2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870893 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Easthanbool

Küfürler neden es geçiliyor acaba forumda?
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kadir G.

maalesef ergenlerin kahramanı, beşiktaşa forma satışından başka pek bi işe yaramayacak, 1m ücrete oynayacaksa şımarmayacaksa olabilir en azından forma satışından kendini amorti eder.

Etmiyor onun bir yıllığını çıkarmak için 70 bin ekstra forma satılması lazım. Gelsin diyenlerin çoğu 14-15 yaş olduğu için satılmaz.

Çevrimiçi Samet Ç

Fasa gidiyorum ben, takımımı da buldum. Casablanka
:claps: kafamı dinlemek için Faslıların tribün videolarını izliyorum bütün gün.  :)

Çevrimdışı Anıl

Şimdi onlar düşünsün :bandit: :bandit:
Sosyal Medya yıkılıyor renkliler Ağlıyor , Q7 Nani ve podolskiden daha iyi futbolcu diye
Sizde kötülemeye devam edin boyle....
Sen hangi sosyal medyayı takip ediyorsun bilmiyorum ama benim takip ettiğimde q7>nani diyenlerle dalga geçiyolar. Şahsen öyle diyenle ben de dalga geçerim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adam sakatlandı kilo aldı alamazmı q7.Ben her futbolcumuzu eleştiririm bunun adamlıkla filan alakası yok laflarınıza biraz dikkat ediniz benden büyüksünüz adamdan bi bok olmaz filan yakışmıyor.Gökhan törede tatilde göbek yapmış gelmiş amerikan güreşcisi mi töre tatilde nasıl kilo alıyor yediklerine içtiklerine dikkat etmiyor mu ?
Tatilde kilo almak ayrı bir şey sakatlanınca kilo almak ayrı bir şey. Sezon başlangıcında yapılan ağır yüklemelerle o kiloları çok rahat verirsin ama sezon ortasında nasıl vereceksin o kiloları? Ayrıca Gökhan'ın kilo fazlası olduğunu nerden biliyorsun ölçtün mü haber mi gördün? Aç Quaresmanın o dönemde bu konuyla çıkmış 50 tane haberi var. Yorum yapmak için yorum yapma.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yoo öyle yapmıyorum.

Ben tamamen senin dediklerini çürütüyorum şuan.

Eğer Quaresma'nın yaptıklarının tamamını dökersek zaten vicdanı olan o kapıdan sokmaz onu içeri.

Bak bunu gibi 3 tane daha görmek ister misin?

Şurada Ersnt'in yüzüne dikkat edin. Bakın ne anlatıyor o yüz.

Gote bak ya 100 kilo resmen..

Çevrimdışı GkhnDsc1903

kimsenin haddi değil başkalarına Quaresmayı istiyor diye ergen vs. demek. Kendini başkasından üstün gören Futbol dahilerinin egolarını tatmin etmek için burada başkalarına hakaret ederek küçümseyerek eleştirmek hiç haddi değil.
Forum yöneticisi ve ilgili abilerim gerekeni yapsın konuya son noktayı koysun. 
Ölüm Yaşam Siyah Beyaz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Q7 haberleri bitene kadar spor haberi okunmaz daha

Çevrimdışı BavyeraKartali

Q7 yi ben de isterdim lakin kesinlikle Fikret Orman sozunu yutmaz ve Q7 tesislere adimini atmaz ! Baskaninda bir durusu var !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Sarp

:claps: kafamı dinlemek için Faslıların tribün videolarını izliyorum bütün gün.  :)

Bunlarda efsane Samet

Çevrimdışı talha

Bu takımın iyiliğini istemek suç.

Böyle andaval bir taraftara sahip takıma sen başarıyı getirecek hamleleri atmasını bekliyorsun.

Adamlar başarıyı istemiyor ki kafa belli değil mi?

Adamların savunma şekli böyle pis öyle iğrenç ki. Beşiktaş'ı bir adamın altında görenler sizce bu takımın iyiliğini mi istiyor?

Adamlar hiç Beşiktaş'ı tutmamış ki. Quaresma'yı tutmuş.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Az önce tarafsız spor sayfaları ve renklilerin sayfalarına göz attım
İnanın hepsi ağlıyor şuan !!! Bakın adamın isminin bile geçmesi Onları psikolojik açıdan inanılmaz etkilemiş , Q7 , Nani ve Podolskiden çok daha iyi futbolcu diye aglıyorlar bizim transferlerimiz golgede kalacak diye ağlıyorlar...
Şimdi Dzutsak gelse bu kadar Psikolojik olarak etkileyebilimiydi Renklileri ???? Kesinlikle Hayır ...
Konu kapanmıştır Bence , Adamın isminin bile geçmesi Renklileri bu hale getiriyorsa geldiği zaman tumden zıvanadan çıkarlar :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
#ComeBackQ7

Sen renklilere hava olsun diye takımını düşünmeyi bir kenara bırakabiliyorsun demek ki. Yıldız sevdanız varsa, hoş o bidon hiç yıldız olmadı, la galaxy bitmiş yıldızları topluyor bi oraya bak derim.

