2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869025 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bana kalsa derbiler dahil Başakşehir'de oynarım.

Çevrimdışı Savaş

Küfür lugatima yeni küfürler kazandırdı bunlar benim. Bu kadar yaratıcı olduğumu bilmezdim..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Kardeşim, bizimkiler Demirören'den de, TFF'den de, MHK'dan da, siyasal konjonktürden de memnun.

Her fırsatta dile de getiriyorlar.

Siz neyi tartışıyorsunuz?  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu benim anlamadığım bu nasıl "ev sahibi"liktir. Oynıcan yeri seçeceksin, rakibin de paşa paşa gelecek !

Biz neden o güruhların gönlünü etmeye çalışıyoruz :akuma: :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kombine 20 bine yaklaştı demiş başkan. O kombineler sadece Vodafone Arena'da geçerli değil mi. Bildirirsin Başakşehir'i olur biter. Sadece UEFA maçları olimpiyat ta olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

şl fikstürüne güç yetmediği için
ee naapsınlar şeref yoksunları buraları ayarlıyorlar işte
Artık alanen yapılıyor nispet yaparcasına.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aa1903

Buradaki büyüklerimiz yönetimimiz tarafından Demirören desteklenince bunda bile iyi niyet ve hayır aramaya çalışıyorlardı. Son fikstür çekiminden sonra ne düşünüyorlardır acaba buradan kendilerine sormak istiyorum?

abi destekleyeceksin diyorlar, yönetim destekliyor. trabzon bile destekledi ya gerçekten mide bulandırıcı bir hal aldı iyice futbol. şampiyon olmayacaksın derler ona da "tamam." der yönetim, hiçbir şüphem yok bunda.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Transfersizlik..

İftar saatinin sıkıştırması..

Fikstür.

Bugün patlarım ben bi yerde, birine.

Geçen küfürbaz ergenler vardı sizin sitede abi. Hatırlatayım dedim :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Başakşehir stadı Uefa standartlarına uygundu yanılmıyorsam. Uefa ve Lig maçlarının hepsini orada oynarım bana kalsa.

Çevrimdışı Tolga

Başakşehir'de oynamak lazm ama onlarda stat açılana kadar oynamamıza karşılar.

Çevrimdışı Çağatay

saray soytarılarının şl de başarısı
civcivlerin de ligde başarısı için
ayarlanmış bir fikstür
e bize de türkiye kupası kalıyor
başkan da onun fikstürü ayarlasa bari :bandit:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Başakşehir de Avrupa Ligine giderse; alırsınız stadı...

Çevrimdışı F1903

Kombine 20 bine yaklaştı demiş başkan. O kombineler sadece Vodafone Arena'da geçerli değil mi. Bildirirsin Başakşehir'i olur biter. Sadece UEFA maçları olimpiyat ta olur

Derbiler sezonun ikinci yarisi ic sahada olsaydi hepsini Vodafone Arena'da oynayacaktik. Basaksehir ile Vodafone Arena bir olur mu abi?

Simdi belki bir tek Gs maci var Vodafone Arena'da oynanabilecek, o da muamma.

* Ligin son macini deplasmanda oynuyoruz.

* Agustos sicaginda Mersin ve Antep'te deplasman macina cikiyoruz.

Su fiksturde bir tane mi Beşiktaş lehine bir durum olmaz?

Neyse Başkan TFF'den ve kurullarindan cok memnun, hayrini gorsun hepsinin.

Çevrimiçi Samet Ç

Başakşehir de Avrupa Ligine giderse; alırsınız stadı...
Onların Avrupa durumu ne abi onu hiç takip edemedim ?

Çevrimdışı Kadir G.

Cl den fark yiyerek elenecekleri için toparlama adına tüm derbileri içerde oynayacaklar işte ne desek boş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abi destekleyeceksin diyorlar, yönetim destekliyor. trabzon bile destekledi ya gerçekten mide bulandırıcı bir hal aldı iyice futbol. şampiyon olmayacaksın derler ona da "tamam." der yönetim, hiçbir şüphem yok bunda.
Destekle desinler "tamam" de. Stat için sorun çıkarsınlar "en büyük padişahımız" de. Stadın tüm izinlerini Demirören aldı de, MHK'dan memnunuz de, Federasyon Başkanının eski bir Beşiktaşlı olmasından memnuniyet duyarız de. Sonra taraftarın gelip sana inanmasını bekle. Öyle bir dünya yok kimse kusura bakmasın. Şimdi çıkıp birileri yine bilmediğimiz, aklımızın ermediği şeyler olduğunu anlatıp duracaklar. La fontaine'den masallara başlayabiliriz, artık inandırıcılığı kalmadı bu işlerin. Gerçekten tiksiniyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Onların Avrupa durumu ne abi onu hiç takip edemedim ?

Hak kazandılar.

UEFA açıkladı.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Neyse ki başakşehir ilk maç kendi evinde biz deplasmandayız.

Oda denk gelseydi al başına belayı!!

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar yönetimle ilgili şikayetiniz varsa diğer başlığa yazın.

Fikstürü konuşuyoruz diye konudan fazla sapmayalım.

Ayrıca başkan ve yönetim hakkındaki hakarete varan mesajlar silinecektir.

Çevrimdışı yagiz1903

İddia ediyorum. Fikret Orman yönetiminin eleştirdiğim noktası çok ama ben kralıyım diyen muhalifi getir Demirören'e hiçbirşey yapamaz. Sizce yapsa İho yapmaz mıydı? Yaparsın söylersin yarın stadının altından tarihi eser (?) çıkar,vergi borçların çıkar. Burası Türkiye

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Derbiler sezonun ikinci yarisi ic sahada olsaydi hepsini Vodafone Arena'da oynayacaktik. Basaksehir ile Vodafone Arena bir olur mu abi?

Simdi belki bir tek Gs maci var Vodafone Arena'da oynanabilecek, o da muamma.

* Ligin son macini deplasmanda oynuyoruz.

* Agustos sicaginda Mersin ve Antep'te deplasman macina cikiyoruz.

Su fiksturde bir tane mi Beşiktaş lehine bir durum olmaz?

Neyse Başkan TFF'den ve kurullarindan cok memnun, hayrini gorsun hepsinin.
Forumda birisi Başakşehir'de oynayamayız çünkü kombineler 20 bine yaklaştı diye başkan söylemişti diye yazmıştı. Ben ona göre yazdım. Biz ağustos sıcağında oynarken Mersin ve Antep kasım serinliğinde mi oynayacak  :) Başkan bilmiyor mu YD nin bizi saraydan gelen emirle engellediğini , elbette biliyor. Ama ne yapsın O nun yerinde olmak ta zor. Bize kalsa takımı ligden bile çeker PTT 1. lige düşeriz ama onlar olgun davranmak zorunda. Şu stad tamamen bitsin o zaman farklı olur diye düşünüyorum. Ayrıca YD yi desteklemeyip ne yapacaktı Ulusoy'u mu destekleyecekti . Ehven-i şer işte  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aa1903

İddia ediyorum. Fikret Orman yönetiminin eleştirdiğim noktası çok ama ben kralıyım diyen muhalifi getir Demirören'e hiçbirşey yapamaz. Sizce yapsa İho yapmaz mıydı? Yaparsın söylersin yarın stadının altından tarihi eser (?) çıkar,vergi borçların çıkar. Burası Türkiye

yemişim iho'nun muhalifliğini. demirören piyon, iho'yu kim getirdiyse demirören'i de o getirdi.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Geçen küfürbaz ergenler vardı sizin sitede abi. Hatırlatayım dedim :evillol:

Çoluk çocuk mu dövelim:))

Çevrimdışı Alper1903

Bu arada Rvp gitti