2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876294 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

Burda belli bir kesim q7 gelsin istiyor belli bir kesim gelmesin istiyor.İsteyen kesim hiç hakaret etmezken istemeyen kesim isteyen kesime ergen diyor q7'ye sallıyor.Herkes özgürdür arkadaşlar ancak biri gelip bana 'adam' değilsin diyor.Biri ordan çıkıyor başka birşey söylüyor bu forum çok güzel bir forum ancak bu kurallar neden her zaman işlemiyor herkes yorum yapmakta burada özgür kimse bana gelipte ergen diyemez kimse bana gelipte 'adam' değilsin diyemez herkes görüşünü dile getirebilir kimse kimseyi suçlayıcı alaycı konuşma yapamaz ben kimseye yapmıyorum ancak şuraya q7 yazdığımdan beri 4-5 kişinin saldırısı altındayım bu saldıranları başında 1 tanede yönetici var.Lütfen ilgilenilsin şu hakaret edici rencide edici mesajlar silinsin.

Küfürler havada uçuşuyordu bir ara baktım hala duruyor mesajlar yandaş mesajlar silinmiyor herhalde  :evillol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen futboldan anlıyorsun değil mi? Gülünç. :)
Kesinlikle hemde çok iyi anlıyorum !!!
En azından takımıma her şartta destek oluyorum, Senin gibi Q7 gelirse Forma almam maça gitmem demiyorum !!
Her seozn kim gelirse gelsin formamı alıyorum naçalara gidiyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Yok ben pes ettim Q7 gelsin.

Gelsin bir daha yatsın iki hareket yapsın taraftar mest olsun.

Çakma yıldızlarla rakip taraftarlara gövde gösterisi yaparız bakın bizim de yıldızımız var diye.

İşin tuhafı hala akıllanacağını falan düşünenler var Q7'nin.

Hoş akıllansa ne olacaksa adam futbolcu değil sokak aralarında sadece hareket yapan akrobatlar gibi.

Sahaya çıktığında onun ayağına ayrı top verilmesi lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

İsteyen kesime ergen vs. hakaretler edilmesi de yanlış bir şeydir.İstiyorsa sanane.Q7'yi istemekle Beşiktaşlılığı sorgulayanlar var.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yoo öyle yapmıyorum.

Ben tamamen senin dediklerini çürütüyorum şuan.

Eğer Quaresma'nın yaptıklarının tamamını dökersek zaten vicdanı olan o kapıdan sokmaz onu içeri.

Bak bunu gibi 3 tane daha görmek ister misin?

Şurada Ersnt'in yüzüne dikkat edin. Bakın ne anlatıyor o yüz.

Bu harekete kırmızı mı diyorsun yani ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aa1903

quaresma da gelirse yönetime artık diyecek bir söz kalmaz. futbolculuğundan falan demiyorum da lan adam hani millete aletini gösterdiydi, sağa sola işediydi adjkgjdfjkgdk

Çevrimiçi Necmi

Burda belli bir kesim q7 gelsin istiyor belli bir kesim gelmesin istiyor.İsteyen kesim hiç hakaret etmezken istemeyen kesim isteyen kesime ergen diyor q7'ye sallıyor.Herkes özgürdür arkadaşlar ancak biri gelip bana 'adam' değilsin diyor.Biri ordan çıkıyor başka birşey söylüyor bu forum çok güzel bir forum ancak bu kurallar neden her zaman işlemiyor herkes yorum yapmakta burada özgür ancak kimse bana gelipte ergen diyemez kimse bana gelipte 'adam' değilsin diyemez herkes görüşünü dile getirebilir kimse kimseyi suçlayıcı alaycı konuşma yapamaz ben kimseye yapmıyorum ancak şuraya q7 yazdığımdan beri 4-5 kişinin saldırısı altındayım bu saldıranları başında 1 tanede yönetici var.Lütfen ilgilenilsin şu hakaret edici rencide edici mesajlar silinsin.
şikayet edeceksin  Moderatöre rapor et butonu boşuna konmadı her mesajı görme imkanımız yok
gördüğümüzde gerekeni yapıyoruz birilerinden laf yemek istemiyorsan sende üslubuna dikkat edeceksin @cursedofdragon

Çevrimdışı Anıl

Kırmızı tabi abi top zaten gitmiş direk adama arkadan çift giriyo

Çevrimdışı iyimserure

Bu quaresma denen herifin arkasında kimi oynatacaksınız? Beck mi? Motta mı? Tosic mi? Kimi oynatırsanız oynatın futbola küsecektir, çünkü bu adam top rakipteyken karşı sahada sadece yürür, kimseye pres yapmaz top almaya çalışmaz, bırakın adama basmayı koşmaz bile, kendisine pas atılmadı mı oyuna küser maç boyunca hiç bir şey yapmaz, ileri derecede egoisttir, müthiş bir sağ ayağı olmasına rağmen çoğu zaman kullanmaz her pozisyonda kendi atmaya çalışır, neden pas atmadın diyenlere çıkışır, takım içinde huzuru bozar, yabancı oyuncuları gruplaştırır, Türk oyuncular takıma küser. Bobo'yu az fırçalamadı pas istedi diye. Kritik maçlardan önce ya sakatlanır, ya kart cezalısı durumuna düşer veya oynasa da pek bir katkı sağlamaz. Taraftar her maç "Quaresma -Quaresma" diye bağırır, ne yaparsa yapsın diğer futbolcular tezahürat alamaz ve oyuna küserler.