Çevrimdışı forzatunga

İnanın hepsi ağlıyor şuan !!! Bakın adamın isminin bile geçmesi Onları psikolojik açıdan inanılmaz etkilemiş , Q7 , Nani ve Podolskiden çok daha iyi futbolcu diye aglıyorlar bizim transferlerimiz golgede kalacak diye ağlıyorlar...
Şimdi Dzutsak gelse bu kadar Psikolojik olarak etkileyebilimiydi Renklileri ???? Kesinlikle Hayır ...
Konu kapanmıştır Bence , Adamın isminin bile geçmesi Renklileri bu hale getiriyorsa geldiği zaman tumden zıvanadan çıkarlar :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
#ComeBackQ7

Güzel kardeşim yanlış anlama ama sen baya bi hayal dünyasında yaşıyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen hangi sosyal medyayı takip ediyorsun bilmiyorum ama benim takip ettiğimde q7>nani diyenlerle dalga geçiyolar. Şahsen öyle diyenle ben de dalga geçerim
:kop: :kop: :kop:
Nani mi Q7 den daha iyi :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 14:17:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@çağrı arkadaşımızında futbol bilgisi yerlerde ;)

adamın attığı gol sayısı assistleri burda bakarsınız.

356 maç 70 gol 87 assist çok kötü bu q7 sahaya işiyor sahada dal d...k geziyor.Taraftara oynuyor gol atmıyor hep hareket hep hareket.

Çok yazık. Ben şimdiye kadar bu forumda herkesle futbol bilgisi hiç ayırt etmeden konuştum herkese elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım.

İlk kez seviye diyorum. Cevap vermeyeceğim daha fazla.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yedic

1,5 milyon euro maas deniyor adam portoda zaten vergi haric 750.000 aliyordu resmen kendi elimizle icimize saatli bomba getiriyoruz. Bu adam oyle bir tipki ortasi yok oynatsan dert oynatmazzsan daha beter dert. Senol gunes bunu adam eder diyenler icin bu arkadas cok degil 4 sene once Schuster ile calisti. Gelirse ayni pascal nouma nin 2. donemi gibi olur.

Çevrimdışı Anıl

#ComeBackQ7
Kesin yaşanmıştır bu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen renklilere hava olsun diye takımını düşünmeyi bir kenara bırakabiliyorsun demek ki. Yıldız sevdanız varsa, hoş o bidon hiç yıldız olmadı, la galaxy bitmiş yıldızları topluyor bi oraya bak derim.
Aynısını ben senln için düşünüyorum nedense !!!
Çünkü q7 gelirse ne maça giderim nede forma alırım diyen sensin sonuçta !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı canU

Şuanki haberlere gülüyorum. Ama yanlıştır diyemem bu plansızlar neler yapar daha. Q7 gelirse forma vs de almam. Biz bu zihniyetten kurtulduk diye seviniyorduk başa döndük hayırlısı quaresmasporlular buyrun alın formaları geçsin bakalım 400 bini. Harbi diyecek birşey yok bu anlayışa ben 1 kuruş para vermem kendileri bulsunlar tepe tepe kullansınlar.

Çevrimdışı federo

gelsin cigano..

ama stadda topçu görmemiş gibi bağırılmasın ona. Ne çok şeyler beklensin ne de kötülensin. Bir ortayı bulalım artık. umarım yönetim 2 yıl önceki hatasından döner ve geri getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şimdi kafaları karıştırmak için Q7'yi attılar ortaya.Artık 1 hafta bu tartışılır.Stoper-Forvet-Orta Saha transferleri unutulur

Çevrimdışı Çağatay

#ComeBackQ7

Ya Allah aşkına q7 yi de sana verelim gidin başka bi kıtada yaşayın bi daha karşılaşmayalım

nedir bu q7 fetişizmi anlayamıyorum

sana cevaplaman için mantıklı bir soru sorayım

q7 kovulurken başkan kimdi ?

şimdi başkan kim ve onu neden geri alıyor ?

en basitinden o herifte biraz kafa olsa kendisini kovan adama geri gitmez.

başkan da biraz başkan olsa tükürdüğünü yalayıp onu klüpten içeri sokmaz

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Melekcik

izahı yok arkadaş bu nasıl bi çirkefliktir ya
Ozaman Atiba ve gökhan nında izahı yok yapmayın bunlar bir anlık sinirden olağan şeyler
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Anıl

:kop: :kop: :kop:
Nani mi Q7 den daha iyi :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Tamam abi sen zaten futbolcudan anlamadığını daha önce belli ettin.

Bak q7 gelirse psikolojik olarakta etkileniyomuş renkliler direk şampiyonluk kupasını bize vereceklermiş ne güzel.

Dzsudzsak gelsen psikolojik olarak etkileyemezdi sahada oynayarak kazanmak zorunda kalırdık şampiyonluğu.

Neyse ki q7 geliyor da direk biz alacağız

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Asla bir sonuca varamayacaksınız biliyorsunuz değil mi?

Ne Q7 yi isteyenler, istemeyenlere hak verip gelmesin diyecek, nede Q7 yi istemeyenler, isteyenlere hak verip gelsin diyecek.

Akşama kadar birbirinizi yiyeceksiniz. Sonuç 1 transfersiz gün daha.