2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867746 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Dün twitterda bir çocuk yazdıydı Q7 geri dönecek Töre satılacak Campbell alınacak Remy kiralanacak diye ilk dediği doğru çıkmak üzere bakalım gerisi ne olacak

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İmza kampanyalarındanda bahsediyorum burada , Ayrıca 200.000 -300.000 lik Beşiktaş sayfalarında da İsteyenlerin Oranı %95 lerde ...
Anketler üzerinden verdim en büyük ormegi adamlar 25.000 kişi ile anket yaparak 53.000.000 kişinin katıldığı seçimin Oranını tutturuyorlar , Buda öyle bişey ...
Yani.imza kampanyaları ve Anketlerde istenlerin oranı daha çoksa Reeelde de isteyenlerin oranı daha çok demektir , Çünkü Geneli istiyor anlamına gelir...
Ne alaka 3-5 Ergen falan....

yunus emre hala seçim anketi diyorsun yarın 30bin kişi dontcomebackQ7 diye toplanırsa ne diyeceksin buna?
Herkes Beşiktaş'a fayda sağlayacak iyi disiplinli antrenman kaçırmayan q7 ister, ama haber1903'e bak bir tane waaaa kuaresmaa oleyyyyy fikret başkan(tabi lakap şeklinde) getir q7yi dışında yorum var mı?
Bunların da büyük çoğunluğu ergen değil mi? Şimdi ergen diyince demin bir arkadaş da alınıyor ordaki yorumlara bak ne olduğunu anlarsın senin zaten yorumun mantıklıydı bu fiyata disiplin problemi olmazsa iyi dedin. Çünkü zamanında sana da tepki vermişler sen de oradan disiplin problemi olmazsa diye ekleme yapıyorsun aslında fikrin bu değil her türlü gelmesini istiyorsun ama sağlam bir istek olması için onu da ekliyorsun.
Yine de o kısma bir lafım yok 100de 95 diyorsun ve hala savunuyorsun...Ben buraya delleniyorum. Konuşuruz Q7'yi de resmen insanları yok sayıyorsun 100de 95 miş....
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 15:21:32 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Easthanbool

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
Beşiktaş,Quaresma ile görüşmelere başladı..
Henüz bir anlaşma yok..
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Samet Ç

NTV Spor ‏@ntvspor  7 sn.7 saniye önce
SON DAKİKA: Beşiktaş, Ricardo Quaresma'yı yeniden kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.  :claps: :claps: :claps: :claps:

Vallaha küfür edecem ya  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:02:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dzutsak dzutssak diye ölüyorsunuz , Daha iyisi geliyor bu sefer Aaaaaa o gelirse ben maça gitmem ben forma almam falan diyorsunuz!!!

Aman Allahım!  :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Valla o zaman bende delgadoyu istiyorum.Twitterda millet zaten hep 3. oluyoruz en azından trivela izliyelim diyorsa bende delgadoyu izlemek istiyorum

Çevrimdışı Ayberk

Seneye Çinlilere satarlar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı cartographer

Q7 gelir yada gelmez, ben fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Lakin bazı arkadaşları da anlamıyorum. Gelirse forma almam, takımı bırakırım falan. Kimse bu takımı silah zoruyla tutmuyor ama bu kadar kolay yelkenleri suya indirip atarlanmalar, isteyenleri ergen olarak yaftalamalar. Fikret Ormanın maalesef yatacak yeri yok, bu taraftarı bu kadar ayrıştırırsan, gün gelir kendi kazdığın kuyuya düşersin. Şurada yazılanları görünce üzüldüm gerçekten, yazık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abowww geldi heralde yandık

Çevrimdışı Aykutt

Allahım ya NTVspor da altyazı geçiyor.Gece uyku tutmadı içimde bir sıkıntı vardı uyuyamadım bu yüzdendi sanırım.  :by2:
Allahım nolur olmasın pürüz çıksın ; alamasınlar. :s20:
Beyler kimse kusura bakmasın.Yönetim geldiğinden beri en kötü hareketlerinden birisine daha imza atıyor.Önder Özen keşke kalsaydı.Futbol komitesi batmış bir şekilde.O tarafa alınacak oyuncu mu kaldı gidip çingeneyi geri getiriyorsunuz.Çingene Beşiktaş dışında hiçbir Türk takımına gitmem demişti haberi de yapılmıştı.Yandık ki ne yandık geçmiş olsun.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 13:06:55 Aykutt ]

Çevrimdışı Easthanbool

Dzutsak dzutssak diye ölüyorsunuz , Daha iyisi geliyor bu sefer Aaaaaa o gelirse ben maça gitmem ben forma almam falan diyorsunuz!!! Afedersiniz ama iyimisiniz siz ????
Sadece biraz disiplinsiz ama akıllanmıştır artık aynı hataları yapmaz ayrıca Şenol Hoca faktörü var karşısındaki Hoca Carvalhal değil :bandit:
                             NETO
 BECK.        DOUGLAS.      TOLOİ.    TOSİÇ

.                  ATİBA.     TOLGAY

G.TORE.             SOSA.           QUARESMA

.                         REMY

Dudak gelecekse eğer o gelsin ama yok gelmiyorsa tabi ki Ricardo :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:03:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş, Ricardo Quaresma'yı yeniden kadrosuna katmak için görüşmelere başladı.

