2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859781 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Töre'yi de satarlarsa asıl eğlenceyi asıl  o zaman görürüz.

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresmayı isteyen %95 varmış ya (bizde yedik) onlar alsın bakalım 400 bin formayı. Bunlar gidene kadar tek kuruş harcamayacağım.

Çevrimdışı beşiktaşk

İsimler geçicidir arma kalıcıdır.  Aslolan Beşiktaş'tır. Quaresma gelecek diye Beşiktaş'ı bırakırım diyen adam şimdi bıraksın. Abartmayın.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hay bin yaşa ya...

Beşiktaş'ı bırakmaya ne kadar niyetliler yok forma almamlar yok bilmem neler. Yakışmıyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu bir anket değildir comebackQ7 demek q7yi isteyenler toplansın burada demektir. ShouldQ7ComeBack dersen mesela oraya bizim gibi adamlar da girer fikrini söyler o zaman anket olur. Anlayabiliyor musun ayırt edebiliyor musun farkı? Coşkulu ergen taraftarın bir araya gelip sözlerini söylemesi iyi bir şeydir ama 20-30bini buldular diye de kendini taraftarın 100de 95i olduğunu sanması da onların problemidir.
İmza kampanyalarındanda bahsediyorum burada , Ayrıca 200.000 -300.000 lik Beşiktaş sayfalarında da İsteyenlerin Oranı %95 lerde ...
Anketler üzerinden verdim en büyük ormegi adamlar 25.000 kişi ile anket yaparak 53.000.000 kişinin katıldığı seçimin Oranını tutturuyorlar , Buda öyle bişey ...
Yani.imza kampanyaları ve Anketlerde istenlerin oranı daha çoksa Reeelde de isteyenlerin oranı daha çok demektir , Çünkü Geneli istiyor anlamına gelir...
Ne alaka 3-5 Ergen falan....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı federo

Q7 yi alacağımızı hiç sanmıyorum. Ama 2 milyon euro veya altında imzalar ise tükürdüğünü yalamak değilde 2 sene önceki yaptığı hatayı anlamak derim ben ona. Adam yıllık alacağını 3,5 dan 2,5 a indirdiğinde gitmek için kaç istiyorsun dediler. Takımın hocası Samet Aybaba bir kere karşısına alıp konuşmadı ki yok orda işiyor burada bilmem ne yapıyor diyerek boşuna çamur attılar 6 ay oynamadan kazandı sonrada bedava gitti. Süreyya abiye sorun onun kişiliğini gayet adam gibi adamdır tabi ki yanlışları da var artistlikleri de. Beşiktaş o sene Q7, egemen, ernstte 3 un 5 ın hesabına çok girmeseydi şampiyon olabilirdi. Neyse geçmiş geçmişte kaldı gitmesine çok üzülmüştüm ki özellikle bu şekilde gitmesine. Şahsen gelirse sevinirim ama gelmesin Olcay' ın asist ve golü daha fazla o oynasın..!
Herkes hakettiğini alırmış..
Ayrıca Şenol hocayla çok daha farklı oynar..

Çevrimdışı Mehmet Ali

https://twitter.com/ruzgarsagnak/status/619442630909427712

Adam yine haklı yine haklı. Ama altındaki mentionlar çok can sıkıcı

Çevrimdışı Kadir G.

Yazık bu kadar boş düşünülmez. Yapılanmaya gidip gençlerle tecrübeli oyuncuları kaynaştıracaklardı güya. Şimdi çöpün birini getirip o formayı üstüne giydirecekler.

Çevrimdışı can1903

Twitter'da 2 tane biraz sorunlu arkadaş var 15 yaşındakiler Q7'yi istemez diyor. Ergen kafası kendisinde var aslında.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:51:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
  İmza kampanyalarındanda bahsediyorum burada , Ayrıca 200.000 -300.000 lik Beşiktaş sayfalarında da İsteyenlerin Oranı %95 lerde ...
Anketler üzerinden verdim en büyük ormegi adamlar 25.000 kişi ile anket yaparak 53.000.000 kişinin katıldığı seçimin Oranını tutturuyorlar , Buda öyle bişey ...
Yani.imza kampanyaları ve Anketlerde istenlerin oranı daha çoksa Reeelde de isteyenlerin oranı daha çok demektir , Çünkü Geneli istiyor anlamına gelir...
Ne alaka 3-5 Ergen falan....

Ya kounşmayayım diyorum.

Ya kardeşim sen facebook'u aktif kullanan yaş kitlesini biliyor musun?

Formayı babasından para alıp alan kitle. Onlar mı yüzde 95? Onlar adalı'yı da istiyordu ne oldu? Hani nerede yüzde 95?

Söyleyeceksen mantıklı olsun biraz yazdıkların. Sosyal medyayı kullanan yaş ortlaması aktif olarak 15-25 arası. Bu mu yüzde 95?

Sen sor bakayım bu kitle üstüne ne çıkacak? Sosyal medyadan başbakan seçeceksiniz nerdeyse.

Hayat sokaktadır. Hayat dışarıdadır. Hayat konuşarak yaşanır yazarak değil. Çoğunluk da dışarıdadır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Bertug

Quaresmaya tepki gösterileceğine omurgasız yönetime tepki gösterilmesi lazım.
Şu rezalet olayı gecenin 10'unda stadın ışıklarını açıp beşiktaşın bir numaralı düşmanı olan basına çektirdiniz üstüne bir de tükürdüğünüzü yalıyorsunuz. yazık bize be.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Q7yi Şenol hoca istiyor mu ki?

Çevrimiçi Samet Ç

Q7yi Şenol hoca istiyor mu ki?
Bursa'ya alacaklardı kabul etmedi teklifi quaresma

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Q7 yi zerre istemem ama isteyene de birşey diyemem.

adamın kafası güzel bence, Q7 yokken de 3. oluyoruz en iyi ihtimal, olunca da 3. oluruz en fazla. en azından trivela robana falan görelim diyorlar. Haklılar.

Başarı beklentisi kalmadığının ispatıdır buda, sorun yok bence.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Taraftarın Q7 tepkisini anlamıyorum.

Geçen sene izlediğimde gayet iyyidi. Şampiyonlr Liginde daha geçen sene oynamıyormuydu bunlar benmi yanlış hatırlıyorum

1.5 milyon euro iyi rakam..

Ancak bunun adı çaresizliktir ben ona üzülürüm. Yani kala kala neredeyse küfrderek gönderdiğin adama mı kaldın Başkan ?

Bunun dışında olumsuz bakmıyorum, Quaresma iyi oyuncudur.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Hayırlısı olsun
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 20:25:28 siyahbeyaz7 ]

Çevrimdışı Kadir G.

Sahada yine sosası velisi tolgayı kendini parçalayacak bu futboldan anlayan büyük zeka ürünleri quaresma quaresma diye bağıracak. Küsüp düşecek diğer futbolcular tek tek. Bu da daha başlangıcı bu meselenin yine kovularak gönderilir.

Çevrimdışı federo

Quaresmaya tepki gösterileceğine omurgasız yönetime tepki gösterilmesi lazım.
Şu rezalet olayı gecenin 10'unda stadın ışıklarını açıp beşiktaşın bir numaralı düşmanı olan basına çektirdiniz üstüne bir de tükürdüğünüzü yalıyorsunuz. yazık bize be.

Pislik atmak için elinden geleni yaptılar yanlış yaptılar. Q7 yi seversiniz sevmezsiniz ama yönetimin o dönemki politikası tamamen yanlıştı.. Karakterinin bozuk olmadığını onlarda biliyor bütün mesele paraydı.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Şimdiye kadar yazmadığımız çok şey var kulübün iyiliği için.

Eğer bu transfer bitsin haber sitesinden hepsini arka arkaya gireceğim herkes anlasın ne olduğunu.

:D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kadir G.

Q7 yi zerre istemem ama isteyene de birşey diyemem.

adamın kafası güzel bence, Q7 yokken de 3. oluyoruz en iyi ihtimal, olunca da 3. oluruz en fazla. en azından trivela robana falan görelim diyorlar. Haklılar.

Başarı beklentisi kalmadığının ispatıdır buda, sorun yok bence.

Şu yanan ev muhabbeti olacağına dip yapsaydık diye düşünüyorum. En azından beklenti olmazdı kafa rahat geçinir giderdik.

Çevrimdışı Easthanbool

Şu olay doğru ise eğer helal olsun Şenol hocama.

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı 'TaNeR'

Cüneyt Çakır ‏@_CuneyttCakir_  13 dk.13 dakika önce

Bugün Portekiz'deydim Beşiktaş Kulübü eski futbolcusu Quaresma ile birlikte biraraya geldik.
Quaresma Türkiye'ye geri dönüyor.

:bawling: :bawling:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı can1903

Stadı bir an önce bitirmeliyiz. 27 Eylül'e değil Q7'nin imza törenine yetişmeli..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 12:59:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Nasıl unutursunuz ya nasıl.

Quaresma'nın topu alıp onu bunu çalımlayıp bam diye topu auta atınca Fernandes'in Ernst2in ellerini açıp al kendin oyna diye yaptığı hareketleri nasıl unutrsunuz siz?

Quaresma çalıma gidip top kaptırıp boş olan Ernst'e topu atmayıp Ersnt'in de pres yapsa alacağı topu almayıp sen kaptırdın koş al diye işaret yapışını

Bunun üzerine bu pslik herifin gidip adama arkadan tekme atıp kırmızı gördüğünü nasıl unutursunuz?

Sakatım diyip Portekz'ie gidip 1.5 ay dönmeyip göbekli dönüşünü nasıl unutursunnuz?

Nasıl unutursunuz bunları!
[/size][/color]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Q7 istatistikleri ;

2 gol 3 asist

Aynen böyle olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hay bin yaşa ya...

Beşiktaş'ı bırakmaya ne kadar niyetliler yok forma almamlar yok bilmem neler. Yakışmıyor
Dzutsak dzutssak diye ölüyorsunuz , Daha iyisi geliyor bu sefer Aaaaaa o gelirse ben maça gitmem ben forma almam falan diyorsunuz!!! Afedersiniz ama iyimisiniz siz ????
Sadece biraz disiplinsiz ama akıllanmıştır artık aynı hataları yapmaz ayrıca Şenol Hoca faktörü var karşısındaki Hoca Carvalhal değil :bandit:
                             NETO
 BECK.        DOUGLAS.      TOLOİ.    TOSİÇ

.                  ATİBA.     TOLGAY

G.TORE.             SOSA.           QUARESMA

.                         REMY
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık