2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867500 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Beyler 1 oyuncu icin birbirinize giydirmeye degmez.gelir gelmez ayri mesele ama biz burda isimler icin degil arma icin variz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali

Q7'yi beğenmeyenleri anlamıyorum tribünü oynuyordu futbolcu diyorlar sahada kimle oynasın q7 zamanında mcgregor eneramo g.süzenler vardı adam vardıda q7 mi oynamadı şimdi sağda töre solda q7 orta saha atiba-tolgay-sosa forvete en kötü remy neyden bahsediyorsunuz.

Kardeşim bu adam yıldızlarla dolu Inter'de de  Chelsea'de de oynadı ama yine bir şey olmadı. Bu çok yanlış bir argüman. Kadroda olduğunu söylediğin isimlerin aslında olmamasını da pas geçtim bak

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Q7'yi beğenmeyenleri anlamıyorum tribünü oynuyordu futbolcu diyorlar sahada kimle oynasın q7 zamanında mcgregor eneramo g.süzenler vardı adam vardıda q7 mi oynamadı şimdi sağda töre solda q7 orta saha atiba-tolgay-sosa forvete en kötü remy neyden bahsediyorsunuz.

Araştır gel bu kadar da bol keseden atılmaz kardeşim. eneramo yoktu 1, süzen yoktu 2, mcgragerı da araya sıkıştırmanı da alkışlıyorum.

Çevrimdışı Sarp

Benim tanıdığım Fikret Orman o kadar laf ettiği Q7'yi tekrar getirmez. Hiç sanmıyorum ben bu adamın geleceğini.  Hatta bu konuşmalar bitsin diye Cucak bile imzalayabilir bu aralar. Karartmayın enseyi :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah Kardeşim.  :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

Ben de zagoyu istiyorum beyler gelsin 1.5 a oynasın. Ersan 1.5 alıyor takılıyorsa ız ona takılın

Çevrimiçi Samet Ç

Ya arkadaş ilgilenilmese haber çıktığı an yalanlanırdı. İnşallah böyle bir şey olmaz aralarında bir tane aklı başında insan çıkarda itiraz eder şu işe.

Çevrimdışı Deniz

Benim gorusume gore tamamen basinin pompalamasi.ismi konusulmustur ama fikret orman kesinlikle getirmez.getirirse otoritesini bitirir.

Ben ihtimal dahi vermiyorum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

Vazgeçtim ya gelsin. Gelsin gerçekten. Şuan gelmesini destekleyenler bu sene sonunda oluşacak durumu bir kez daha görsünler.

Görsünler iyice sindirsinler neler olduğunu.

Bir Demirören dönemi yetmemiş size çok net görüyorum. Ben tek tek alıyorum isimleri.

Bu iş bittiğinde bu adam kaos yarattığında tek tek göreceğim destek çıkanları.

İlk 2-3 maç trivela 2-3 gol izleyin bize bak ben demiştim diyin sezon biterken ileriyi görmek nasıl bir şey neden önemli hep beraber tecrübe ederiz en acı şekilde.

İsteyenlere de hayat dersi olur.
valla cagri benide not al ben de sizleri gokhan tore konusunda hep not aliyorum 2 3 trivela golu diyorsun torede anca o kadar katki yapiyor disiplinsiz diysun valla törede gecen sene aynisini yapti gereksiz kirmizi diyorsun gecen sene törede aynilarini yapti bunlara ek töre gece klubunde vuruldu ve kamp basip silah cekti bu durumda töre katki verir ama Q7 vermez olemi hemde soylentiye gore ersandan ve pektemekten daha az alacak kusura bakmayin herkes 2. bir sansi hak ediyor o sans töreyede verildi gecen sene katki konusundada gol ve asist olarak töre ne verdiyse ve veriyorsa Qde onu verir calim atip top kaptirmaksa töre gecen sene baya baya yapti.... son sözumde burdaki sozde bazi besiktasli arkadaslara neymis Q7 gelirse kombine iptal ederim forma almam maca gitmem bu tür biseyler icin besiktasa sirt donmeyi dusunuyorsaniz zaten yanlis takim tutmussunuz demektir bos ver yol yakinken giidn burda Q7 istemeyen ne kadar cok kisi varsa bi okadarda isteyen adam var
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 13:25:32 murat_ ]

Çevrimdışı 'TaNeR'

Atakan Kurt ‏@atakankurt2

Quaresma ismi yöneticiler arasinda konuşuldu ancak Fikret Orman Quaresma ile ilgilenmediklerini ve bu transferi düşünmediklerini belirtti.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim gorusume gore tamamen basinin pompalamasi.ismi konusulmustur ama fikret orman kesinlikle getirmez.getirirse otoritesini bitirir.