Transferde kadrosunu Andreas Beck ve Dusko Tosic ile takviye eden Beşiktaş, bombayı patlatıyor...

Siyah-beyazlılar, Porto'nun yeni sezonda kadrosunda düşündüğü eski futbolcusu Ricardo Quaresma'nın transferi için görüşmelere başladı.

Bu transferin kısa bir süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

DETAYLAR BİRAZDAN...

ntvspor
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Q7yi araplar bile gönderdi.Çine satarız falan diye düşünüyorlarsa düşünmeye devam etsinler.

Kene gibi emecek takımı

Çevrimdışı Kadir G.

Dzsudzsakın bağcığı etmez bu leş herif ayılın öyle yazın bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman fanları ne diyecek bakalım bu gelişme üzerine Q7 adamdır pırıl pırıldır mı diyecekler ?  :lol:

Çevrimdışı Easthanbool

Ha birde eğer ki

Birilerinin adamlığı sorgulanacaksa Quaresma'nın değil, gecenin bi yarısı stadı açıp "çalışanların üzerine işedi" diyenlerin ki sorgulanır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:05:38
  • Beşiktaş / Bodrum
Sinirden ağlayacağım şuan.

Dün eleştirdiğimiz zaman plan program vardır bu kadar kolay mı diyenler nerede şimdi çıkıp özür dileyecek misiniz?

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sinan Engin'de geri dönsün Gökhan Keskin yapamaz o işi :D Allah belamızı bugün itibariyle vermiş bulunuyor sonumuz hayırlı olsun.

Çevrimdışı Tolga

Yazıklar olsun söyleyecek hiçbirşey yok.

Y.D zihniyeti diyordu herkes bu yönetimin ne farkı kaldı.

Tükürdüğünü yalamak konusunda zirve yaptılar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fenerbahçe naniyi almasa, biz balazs ı alacaktık. ama bazı aklı evveller, kalktı naniye karşılık Q7 dediler. Eh normaldir, beşiktaşın futbol aklının emanet edildiği kişiler malum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 13:06:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Ha birde eğer ki

Birilerinin adamlığı sorgulanacaksa Quaresma'nın değil, gecenin bi yarısı stadı açıp "çalışanların üzerine işedi" diyenlerin ki sorgulanır.

Quaresma'nın topu alıp onu bunu çalımlayıp bam diye topu auta atınca Fernandes'in Ernst2in ellerini açıp al kendin oyna diye yaptığı hareketleri nasıl unutrsunuz siz?

Quaresma çalıma gidip top kaptırıp boş olan Ernst'e topu atmayıp Ersnt'in de pres yapsa alacağı topu almayıp sen kaptırdın koş al diye işaret yapışını

Bunun üzerine bu pslik herifin gidip adama arkadan tekme atıp kırmızı gördüğünü nasıl unutursunuz?

Sakatım diyip Portekz'ie gidip 1.5 ay dönmeyip göbekli dönüşünü nasıl unutursunnuz?

Sen şurada bir adamlık değerlendir bakalım kardeşim yanıt bekliyorum sonra yönetimi de konuşuruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Hadi büyük yıldız gelirse 500 bin forma bekliyorum %95 lik kesimden. Kıysınlar paraya 2 kendilerine 2-3 te hediye alsınlar.

Çevrimdışı Tolga

Q7 istatistikleri ;

2 gol 3 asist

Aynen böyle olur.
Burda kalsın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Biz çocukmuşuz, ergenlikten çıkamamışız veya o yüzden istiyormuşuz Q7'yi:) Ukalalık çok kötü bir şey kimseye tavsiye etmem.

@Easthanbool kardeşim q7'nin gelmesini faydalı bulmak Beşiktaş'a yarar sağlayacağını düşünmek ayrı bir durumdur, buradaki arkadaşların zaten 100de 99u mantıklı düşünen anlayışlı insanlar. ergen olanları illa söyle dersen haber1903e bak orda 1 adet artısıyla eksisiyle bu transferi yorumlayan var mı? yoksa hepsi ooo quaresma oley fikret başkan(tabi başka bişey diyorlar) getir q7yi seçim senin yorumalrından geçilmiyor. Bunlar sürü halinde tag de açar destek de verir. 100de 95 olduklarını kim nerden çıkarıyor? Disiplin problemi olmasa zaten en yetenekli kanat oyuncularından biriydi gelip gelmemesini de konuşabiliriz tartışabilriiz. Ama adam biz yokmuşuz azınlıkmışız onların dediği olurmuş gibi bir mantıksızlıkla yanaşıyor. 100de 95 quaresmayı istese adalı başkan olurdu zaten.
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 13:10:56 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimiçi Samet Ç

Öyle planlı çalışıyoruz ki scout ekibi 31-32 yaşındaki Quaresma'yı keşfetti. Ulan ne durumlara düştük ya Yıldırım Demirören yönetimi neyse bu yönetimde benim için odur. Yazıklar olsun hiç onur yokmuş adamlarda adamı küfürle kavga ile çoğu taraftarı karşına alarak yolladın şimdi geri çağırıyorsun.