2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871096 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bence duzgun bir sozlesme ve akli basinda bir Quaresma ya karsi cikanin BJK li oldugundan suphelenilmesi gerek !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimiçi Samet Ç

@çağrı arkadaşımızında futbol bilgisi yerlerde ;)

adamın attığı gol sayısı assistleri burda bakarsınız.

356 maç 70 gol 87 assist çok kötü bu q7 sahaya işiyor sahada dal d...k geziyor.Taraftara oynuyor gol atmıyor hep hareket hep hareket.

Şaka mısın arkadaş sen  :kop:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

hangisi top oynadı guti karıdan kızdan kafasını kaldırdı mı ? Kendini dünya yıldızı zanneden fernandes top oynadı mı ? Rüzgarın oğlu diye aldığımız simao top oynadı mı ? Yada ayağını kullanma özürlüsü almeida top oynadı mı ? Süper akıllı davranan sensin guti,simao,almeida varmış.2-3 senede çok güzel bir kadro oturttu sosa olsun töre olsun takımın defansı kötüydü onuda bu sene biraz daha iyileştirmeye çalışıyoruz sağda töre sürekli çalışırken ortada sosa arı gibi çalışırken forvet çalışırken sol kanatta çalım atamayan tekniği hızı olmayan olcay'ı ben izlemek istemiyorum illede q7 alınsında demiyorum sizin zeka seviyeniz bunu algılaıyorsa onu bilemem q7'den daha iyisi varsa onu alalım elbette ancak q7 gelirsede sizin gibi yok hayır alınmasın demem.Q7 nin geçen senelere oranla daha başarılı olacağını düşünüyorum inşallah bu sefer algılamışsınızdır ;)

Quaresma varken yanında süzen eneramo mcgrager vardı adam ne yapsın dedin...Açıp 2 dk Beşiktaş'ın kadrosuna baksan uydurma olduğunu göreceksin. Ama sen zeka seviyeniz düşük diyorsun. Ne tartışayım senle.

Çevrimdışı Ersoy

Bir oyuncuyu istatistiklere göre yargılamayı bırakın.Bilal Kısa'nın "lig" istatistikleri Gökhan Töre'yi geçiyor.Ama Gökhan takıma en çok katkıyı veren oyuncu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 14:05:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
adamı kötülemek için q7 nin kilo aldığı ve kötü olduğu zamanını gösteriyorsunuz onu ben her oyuncu için yaparım demba ba 2.ci yarı top filan oynamadı ? Töre derbide oynamamak için küfür etti devam edeyim mi ?

Yoo öyle yapmıyorum.

Ben tamamen senin dediklerini çürütüyorum şuan.

Eğer Quaresma'nın yaptıklarının tamamını dökersek zaten vicdanı olan o kapıdan sokmaz onu içeri.

Bak bunu gibi 3 tane daha görmek ister misin?

Şurada Ersnt'in yüzüne dikkat edin. Bakın ne anlatıyor o yüz.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 14:07:46 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

Böyle bir girişim var zatende o da yönetimin halt yemesi adamlar fenere çalım atacağız kafasında hala düşün işte nasıl gaza geldilerse küçük duruma düşmeyi göze alıyorlar. Bu kafadaki adamlardan Q7'de beklenir.

CANIM KARDEŞİM şu medya varya , nasıl yapip nasıl edip bizi bize düşürebiliyorlar bence YÖNETİM hiçbir zaman olmayan bir şey yaptı ilk önce SOL BEK , SONRA SAĞ BEK aldılar...şu duglası da bitirseler içim tam rahatlayacak... ama kondisyon depolama zamanıda geçiyor en büyük çekingemde budur .inşallah alacağimiz oyuncular kendi takımlarında antramanlarına çıkmıştır.ve en önemlisi ...ŞENOL GÜNEŞ... o onaylamazsa hiçbir transferin olmayacağinida çok iyi  biliyorum.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

adamı kötülemek için q7 nin kilo aldığı ve kötü olduğu zamanını gösteriyorsunuz onu ben her oyuncu için yaparım demba ba 2.ci yarı top filan oynamadı ? Töre derbide oynamamak için küfür etti devam edeyim mi ?
Kilo aldığı? Futbolcu mu bu amerikan güreşçisi mi? Neden kilo alıyor sezonun ortasında? Q7 yi haklı çıkarmak için kendi futbolcusuna laf eden adamdan bi bok olmaz zaten kusura bakmada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Q7 olayında sanki Beşiktaşımıza oyuncu iteleyemeyen veya yönetimi baskı altında bırakmak için çalışan medyanın parmağı olabilir çünkü artık transfer ile ilgili isim sızmıyo doğru düzgün 1 ay cavanda,nyom vs onca ismin arasından sağlam beck geldi :) yani bi nevi yönetim taraftar arasını bozmak için maksatlı haberler olarak düşünüyorum :) haberi bile ortalığı karıştırmaya yetti zaten :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

miloya 5 m euro teklif varmıs satalım hemen :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Q7'yi beğenmeyenleri anlamıyorum tribünü oynuyordu futbolcu diyorlar sahada kimle oynasın q7 zamanında mcgregor eneramo g.süzenler vardı adam vardıda q7 mi oynamadı şimdi sağda töre solda q7 orta saha atiba-tolgay-sosa forvete en kötü remy neyden bahsediyorsunuz.
1. si quaresma zamanında onlar yoktu. Guti-Fernandes-Simao-Ernst vardı.

2. si de ne bahtsız adam ki gittiği her takımda diğer oyuncular kötü(!)

Savunucam diye komik duruma düşmeyelim

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Şimdi onlar düşünsün :bandit: :bandit:
Sosyal Medya yıkılıyor renkliler Ağlıyor , Q7 Nani ve podolskiden daha iyi futbolcu diye
Sizde kötülemeye devam edin boyle....
sen kendini kandirmaya devam et. Sosyal medya yikiliyormus renkliler agliyormus, hey Allahim :). Bende derimki renkli medyanin bir oyunu, q7 birdaha Besiktasa gelmesini ve Besiktasa yeniden zarar vermesini istemeleridir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yoo öyle yapmıyorum.

Ben tamamen senin dediklerini çürütüyorum şuan.

Eğer Quaresma'nın yaptıklarının tamamını dökersek zaten vicdanı olan o kapıdan sokmaz onu içeri.

Bak bunu gibi 3 tane daha görmek ister misin?
izahı yok arkadaş bu nasıl bi çirkefliktir ya

Çevrimdışı Tolga

Bence duzgun bir sozlesme ve akli basinda bir Quaresma ya karsi cikanin BJK li oldugundan suphelenilmesi gerek !
Bu adam hayatı boyunca ne zaman aklını başına almışki şimdi alsın.

Ve hiçbir şekilde kimsenin Bjk'lılığını sorgulayamazsın o hakka kimse sahip değildir
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler bende dzsudzsak ı istiyorum ama bence yönetim cimrilik yapıp dzsudzsak a o parayı vermek yerine q7 yi getirip hem quaresmacıları kazanmak hemde ucuza sol kanat olayını kapatmaya çalışacaklar. Quaresma ya karşı olumsuz değilim ben gelsin disiplinsizlik yapmayıp akıllı bir şekilde top oynarsa oynasın.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Az önce tarafsız spor sayfaları ve renklilerin sayfalarına göz attım
İnanın hepsi ağlıyor şuan !!! Bakın adamın isminin bile geçmesi Onları psikolojik açıdan inanılmaz etkilemiş , Q7 , Nani ve Podolskiden çok daha iyi futbolcu diye aglıyorlar bizim transferlerimiz golgede kalacak diye ağlıyorlar...
Şimdi Dzutsak gelse bu kadar Psikolojik olarak etkileyebilimiydi Renklileri ???? Kesinlikle Hayır ...
Konu kapanmıştır Bence , Adamın isminin bile geçmesi Renklileri bu hale getiriyorsa geldiği zaman tumden zıvanadan çıkarlar :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
#ComeBackQ7
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Kilo aldığı? Futbolcu mu bu amerikan güreşçisi mi? Neden kilo alıyor sezonun ortasında? Q7 yi haklı çıkarmak için kendi futbolcusuna laf eden adamdan bi bok olmaz zaten kusura bakmada.

adam sakatlandı kilo aldı alamazmı q7.Ben her futbolcumuzu eleştiririm bunun adamlıkla filan alakası yok laflarınıza biraz dikkat ediniz benden büyüksünüz adamdan bi bok olmaz filan yakışmıyor.Gökhan törede tatilde göbek yapmış gelmiş amerikan güreşcisi mi töre tatilde nasıl kilo alıyor yediklerine içtiklerine dikkat etmiyor mu ?

Çevrimdışı Fatih

Şaka maka imza töreni yaparlarsa ben giderim..  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buranın malum sitenin aynısı olmaya başladığını üzülerek izliyorum @Çağrı   nın Beşiktaşlılığına laf edenler var. Üzülerek izliyorum. Adam çoğumuzdan iyi tarafatar gece gündüz Beşiktaş konuşuyor, analiz yapıyor. Yazık vallaha yazık q7 armanın önüne geçmiş yazık Biz bu kafayla daha çok bekleriz şampiyonlukları...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İnanın hepsi ağlıyor şuan !!! Bakın adamın isminin bile geçmesi Onları psikolojik açıdan inanılmaz etkilemiş , Q7 , Nani ve Podolskiden çok daha iyi futbolcu diye aglıyorlar bizim transferlerimiz golgede kalacak diye ağlıyorlar...
Şimdi Dzutsak gelse bu kadar Psikolojik olarak etkileyebilimiydi Renklileri ???? Kesinlikle Hayır ...
Konu kapanmıştır Bence
, Adamın isminin bile geçmesi Renklileri bu hale getiriyorsa geldiği zaman tumden zıvanadan çıkarlar :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
#ComeBackQ7

Bu taraftar bu kafayla adamı hasta eder.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 14:14:00 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Atakan kurt haber yalan diyor

Çevrimdışı brkntcnr

Konu kapanmıştır Bence , Adamın isminin bile geçmesi Renklileri bu hale getiriyorsa geldiği zaman tumden zıvanadan çıkarlar :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
#ComeBackQ7
dzsudzsak > 5xquaresma

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şaka maka imza töreni yaparlarsa ben giderim..  :bandit:
Bende :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fani madida

yahu adam saç ektirmek için gitti 6 ay gelmedi kafanız mı güzel sizin ya
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fasa gidiyorum ben, takımımı da buldum. Casablanka