Ben ihtimal dahi vermiyorum
yani gelmesin gelse de aslolan beşiktaştır 2 söveriz q7'ye sonra kabulleniriz :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma Geri’mi Geliyor?

http://haber.besiktasarena.com/quaresma-gerimi-geliyor.html
Çok ağır bir yazı bu !
İnş quaresma gelir ve Size en iyi cevabı sahada verir :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:26:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Daha fazla yazmaya gerek yok.

Ben 3 aşağı 5 yukarı gördüm bu sene neler olabileceğini dün. Bugün uygulamaya geçtiler.

Transfer bitene kadar çok nadir yazarım artık insan bu kadar aptal yerine konulmaz. Göz göre göre yapılmaz bu.

Kendinize iyi bakın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Övünç Özdem ‏@ovuncozdem  21 dk.21 dakika önce
Quaresma için biraz daha beklemek lazım. Görüşme var, şimdilik olumlu gidiyor. Ancak son durum için biraz daha beklemek gerekecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

Başkanın yaptığı konuşma ortada:

BUNU KONUŞALIM - Fikret Orman - "Quaresma ile işimiz bitti!" 

SÖZLERİNİN ARKASINDA DUR BAŞKANIM!

Çevrimdışı Fatih

Q7 transferi olmaz diye gelirse formasını alırım demiştim bi de  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Jukebox

Bence haberler yalan..
Gündemi oyalamak için.

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresmayı gönderme çalışan basın gibisiniz :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Daha fazla yazmaya gerek yok.

Ben 3 aşağı 5 yukarı gördüm bu sene neler olabileceğini dün. Bugün uygulamaya geçtiler.

Transfer bitene kadar çok nadir yazarım artık insan bu kadar aptal yerine konulmaz. Göz göre göre yapılmaz bu.

Kendinize iyi bakın.

:kop: :kop: :kop:

Forma almam, maça gitmem diyenlerin yanında  zamanıyla üyelerden bir daha yazmam deyip küseni gördüm ama  :alala: :alala: :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haber 1903' e göre rvp için hala umudumuz varmıs teminatta çebi yardımcı olacakmış

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:33:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu kadar plansız bu kadar spontane bir transfer dönemi görmedi bu takım.

Zirve yaptılar.

Yaptıkları şey pazarlık filan değil sadece fırsat çıksa da, fırsatları değerlendirelim mantığı.

Hiçbir plan program olmadığına adım gibi eminim artık.

Önder Özen'i Ertan için harcayanlar onu çok arayacak 2016 Ocak Olağanüstü seçiminde.

Çünkü artık arada duvar yok. Kulübün başarısızlığı başkanın başarısızlığıdır.

Dün yazıp bol bol tepki çektiğim yorumum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Gundem mesgul etmek icin cikartilan haberdir.ne zaman mevzusu olsa taraftar birbirine giriyor.

Ben dogru olduguna ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı can1903

Fenerbahçe sana inat 2-3 M € arttırır yine alır RVP'Yİ ;)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şuradaki yorumdan malesef q7sporlu profili ortaya çıkıyor. Bilgi, araştırma, yorumlama 0 sadece aklında kalan 3-5 hatırayı birleştirip çorba yapıyor.
q7 varken ne eneramo ne gökhan süzen ne de mcgareger vardı...McGrager'da iyi bonservisle sattığımız son topçuydu bu seneye kadar. Biraz destekli salla.

@cursedofdragon
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 13:40:28 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Gundem mesgul etmek icin cikartilan haberdir.ne zaman mevzusu olsa taraftar birbirine giriyor.

Ben dogru olduguna ihtimal vermiyorum.

Bundan 5 gün önce Yönetim Quareşmayı düsünmuyordu ancak Beşiktaş Yönetimi bu ilgiyi fark etti.Birisi yönetime Taraftarın isteğini iletti. Quareşma 1 Hafta icinde tam 4 kez Beşiktaş Yönetimine beni alin diye mesaj yolamiş. Şuan Fikret Orman Remy icin Londra'da. Başkan dönunce bu olay resmiyet kazanir. Hayirlisi