Ama maalesef bizim taraftar, böyle şova dönük, takıma katkıdan çok zarar veren kişileri pek bir sever, bağrına basar, bkz. Pascal Nouma

Ben Fikret Orman'a güveniyorum, o herifi kulübün kapısının önünden geçirmeyecektir

Eğer takıma dönerse vay halimize

Çevrimdışı Sedat_BJK

Tapatalk ta engelleme yapilabiliyor mu. Adami normalde engelledim. Pc'den girince yorumlar gorunmuyor ama tapatalkta gorunuyor. Bir kendini bilmez yuzunden yemin ederim forumu yerk edip gidecem sonunda.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı Şu Kırmızı kart poziyonunun videosunu koymuşken , Şu Helsinkiye , Plzene , Ts ye , M.Tel avive , Kayseriye , Attığı fuzelerin , Attığı jeneriklik gollerin videosunu da atsana Bi en azından tarafsız olsun :busted_cop:
He Gs ve Fb ye kendi kalaesine gol attırdıgı videolarıda koyabilrsin :icool:
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 14:33:52 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

En azından takımıma her şartta destek oluyorum, Senin gibi Q7 gelirse Forma almam maça gitmem demiyorum !!
Her seozn kim gelirse gelsin formamı alıyorum naçalara gidiyorum
:bandit:
Futboldan anlamayı bu zannediyorsan en iyi sen anlıyosundur tabi ki

Çevrimdışı Kadir G.

Her seozn kim gelirse gelsin formamı alıyorum naçalara gidiyorum :bandit:

Quaresmasporlu olmuşsun destekten bahsetme bana. En büyük köstek renkli gazına gelip böyle çöpleri isteyen sizlersiniz.

Daha çok olmadı dzsudzsak geliyorsa o gelsin quaresmadan daha faydalı olur kabul ediyorum diyordun şimdi ne oldu da iki dakikada quaresma daha verimli oldu? Kıvırmaya gerek yok. Beşiktaş için değil quaresmanız için transfer istiyorsunuz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 14:33:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bunu tartışmayacağız herhalde abi buna kırmızı değil mi diyorsun :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

@Çağrı Şu Kırmızı kart poziyonunun videosunu koymuşken , Şu Helsinkiye , Plzene , Ts ye , M.Tel avive , Kayseriye , Attığı fuzelerin , Attığı jeneriklik gollerin videosunu da atsana Bi en azından tarafsız olsun :busted_cop:
Ben atarım da Ts hariç hepsi köy takımı :D

Çevrimdışı cursedofdragon

şikayet edeceksin  Moderatöre rapor et butonu boşuna konmadı her mesajı görme imkanımız yok
gördüğümüzde gerekeni yapıyoruz birilerinden laf yemek istemiyorsan sende üslubuna dikkat edeceksin @cursedofdragon

laf yemek için birşey yapmıyorum q7 nin gelmesini istiyorum.bu benim kendi fikrim biri ordan çıkıyor ergen diyor biri ordan adam değilsin diyor.4-5 kişi üzerimize saldırıyor bu forumda herkes özgür değilmi hakaret edilmediği sürece bu benim şahsi fikrim yönetici bile üzerime saldırıyor.Benim q7'yi sevmemden rahatsız olan varsa bana q7 şöyleydi böyleydi diye mesaj atmasın bende cevap verme versem dahi onlar gibi hakaret edici cevap vermem.

Çevrimdışı OrhanAker

helsinki,plezen,ts,tel aviv,kayseri başka  :biggrinking:

Çevrimdışı aa1903

hocam zaten bunlar dışında yaptığı bir şey yok iki senede. öyle bir diyorsun ki sanki bunlar attığı 100 golden seçmecelermiş gibi  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 14:34:01
  • Beşiktaş / Bodrum

Saydığın Takımlara bak bakalım bi yunus Emre hangisi Quaresma olmadan yenemezsin söyle bana.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Kadir G.

Yok plaket vereceklermiş yetişememişler. :)

Çevrimdışı canU

Yapmayın etmeyin bir çuval inciri berbat etmeyin. Stat da kurtaramaz sizi. Maaşı değil karaktersizliği sorun. Oyüzden her gittiği takım kovuyor kendinize gelin.

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar küfür ve hakaret içerikli mesajlar silinecektir.

Devam edilmesi halinde uyarılacaksınız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 14:36:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Inanın yoruldum. Quaresmanın istatistikleri üzerinden futbol bilgimin sorgulandığı da oldu sağlık olsun tartışın bakalım. Gelirse sene sonu konuşuruz ne olsa bu kez arkasında şu önünde bu vardı bu bunu yaptı o Çamura battı diyemez kimse diyeceğim ki der eminim onu da der.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli