin askerlik arkadışınız mı? siz bir sınırınız yok mu, ne üzerinden söyleniyor bu laflar. bu adamlar kötü bir şey mi yaptı. doğmamış çocuga don biçip sürekli hedef gösterme durumu var. bira aynaya bakmanızı tavsiye ederim

Aynen öyle buna suçlama denmez eleştiri denir. Burada hakaret yok vasıf belirtme var. Adam fikrini yazıyor bu kadar.

Hakarete bir kez bile izin vermedik. Ne yapalım tanımıyoruz diye eleştirmeyelim mi? Biat mı edelim.

Sen eleştirirsin adam yaptığı işler ile cevap verir. Yaptığı iş kovarak gönderdiği futbolcuyu getirmek olursa yerin dibine de sokarım. Ama hakaret etmem.

İnsanlara sansür uygulamıyoruz burada, uygulatmayız da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

1) Porto Quaresmayı quaresmanın isteği doğrultusunda Bıraktı çünkü BEŞİKTAŞ'A dönmek istiyordu

2) Quaresma sadece geleyim ilk 11 garantisi istemiyorum dedi özlemini belirtti

3) imzalar atıldığında özel maddeleri olacak ve sözleşmesi fesh edilecek
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 19:06:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha bugün adam bana futbol bilgisi yerlerde dedi Quaresma'nın istatistiği üzerinden.

Ne yaptım? Ben eleştirilemem diyip susturdum mu? Ceza mı versim hakaret mi ettim?

Muhtemelen onun televizyondan izlediği kadar maçı ben çeşitli yerlerde stadyumdan izledim. Direk organizasyonun içinde bulundum.

Kendime güveniyorum istediğini söylesin. Ama aynısını biri yönetime dillendirince mi hata oluyor?

Herkes edebiyle istediğini yazar burada. Dozu kaçınca zaten müdahale ediyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli